Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PO sie juz za was bierze

Rząd chce obciąć emerytury mężczyznom

Polecane posty

Gość PO sie juz za was bierze

(PAP, tm/23.11.2007, godz. 06:10) Polki nie mogą mieć głodowych emerytur. A na pewno mniej na nie odłożą, bo mniej zarabiają, a poza tym rodzą dzieci - tłumaczy PO. Dlatego rząd chce obciąć emerytury mężczyznom i podwyższyć kobietom, informuje "Gazeta Wyborcza". http://biznes.onet.pl/0,1646265,wiadomosci.html

Gość Czarodziej z Oz
zaczynaja sie cuda :-p

Gość my nie bedziemy mialy
prawa do zwolnienia lekarskiego w ciazy a wy mniejsza emeryture. co za porazajaca logika PO:) JA CHROMOLE, AJ WYJEZDZAM!

wlasnie wtedy by nie bylo ciaz i dzieci i problemow ze zwolnieniami w ciazy! git pomysl deska. mysle ze bystre PO migiem go pochwyci:)

Gość Czarodziej z Oz
deska - easy,easy... a dziewictwo stracisz od Wprost zwinietego w rulonik ? :-p

Gość Czarodziej z Oz
tylko dlaczego jak ja daje komuś prezent to nie zabieram go nikomu innemu ? :o

ALicja ja ci z calego serca zycze ciazy ze wszystkimi jej klasycznymi objawami ktore nie sa choroba, ale dadza ci w kosc. sprawia ze bedziesz mdlala w pracy 2 razy dziennie, sikala co pol godziny, plus jakies 2 razy w ciagu dnia wymioty. o roznych porach, poranne wymioty mit. moge sie zdarzyc o kazdej porze dnia. i zycze ci zebys musiala wtedy pracowac i isc na sluzbowa kolacje tak jak ja musialam. przeciez ciaza to nie choroba, my dear.

A jak zablokują ? Przecież lekarze już sie nie będą bali. Więc za drobna opłatą, dadzą zwolnienie na chorobę nie związaną z ciążą. Chyba że wierzycie w Piterę, ja jednak nie bardzo. Zaśpiewam stary przebój nieco zmieniony: nie będę z Julią.

ja mysle ze Alicja jest jeszcze w liceum dlatego tak mowi

Ja mam juz dzieci i zadnych takich sensacji jak ty nie doswiadczyłam Jak podaje \"Polska\" w ub.r. w Polsce urodziło się ponad 370 tys. dzieci. W tym samym czasie do ZUS wpłynęło ponad 920 tys. zwolnień dla kobiet w ciąży. Według szacunków lekarzy, tylko ok. jedna czwarta kobiet w ciąży kwalifikuje się do zwolnienia lekarskiego. Tymczasem prosi o nie co druga.

Gość Czarodziej z Oz
Alicjo - to ile masz lat,ze nie głosowałas na Tuska ? :-p

Alicja, ale są osoby, które w ciąży mają np. permanentną sraczkę, bo masz ciągle podtruty organizm, ciągle sikają, źle się czują, puchną im nogi i robią się hemoroidy:O wiesz, no.... to jest straszne, ale taki pracownik i tak nie jest zbyt wydajny. Chyba, że pracuje zdalnie, internetowo, z kibla:P

w taki razie alicjo problem ciazy cie nie dotyczy, raczej menopauzy wiec sie nie wypowiadaj.

Według szacunków lekarzy, tylko ok. jedna czwarta kobiet w ciąży kwalifikuje się do zwolnienia lekarskiego. Tymczasem prosi o nie co druga. a czy ja powiedziałm ze kazda w ciazy na L4 symuluje? Uderz w stól a nozyce sie odezwą

Gość Czarodziej z Oz
my nie bedziemy mialy - nie przesadzaj,Ala to młoda kobieta i jeszcze niejednemu zawróci w glowie :-p

Gość Czarodziej z Oz
Ala - wklej fotę,chcialbym zobaczyć jak wyglada kobieta glosujaca wierzaca w cuda :)