Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpowiedzcie

łatwo jest samodzielnie prostownica prostowac włosy?duzo czasu potrzeba

Polecane posty

Gość podpowiedzcie

aby dojsc do wprawy?

Gość pytalskaona
łatwo:)

Gość podpowiedzcie
dzieki-a musi byc jakas super droga czywystarczy taka za 30 zł z allegro?(ceramiczna?) sorki za takie infantylne pytania ale jestem laikiem w tej kwestii

ja wolalabym zainwestowac w jakas porzadna prostownice,oplaca sie i koniecznie kup spray chroniacy wlosy przed goracem.

moja prostownica kosztowała 30zł Clatronic, też jest ceramiczna...służy mi już 3 lata i jestem zadowolona:D a zeby włosy sie tak nie niszczyły, to raz lub dwa razy w tygodniu nakładam olej rycynowy na dynię zawijam w folię i sobie łażę z godzinę a potem myję włosy. No i ewentualnie odżywki lub jakieś maski do włosów nie zaszkodzą:)

Gość gnn
ja taka mialam i byla fajna. ale spalila mi sie po roku. z tym ze ja mam naturalne raczej proste wlosy, tlyko koncowki niesforne

Gość ia22tk21
Ja mam prostownice z firmy OPTIMUM i pamietam,ze tez dalam za nia 30 pare zlotych.Po wyprostowaniu mam ladne,gladkie wlosy a za jakis czas od polowy wlosow zaczynaja sie puszyc i wywijac.Nie wiem czy to przez to,ze nie jest ona za rewelacyjna czy tez moje wlosy sie nie nadaja :-/.Plytki sa dosc szerokie a podobno jak sa ciensze tym lepiej.A moze kobietki znacie jakies sposoby aby te wloski sie utrzymaly az do zmycia?I najlepiej aby sie tak nie puszyly,choc to pewnie nie realne.Kupilam sobie szampon z nivei ktory podobno prostuje wlosy bez prostownicy.Kobiety sie wypowiadaly,ze to jest tylko strata pieniedzy ale tez,ze ma ladny zapach i wlosy sa mile w dotyku i sie zgadzam z ta opinia.I podobno swietnie nadaje sie przed prostowaniem,prostownica oczywiscie

Przez 2 lata mialam prostownicę z tych tanszych rzędu 30 czy 40 zł-prostowanie było ciężka sprawą i nie polecam-bezsens.Kupilam dorzszą,okolo 120 zł,firmy BMc zdaje sie.Warto zainwestowac,naprawde latwiej,szybciej i ladniej wyprostuje sie wlosy

Gość ia22tk21
Najdziwniejsze jest to,ze kumpela ma taka sama proownice i po wyprostowaniu ma proste wloski przez dluzszy czas.Moze dlatego,ze ma grubsze wlosy bo np moje nie dosc,ze sa cienkie to jeszcze koncowki mam suche-mimo,ze uzywam najrozniejszych odzywek

Gość odswiezam

Gość ja mam prostownice
firmy dynora , taką : http://www.allegro.pl/item239138555_prostownica_cermiczna_do_wlosow_dynora_dy_279.html ( czarną ) i jestem zadowolona. Łatwo sie prostuje, jest regulacja temperatury, światełka ktore sie wyaczają jak juz jest nagrzana ( a nagrzewa sie pare sekund ) , no i włącznik/wyłącznik, a wszystko w takim miejscu zeby przypadkiem nic nie przestawic, uwazam ze jak za 30 zl, to super :) i polecam