Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHEIMS

Miłość czy majątek - co wybraliście?

Polecane posty

Gość Wusia
Ja miłośc, ten, który mnie kochał - majątek.

milosc, majatek jednego dnia jest, jutro moze juz go nie byc. Poza tym co to za satysfakcja miec wszystko od razu podane jak na tacy??? Nie lubie tez byc zalezna finansowo od kogokolwiek:)

Gość magdzidło
hmm..miłość nie istnieje naprawdę.To wielka bujda na rysorach ale gdyby istniała to bym właśnie ją wybrała,majątku można się dorobić:)

moze autorce chodzi o to, ze ma 2 facetow na oku: jeden biedny, ktorego kocha, a drugi ma kase, leci na nia, ale ona niekoniecznie cos do niego czuje:)

Gość CHEIMS
A jeżeli staneliście przed wyborem i nie można było mieć i to i to? Co wybraliście i jak czuliście się z tym wyborem?

Ale głupoty:O Jak masz majątek, to własnie nie musisz być od nikogo zależna finansowo! A jak nie masz grosza przy duszy, nie masz gdzie mieszkać, czym jeździć, w co się ubrać, za co pojechac na wakacje, wtedy jesteś zależna. Poza tym miłość tez raz jest, raz jej nie ma. Pieniądze, jak się je dobrze ulokuje, to się mnożą. A uczucia najwyżej sa odwzajemniane, ale to nie jest zwykle długoterminowa inwestycja:D Zbyt duże ryzyko i zbyt zmienna stopa zwrotu:P

sprecyzuj co masz na mysli, przedstaw stan faktyczny, wtedy mozna cokolwiek doradzic:)

DO magdzidło najwidoczniej masz pecha w życiu i każdy cie olewa bo ja od ponad 3 lat jestem z jedną kobietą i z dnia na dzień kocham ją coraz bardziej. A jak nigdy nie doświadczyłaś prawdziwej miłości to sie po prostu na jej temat nie wypowiadaj. Do autorki - ja wybrałem miłość bo to moja kobieta a nie walizka euro jest najcenniejsza w moim życiu

Zdecydowanie majątek. Prawdziwej miłości doświadczyłam, ale nic nie trwa wiecznie.

Gość CHEIMS
Miał do wyboru Ja = MIŁOŚĆ, Ona = MAJĄTEK. Wybrał MAJĄTEK. Nie wiem jak się z tym czuje teraz, być może o takim szczęściu zawsze myślał.

Gość Zawsze jak wybierałem
miłość, a miałem do wyboru i majątek, nawet poza krajem, przegrywałem :(

Gość magdzidło
Do SPACER Nie wypowiadac to ty sie możesz.Na mój temat i na temat moich miłosnych przeżyć...masz pytanie na forum?Masz.To na nie odpowiadaj a nie na moje posty!

Gość miłość nie oceniam ludzi za to
co posiadają , lecz jacy są względem innych,

Gość _a mowia_
a mówią, ze miłość jest najważniejsza, ze się jej nie kupi. Czy ci, którzy zastąpili uczucie majatkiem nie duszą się w tym?...czy siedząc we włościach nie marzą o swoich miłościach? Czy nie załują..... Myślę, ze tak, nawet bardzo.

Gość MIŁOSC
MIŁOŚĆ oczywiście MIŁOŚĆ ... czy ktoś ma wątpliwości, bo ja nie mam.

Gość do Akacji
23.11] 10:50 piękne;) dla mnie bogacwtem są te łany zbóż... te obiecane.. te wyczekane..

Gość materialisci
tylko materialisci i ludzie którzy sa niezdolni do prawdziwych uczuc wybieraja mamone

Gość ja tez wole kase ...
co mam sie oklamywac ... zwsze bylem materialista ;d