Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

okokokokokokoko

Dwie kreski na teście- SIERPIEŃ 2008

Polecane posty

zmiana firmy idę do 2 spółek zależnych.przyszedł facet i mi zaproponował.a właśnie tak zastanawiałam się czemu mi się tak przygląda.ja nie w budżetówce.ja w biurze handlowym.a teraz w takich spółkach zoo z kapitałem zagranicznym.kasa lepsza o niebo.no i po 3 mieś da mi na czas nieokreślony:-)

zmiana firmy idę do 2 spółek zależnych.przyszedł facet i mi zaproponował.a właśnie tak zastanawiałam się czemu mi się tak przygląda.ja nie w budżetówce.ja w biurze handlowym.a teraz w takich spółkach zoo z kapitałem zagranicznym.kasa lepsza o niebo.no i po 3 mieś da mi na czas nieokreślony:-)

no proszę Karusia, to Ty się zaczynasz robić światowa kobieta ;) Jeszcze raz ogromne gratulacje. Kurcze pogoda się skaszaniła. Mam nadzieję, że w poniedziałek będzie jako tako, bo chciałam się wybrać z dzieciarnią do zoo. No nic co ma być to będzie, zobaczymy w poniedziałek ;)

czesc babki, Karusia gratuluje nowej pracy :-) a moja Martyna dzis konczy 10mcy!!! za 2 roczek! szok jak to szybko zlecialo!!! u nas pogoda od wczoraj do dupy, zimno wieje i leje, mala wczoraj zaczela troche smarac wiec wczoraj siedzialysmy w domu dzis na pol godz wyszlysmy ale tak padalo ze sie nawet spacerpwac nie chcialo.. mnie za to cos rozklada..bleeeeeee malzon za to nakupil mi mlodych swierzych warzyw wiec najem sie dzis witaminek :-) amoja mala non stop bawi sie na kolankach a do krzeselka uczydelka sama wstaje :-) cos mi sie zdaje ze roczek przedreptamy :-) no i ta druga dwojka jest juz tuz tuz, tylko czekam kiedy sie przebije :-) Marzka wiec tez bede miala malego prywatnego wampirka :-D a do tego Martyna nawija po swojemu, ciagle twirzy nowe slowka i probuje powtarzac po nas kolko-koko, babcia-babta hahaha laski a co z wami???!!!!straszbe pustki tu nastaly!!!

ana u nas pogoda też do niczego. Dzieciaki mnie normalnie do szewskiej pasji dzisiaj doprowadzają w szczególności jak w duecie nadają. Julka też ostatnimi czasy sporo nadaje, najbardziej to wszelkie kombinacje z ta i co i jeszcze to. Także najczęściej jesta tatata co to mama meme itp. Będę musiała ją nauczyć baba i dziadzia, żeby nazywała dziadków jak do nich pojedziemy ;) ana nowalijki raczej witaminek nie mają, bo są nafaszerowane nawozami, no chyba że to są już z pola, a nie ze szklarni ;)

Cześć :) Trochę zaległości nadczytałam i nie wiem jak i o czym pisała pomarańczka, ale Karusia!! matko - nie klnij tak - \"spierdalaj szmato\" ??? Nie da się jakoś inaczej? Wiem - czepiam się, ale takie wulgaryzmy strasznie w oczy rażą.. :o Mikuś raczkuje, wstaje, chodzi przy łóżku, siada ze wstawania już bez nabijania guzów :) Spać to tylko na dworze, w domu-pół godzinki i finito :( Pozdrawiam i zdrówka życzę 🖐️

nie dało się ,bo do niej10 razy mówię jak do człowieka a ona nic .Przepraszam za to poniosło mnie,ale podziałało:-)

dziewczyny jakoś nie wierze że nie macie ani chwili czasu, aby zajrzeć i cosik skrobnąć. Mam jakieś takie głupie wrażenie, że wpływ na taką sytuację ma ta cała akcja z pomarańczą. Dajcie sobie z nią spokój i normalnie piszcie, bo inaczej temat padnie

Marzka ja wczoraj i dzisiaj nie miałam czasu. W sumie to w ciagu ostatniego tygodnia średnio z tym było. Wczoraj miałam odpoczynek w końcu :D A dzisiaj od rana coś robiliśmy, bo dzisiaj już noc w nowej sypialni :). A poza tym rodzice byli na obiedzie :). Karuśka gratuluję nowej roboty :) Dziewczyny umieram, jak nie od pleców, to od tego nieszczęsnego brzucha. Teraz leżę w końcu mi ulżyło trochę. Popijam herbatę ziołową, nałykałam się leków i czekam. Nie życzę tego cholerstwa nikomu. Poza tym Miki jest marudnik. Czołga się jak gąsienica po mieszkaniu. W łóżeczku uważa, że najlepiej się obecnie stoi zamiast stać :).

Cześć kobietki. Wszystkiego dobrego dla waszych dzieciaków z okazji dnia dziecka :). Pierwsza noc za nami. Plecy mnie nadal bolą :D. Materac nie zdziałał cudów :D. Ale za to łóżko nie skrzypi :D. Co tam u was. Jednak cisza.

witam po latach wielu ;) zyje(my) i mam(y) sie calkiem OK. Martynka ma juz 4,5 zeba ;) pisze, aby zostawic slad w postaci swojego IP z pracy, aby nie bylo ze niby ja atakuje na pomaranczowo.. PS. ZDALAM NA PRAWKO! WRESZCIE! ech, 28.05 byl dla mnie szczesliwszym dniem niz dzien mojego slubu ;) ps2. czytuje tu czasem ale bardzo czasem, przenioslam sie na zupelnie inne forum tematyczne. Teraz to autka mnie interesuja ;) pozdrawiam kurde no vel Avinion.

Kurde no gratulejszyn :D. Słyszałam, ze w Tarnowie zdawałaś. Odezwij się czasem, będe w krk w czwartek piątek, może by spotkanie odegrać w czwartek :D.

hej Skarbie ;) po 4 probach w Krakowie (za ostatnim egzaminator kazal mi ..jechac pod prąd!) wzielam papiery i wynioslam je do Nowego Sącza ;) zrobilam kilka byczkow ale malych, egzaminator na koniec dostal buziaczka ;)

a jak mi sie gęba śmiala ;) Mala spoko, bardzo fajna, ale jak mi dzis z rana przypierniczyla z piąchy w samo oko..wrrr..nadal boli ;) ma nieskoordynowane ruchy ten moj dziabong kochany. A jaka smieszka..;) kocha psy bardziej niz ludzi ;) a moja wystraszona psina przed nia zmyka gdzie pieprz rosnie ;)

Witam;) Dostałam dziś przesyłkę z Nestle;)Zdziwiłam się bo już chyba ze 4 miesiące nic nie przychodziło oprócz Twojego Maluszka.Przyszła próbka kaszki mleczno-ryżowej,5 owoców i próbka mleka Nan3.Ach i jeszcze tekturowa ramka na zdjęcie. Nóżka mojego Misia goi się pięknie,większość strupków poodpadała już.Najdłużej babrało się w zgięciu nogi na wysokości kostki ale już też zeschło się porządnie.Mały już lata po podłodze szczęśliwy;)Przez tą nogę był uwięziony albo u mnie na kolanach albo na rękach:P Pozdrawiam!

kurde no gratuluję zdanego prawka :) sikorka super że małemu tak dobrze goi się oparzenie. Pewnie za parę dni nie będzie po nim śladu. oczko pamiętam, że mialas sporo roboty. Raczej mialam na mysli te co generalnie sie odzywaja a teraz cisza jak makiem zasial. Wiem moze nie jestem lepsza ale staram sie cosik pisac. Chcialam cos jeszcze napisac, ale nie jest to latwe na klawiaturze ekanowej, normalna mi przed chwila padla

kurde no---->GE!!!!!!! mówiłam ,ze wkrótce ten dzień nadejdzie!!! oczko--->moja też czworakuje wszędzie-dosłownie wszędzie,zaczyna już stać sama bez podpórki i bez trzymanki:-) mnie przez weekend nie było więc nie pisałam dziś mój syn skończył 11 lat:-)

czesc babki, zycze waszym makuchom zdrowka i szczesliwego dzecinstwa :) a dzis przebija nam sie druga gorna dwojka :-D Kurde no wielkie gratulacje! Sikorka super ze nzka sie goi a my ta paczuszke dostalysmy jakis m-c temu

Ja tak malo u Was piszę,ze jak już pisze to zapominam co chciałam napisać:P No a chciałam pogratulować prawka kurde no i Karusi zmiany pracy na lepszą. Mój mały ma już 6 zebow,4 na górze i 2 na dole;)

Gość ___chimerka___
Kurde no - od razu radzilam Ci zmieniac miasto, ale Ty swoje. W kazdym razie gratulacjE :D

nie wierze..;) pomaranczko rozbawilas mnie! TO NAPEWNO NIE TEN! TO JAKAS POMYLKA!

Kurde no, to byłam ja :D. Tak to ten :D Na pewno. Nawet podobny :D. Wiecie co mam dramat. Płakać mi się chce. Żałuję, że nie zmieniłam w cholerę tej uczelni i poszłabym do normalnej a nie do tej burdelowni. Ale teraz to ja już sobie mogę. :( Ehhh szkoda gadać.