Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Osioł_patentowany

Skończyło się uTUSKiwanie...

Polecane posty

tak tak broncie tych swoich kaczek.} Nigdy i nigdzie nie napisałem że kaczki są moje. Polacy zaufali tuskowi. } 24 % procent uprawnionych do głosowania raptem.

Myrevin, a poprzednio w 2005 r PiS ile dostał według tej Twojej statystyki? Poważnie pytam, bo nie chce mi sie szukac i liczyć....

Gość witamy na Kubie
Zapewnienia były trzy: że poprzednia kadencja sejmu została skrócona głosami posłów, że do 2012 roku w każdej gminie będzie boisko piłkarskie i że mistrzostwa europy w piłce nożnej odbędą się jednak w Polsce. Brawo!

Długo było....nie dałam rady wszystkiego posłuchać, ale zapowiedzi są liberalne....

Może go nigdy nic nie boli i dlatego jest ciągle uśmiechnięty:P Poza tym dajcie Tuskowi troche czasu aby się wykazać. Kaczory wszystkiego od razu też nie zrobiły...A tu zaledwie ponad miesiąc po wyborach a już macie pretensje:/

Gość witamy na Kubie
taak liberalno -solidarne bułka sucho-mokra deszcz mokro-suchy

A politykę społeczną zarysował dość racjonalnie, nie będzie rozdawnictwa, ale ma by rzetelnie i sprawiedliwie. No cóż zobaczymy......

nie mamy pretensji powiedział ;\"Juz wkrótce...\" Owo\" wkrótce\" juz mineło i nic Po co gadac cos czego spełnic sie nie da zadnym cudem??????? Kampania sie skonczyła ma czego chciał wiec po co sciemnia?

Gość Czarodziej z Oz
rozdawnictwo bylo jest i bedzie w wydaniu PO po stazu w UW maja pojecie jak to robic w 2010 nawet Toi Toi sprywatuzuja i sprzedadza obcemu kapitalowi Bielecki z Balcerowiczem juz o tym myslą :-p

A Ty juz od razu wiesz, że ściemnia. :p Ja pierdole... Same jasnowidze tu siedzą. :p

Ale przegiął z ta długością...jak flaki z olejem było....cholera przecież dało się to samo powiedzie w połowie czasu.

Dobra, dobra...wiesz o czym mówię.... A ekonomia nie jest taka jedna....wiesz odwieczny spór liberałów z interwencjonistami.... napisz mi proszę, ile Tobie wyszło przy wyborach z 2005 roku, jaki to odsetek całości głosował na PiS. Ciekawa jestem....

Wierzę w cuda owszem. :) To co obiecali rzeczywiście jest nie lada wyzwaniem, ale mam nadzieję, że im się uda. :)

Trochę optymizmu by Wam się przydało a nie ciągłe narzekanie ehh...

Dla niektórych anty-mocherów, należało głosować na Tuska, przeciw PiSowi. A to co Tusk zrobi to nieważne. W ten sposób zastąpiono zdaniem niektórych Putina, kim? Myslę że kimś takim, jak obecny premier Węgier. Udowodniono mu kłamstwa wyborcze i co, dalej rządzi, tyle że co kilka dni zadyma na ulicach Budapesztu. Myslę że obecny nasz premier łatwo władzy nie odda, trudności zwali na kaczki, i będzie miał gdzieś opinię Polaków.

Gość o naiwności
a wczoraj mówił w tv, ze nie będzie gadał dłużej niż godzinę, podkreślił, że na pewno! chwilę ogladałam, dłużej sie nie dało, i przypomnialo mi to te dłużyzny socjalistyczne, wodolejstwo jak za komuny, jeszcze kwach potrafił tak gadać - nie mówiąc nic konkretnego...

Ale was to wszystkich boli, że kaczki wywieźli... Ajjj... Skręca was z zazdrości. :p

\"a wczoraj mówił w tv, ze nie będzie gadał dłużej niż godzinę, podkreślił, że na pewno!\" A Jarosław mówił, że nie zostanie premierem jak brat zostanie prezydentem, no i co z tego ?

A dziękuję Alicjo. :) Wolę wierzyć w cuda i być pozytywnie nastawiona, niż siedzieć i tylko na wszystko narzekać. ;)

Problem w tym, że wam nie zależy na tym żeby coś w Polsce zmieniło się na lepsze, tylko na tym żeby rządził wielki Tusk.