Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

okokokokokokoko

Dwie kreski na teście- SIERPIEŃ 2008

Polecane posty

my się bardzo cieszymy ,jak się dołączają nowe dziewczyny i zawsze serdecznie je witamy,ale żeby tak wejść i wybrzydzać?Na codzienne tematy rozmawiamy w realu z rodzinami,mężami,nieraz na kaffe też się wyżalimy,że remont,że teściowa więc nie mów ,że 200stron zapisałyśmy o lewatywach.Piszemy takie rzeczy bo jedne są bardziej doświadczona,inne mniej ale wszystkie przeżywamy ciążę i czeka nas to samo a o ile o swojej teściowej mogę sobie porozmawiać z koleżanką z na przeciwka o tyle nie koniecznie zrozumie mnie jak jej powiem ,że rano miałam całą koszulę mokrą bo mi pokarm leciał.A tu mogę.Po prostu.

Gość ulepiona podłoga
oko, ale ja w życiu realnym też mam masę przyjaciół i rodzinę, ale nikt z tego grona nie jest teraz w ciąży ;)

Gość ulepiona podłoga
i z góry zakładacie, że z kobietami, które przeżywają to samo co Ty możesz rozmawiać tylko o lewatywach i porodach, nie ważne czy są bardziej czy mniej doświadczone.

LOVE BABY WAS WSZYSTKIE UśMIAłAM SIE JAK NORKA:) Ja się podpinam pod tematy lewatywa , krwawiąca cipka, krocze itp. A o wartości mojego życia i jego głębi to z kim innym. buhahahah. oko, że Tobie się chce w ogóle odpisywać pomarańczy... lol

bo są rzeczy ważne i ważniejsze.Teraz ważniejszy jest poród i dzidziuś a temat globalnego ocieplenia można zostawić sobie na później.Po prostu punkt widzenia zależy od punktu siedzenia wiadomo,że dla matki dziecko jest najważniejsze tym bardziej ,że mi i okko zostało parę dni do porodu i każda się denerwuje i żeby nie obciążać otoczenia wiemy,że tu znajdziemy zrozumienia i sobie piszemy o takich sprawach...

No właśnie ja mam podobnie, dlatego na tematy ciążowe rozmawiam głównie tutaj, by nie zawracać ludziom głowy w rzeczywistości. Tutaj znajdę zrozumienie, że boli mnie brzuch, że boję się porodu, albo zastanawia mnie jak to wszystko wygląda. I cieszy mnie to :). A rozmowy o sexie, remontach, teściowych, tęsknotach, wyjazdach i innych rzeczach były :). A że zapisujemy kilka stron dziennie i że dzisiaj na topie była lewatywa, a raczej przebieg przyjęcia do szpitala to już inna para kaloszy :)

Gość ulepiona podłoga
tym bardziej powinnyście się rozerwać a nie wałkować na okrągło jedno, bo to i tak nic nie zmieni... też czekam na poród, też się boję, też chcę wiedzieć dużo, ale żeby tak cały dzień o jednym? ;) dobra już znikam, lekkich porodów i spokojnego wychowywania 🖐️

oko a pamiętasz jak ja napisałam o swojej teściowej to jaka była akcja...Bo ja pamiętam...istny pomarańczowy lincz

a ja sie ciesze ze mam was, z ktorymi moge pogadac wlasnie o rzeczach ludzkich tymbardziej wszystkich dotyczacych porodu :-) tym ktorym to nie pasuje mowimy dowidzenia

Gość ulepiona podłoga
a mi nie chodziło o zlinczowanie was, wlazłam tu żeby się dopisać, bo też czekam na poród. całodniowy temat o teściowych też byłby nudny, chodzi o różnorodność ;)

Gość ulepiona podłoga
oderwałam was trochę od myślenia o porodach, cieszę się z tego powodu... ;)

Hehehe. Gliniana podłoga, to zapraszamy :) I zapoproponuj jakiś pozytywny temat, na pewno ktoś go podchwyci i ktoś się przyłączy do rozmowy :).

Bo my takie okropne nie jesteśmy :D. Swoją drogą odrywając od tematu ciążowego to muszę sobie kupić jakąś ładną bieliznę :D. I tak potwierdzając zasadę kobiety po ciąży, niedbającej o siebie gacie ze snoopym :D w H&M :D

Gość ulepiona podłoga
pozwolę sobie skorzystać z Twojego zaproszenia i zadać jedno pytanie a później obiecuję, że już wam nie przeszkadzam... przez ten ostatni okres jakoś szczególnie o siebie dbacie? w sensie zabiegów higienicznych?

Gość ulepiona podłoga
oooo... gacie ze snoopiem z H&M mam ja i mimo tego, że dupa mi urosła i brzuchol olbrzymi, to gacie z dupy mi spadają :-o

Ulepiona nie znikaj :D Zapraszamy zapraszamy :). Można uznać, że złe dobrego początki :D. Ja dbam o siebie tak jak przed ciążą, myję się :D (hehehehe), używam wszelkiego rodzaju kosmetyków, maluję się, dobrze się ubieram, chodzę do fryzjera i staram się wyglądać jak najlepiej mogę :D. I większość z nas tak robi :D

Ja mam ich ogromną ilość, jakiś mam sentyment do tego psiaka :D. Ale na czas ciąży kupiłam typowo ciążowe pod brzuch i dzięki temu nic mi się nie zwija i nie spada :D. A że tyłek urósł to trzeba po ciąży kupić większy rozmiar :D

Gość ulepiona podłoga
no i właśnie... czy używacie płynów do higieny intymnej? ja do tej pory stosowałam, zawsze, ale mama mi naroiła, że to nie jest teraz zdrowe i żebym zwykłego mydła używała...

ja oczywiscie ze tak, dbam o siebie jak zawsze.. chodze do kosmetyczki i fryzjera, depiluje sie i nadal maluje paznokcie ( nawet mam oieknego frencha na pazurkach u stop i to sama daje rade) ladnie chodze ubrana i dlatego slysze same superlatywy na temat tego jak chodzew ciazy nie rozumiem kobiet ktore przestaja o siebie dbac w ciazy, chodza w workach przestaja dbac o wlosy, makijaz...

Gość ulepiona podłoga
chodziło mi bardziej o higienę intymną, nie wątpię, że się myjecie :D:D chociaż... moja mama mi opowiadała jak jej mama czyli moja babcia ;) podczas ciąży nie myła się, nie wychodziła nigdzie z domu, nie dbała o siebie, leżała całe 9 miesięcy w domu...

eee bzdura, te plyny sa tak delikatne i przewaznie maja jakis dodatek ziolowy wiec idealnie sie nadaja takze na czas ciazy, ja szczerze mowiac uzywam yulko takich plynow po zwyklym mydle mnie piecze...

Ja używam płynu, nawet gadałam o tym z ginekologiem, że chodzi o PH i lepszy płyn niż mydło :). Anabanana, ja też słyszę same miłe rzeczy, miałam porównanie siebie i swoją kumpelę, która wygląda jak koszmarek. Uznała, że ciąża świeci własnym blaskiem (o zgrozo) i ubiera się strasznie, dbać nie dba. Ehhhh współczuję jej mężowi :D.

Gość ulepiona podłoga
mnie właśnie też, piecze i wysusza się strasznie... ech P.s a dlaczego wy jesteście czarne a ja pomarańczowa? da się to jakoś zmienić?

oczko jesteś winna temu ,że sobie popuściłam na krzesło przed kompem z powodu śmiechu...to przez twoje pomylenie nicków...:-) no właśnie my zawsze we dwie się wypuścimy..ale "hutaski "już tak mają... ulepiona podłoga---.zapraszamy

Hehehe, wiesz jak to jest, wolałam zapewnić, że się myję, bo tu na Kafe chodzą plotki, że w ciąży trzeba leżeć, nic nie robić, używać szarego mydła i tyle. Reszta może szkodzić dziecku :D Na stronie głównej forum masz takie coś jak "internautko zarezerwuj swój nick" i tam sobie wejdziesz i zarejestrujesz. I będziesz na czarno :D

Kurcze, trzy lata tam mieszkam, a jakiś nabrałam dziwnych przyzwyczajeń :D Ale akcent rzeszowski mi dalej wypominają. Fakt faktem po hucie boję się chodzić. :D Głupia baba ze mnie :D

musisz sobie zaczernić nick.Wchodzisz na stronę główną i dajesz zarezerwuj nicka i wtedy masz czarny,czyli zarezerwowany