Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dagmarka24

Bol dookola macicy!

Polecane posty

Drogie forumowiczki! Jutro koncze 31 tydz. ciazy! Od dwoch dni odczuwam w nocy bole brzucha, ktore nie pozwalaja mi zasnac:-(! Ale nie sa to bole podbrzusza lub klucie w macicy o ktorych czesto piszecie (sprawdzalam w wyszukiwarce tematow)! To tak jakby bolala mnie dookola macica, jesli to w ogole mozliwe! A najbardziej u gory, nad pepkiem! Prosze powiedzcie czy odczuwalyscie kiedys cos podobnego? I jak sobie z tym radzilyscie?

Gość brzuszek
Ja mialam w podbrzuszu, wiec raczej nie pomoge!!!!!!

Gość to bylo do
moze zadzon do swojego lekarza i zapytaj ja tez mialam bole w podbrzuszu wiec trudno powiedziec

wiesz nie pamiętam czy bolała mnie macica ale pępek pamiętam i jak mówiłam to pigułom na patologi to one na to że to dziecię sie tak ułożyło , ale na to ja na patologi nie leżałam nie przejmuj się , chyba mnie to bolało do porodu , wiesz tłumaczyłam sobie że może dziecko naciąga pępowinkę , zawsze mówiłam do małego aby tak nie ciągnął , ale jak sie niepokoisz to zadzwoń do lekarza , ja też nie wiem jaki to jest ból u Ciebie , aby sie uspokoić zadzwoń , to nic nie kosztuję a uspakaja życzę zdrówka i szczęśliwego rozwiązania :)

Gość to macica
To macica sie rozciaga a do tego dziecie musialo sie przesunac i dlatego boli :) jak sie przekreci inaczej to przestanie !! !wez pod uwage ze ono ma malo miejsca juz wiec moze cie wszystko bolec w zaleznosci jak dziecko lezy