Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa42

marzenia czredziestolatkow

Polecane posty

Gość nowa42

Jakie macie marzenia duże i małe te których z jakichś powodów nie udało Wam się jeszcze zrealizować.

Gość nowa42
Chodzi oczywiście o marzenia czterdziestolatkow.Ja wałaśnie jestem w tym wieku i chciałabym jeszcze tyle zrobić i zobaczyć. Ciekawa jestem czy większośc ludzi wtym wieku zrealizowała już swoje cele życiowe.Jeśli macie ochotę to morzemy pomarzyć razem.

Gość ja41
chciałabym nauczyć się francuskiego

moje marzenia koncentrują się wokół podróży, czy tez bycia w określonych miejscach, ale to wiąże się z kasą czyli ogólnie - wygrać dobą kumulację w totka :)

Gość GONIA45___
a moim marzeniem jest skok ze spodochronem z samolotu lub przelot na lotni :-). Kieeeeeeeedyś to zrealizuje. Musze tylko ksę nazbierac. Czy może ktos juz to przezył?

Gość GONIA45____

moim marzeniem jest leżeć do góry brzuchem, bzykac min trzy razy dziennie i mieć w du.pie polityke i galwanizacje metali czyli mój zawód wyuczony na pp i wykonywany

Gość nowa42
Jeżeli chodzi o skok na bunje też kiedys o tym marzyłam , ale teraz chyba bym sie nie zdecydowała = ze strachu. Ale bardzo bym chciała wyruszyć w podróz dookoła Swiata ,zatrzymywać się tylko w fajnych miejscach i po jakims czasie jechać dalej to by było cudowne prawda

Gość nowa42
do mazurski..... Mój eks miał takie same i realizował to wybacz brrrrrrr

Gość przeczytalam i
Nie mam marzen,to co chcialam juz mam,robie co chce,poza praca oczywiscie i jest świetnie;)

Gość człowiek bez marzeń jest ubogi

Gość nowa42
do mazurski- tak właśnie

a tak poważnie to marzeniem moim jest pojechać do Moskwy na plac Czerwony i uchlać się z zołnierzem pilnującym mumie Lenina. To uchlanie raczej nierealne, ale z moją lubą golnąć setę podstolicznaja pod Kremlem to realne i osiągalne

Gość nowa42
do przeczytałam -jestes spełniona ? to jakie to uczucie?

Gość człowiek bez marzeń jest ubogi
no to się musisz pośpieszyć chłopie :), bo Moskwa juz nie ma pieniędzy na utrzymywanie mumii Lenina

Gość przeczytalam i
do mazurski-przynajmniej jakies oryginalne marzenie,tak trzymaj:) Ja chcialabym wypic i poszalec z Morrisonem-niewykonalne:-o

Gość przeczytalam i
do nowa42 super:),wreszcie moge powiedziec,ze jestem zadowolona z siebie,chociaz wczesniej roznie bywało:-o Mam marzenia nie do zrealizowania juz;)

Gość nowa42
A co uważacie za największe ze zrealizowanych w co nie wierzyliscie że moze sie spełnić?

Gość przeczytalam i
U mnie to najważniejsze jest bardzo przyziemne:) Mam wspaniale dziecko -inteligentne i wykształcone na ktore zawsze moge liczyc:) i cudowne wnuki. Ze zwariowanych to musialabym troche pomyslec,trudno powiedziec,bo tak naprawde to ,cos dla jednego czlowieka jest marzeniem,a dla drugiego nie ma znaczenia:) lub jest spelnione.

Gość nowa42
a ja zawsze chcialam mić swój dom i własnie to realizuję Cieszę się

Gość koniec marzeń czterdziestolatk
ów :(

Marzenia - nowy dom, nowy ogródek, nowy mąż. :( Dzieci te same zdrowe i szczęśliwe - to akurat jest możliwe do spełnienia. :) Inna zupełnie praca - nieco nierealne, ale kto wie. Wycieczka do Peru i Meksyku w gronie dobrych znajomych, z którymi dobrze się czuję. 2 tygodnie na złotej plaży z czystą wodą do pływania obok. Pod palmą oczywiście. Na razie tyle. A potem po spełnieniu tych się zobaczy. :D

Gość a...............
dlaczego koniec ... czterdziestolatki marzą w zaciszach swej duszy ... i mają na prawdę szalone marzenia jak na czterdziestolatków przystało.

Gość nowa42
Chiałabym nauczyć się naprawdę dobrze tańczyć-ot tak dla siebie albo super jeżdzić na nartach albo spędzić całe lato na Lazurowym Wybrzeżu albo pozwolić sie komuś rozpieszczać bez wyrzutów sumienia mam tyle marzeń

Gość 40sci skonczone
nowa42 ,to zabieraj sie za spelnianie,chciec to znaczy moc;) mam41lat-pewnie facetem jestes:),bo w tym przypadku to dosyc popularne marzenie

a moim święty spokój :D połączony z dobrym towarzystwem ;)

Gość wodniczek8
mam 46 lat jeszcze... W tym roku zrobiłem kurs płetwonurka. Żona i dzieci patrzyły na mnie jak na dziwaka, ale jestem z tego dumny. Marzena? własny dom i dalej kobiety... Czy to kiedyś mi przejdzie?