Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

Co sadzicie o nowym slangu-grypsie samobójców?

Polecane posty

Konkretnie Hop of deliver...czy cos takiego. Po naszej polskiej europejskiej gwarze to brzmi SKOK DO ZBAWIENIA czy jakos tak. Podczas lub przed rzucaniem się pod pociąg czy tez skoku z budynku albo ciecia żył samobójcy krzyczą \"Skok do zbawienia\" Taka dziwna grypsera samobójców, znaciew ich inne grypsy, slang?

funkcjonuje cos takiego jak grypsera samobójców...nowym zwrotem w tym grypso-slangu jest \"skok do zbawienia!!!\" wykrzykiwany w czasie umierania lub bezpośrenio przed targnięciem się na życie... :(

Gość nic o tym nie sadze...
natomiast uwazam za szczyt egoizmu wciaganie w swoje plany osob trzecich, jakimi sa np maszynisci :O

ja myslę, że to powinno obchodzić wszystkich...a po za tym chciałabym wiedzieć czy znacie jakieś inne grypsy-slang samobójców? Ja znam jeszcze pare... np. \"dopiąć sobie breloka\"-znaczy powiesić się \"pojechać szynami tramwajem...\" -znaczy podciąć sobie żyły \"wypaść na Hawaje\"-znaczy zagazować sie kuchenką gazowa..

Gość dlaczego powinno obchodzic
wszystkich? Oni sie nie przejmuja co czuje maszynista jak mu sie na tory rzucaja, a ja mam sie wczuwac w akcje pokazowe egoistow? :O

akurat będę się przejmował tymi głupkami, przejmowałem się tym, że nie umiałem polskich liter pisać, a samobójcy w Japonii to popularny sport, a u nas, zarobek dla zakladu pogrzebowego, księdza, same plusy, więc czym się przejmować?

Gość kuzynka samobojcy
nawet nie wiecie jak sie mylicie

Gość kuzynka samobojcy
samobojcy to ludzie ktorzy sa tak skrzywdzeni prez innych ze nie ccha juz zyc a wy pytacie dlaczego nie mysla o maszyniscie? oni nawet o sobie nie mysla ani o rodzicach nawet nie wiecie o czym piszecie wiec nie piszcie nic

Gość a ty wiesz o czym piszesz
czy ktos mysli o tych osobach trzecich?? Dlaczego w takim razie mam sie litowac na egoistami? Nie tylko im jest zle w zyciu. Nie tylko oni cierpia. Ale tylko oni sa egoistami :O

kuzynka, tutaj chodzi o samobojcow-fanatykow ktorzy gina tylko po to, zeby moc krzyknac powiedzonko \"Skok do zbawienia\".

tee Orenzada, a Ty jestes pewna/y, ze oni nie krzycza \"Hope of deliver?\" tak jakos wydaje sie miec wiecej sensu

Gość o zbawieniu moga pomarzyc
samobojstwo - udane nie bedzie rozgrzeszone z przyczyn technicznych :classic_cool:

Gość kuzynka samobojcy
wiem o czym pisze moj kuzyn popełnił samobojstwo w zeszłym roku

właśnie pytam o slang- grypsere, zeby mozna ich rozpoznac wśród nas w autobusie, tramwaju, na koncercie, pod budka z piwem i tak np. kiedys moja kolezanka rozpoznała grypsera-samobójcę . Stała w kolejce po podręczniki i gość jakiś przed nia gadał cos w ten deseń...\"no co mi tam, przejadę się tramwajem kurcze...zobaczę jak dojadę a na wakacje to na Hawaje bym się wybrał...a potem.... fajny brelok...zawiesiłbym sobie taki.... \" po czym zakupił ksiązki i wskoczył pod samochód na przejsciu, choc niektórzy mówią że nie zauważył go ale skąd ten gryps w takim razie ? :(

Gość a skad wiesz czy moj kuzyn
nie popelnil? Albo ktos inny? Nadal twierdze tak samo :O

kuzynka samobojcy oranzadka nie mowi o twoim kuzynie, tylko o samobojcach-grypsatorach. kapisz?

Gość frk-0999
Oranżadka znów prowokuje :D

zwracać należy również uwagę na nastolatków grypserów-samobójców. Kilka sformułowań nastolatków-grypserów samobójców... \"jestem spiący\" -znaczy dam sobie \"złotego strzała\" \"zjadłbym coś Mamo\"- znaczy mam dość życia, chce zawisnąć \"dostałem piątkę w szkole, hura\" znaczy że chce sie zabić reklamówka zawiązaną na głowie i psychotropami :(

oranżadka, bez przesady, teraz juz sciemniasz :P

Gość krwawa manka
dostalam piatke w szkole, hura ...:D:D:D

niech mnie kule biją już jakaś forumowiczka-grypserka, no chyba że wysmiewasz się a to nieelegancko :(

ciekawa sprawa sugerujesz Oranżadko że ci polscy samobójcy to debile bez pomyslunku? Muzułmańscy to chociaż mają ideologie, jak się zabije to będzie miał w nagrode 77 dziewic, to wszystko tak komunistyczna propaganda spowodowała że te młode głupki zabijają się bez sensu

Gość krwawa manka
oranz..no nie gadaj :D z ta torba to dobry sposob jest