Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Osioł_patentowany

Skończyło się uTUSKiwanie...

Polecane posty

cos ci powiem Dla mnie jako osoby prowadzacej działanosc lepsze byłyby rzady PO niz PISU ,ale ja zwyczajnie nie wierze w to co oni mowia bo pamietam co Unie Wolnosci i ich przekrety na najwyzszym poziomie --oczywiscie zawsze usprawiedliwione ,a jakze Teraz beda sie tłumaczyc tym ze nie d a sie tego wykonac bo po kaczynskim jest trgicznie zle Po co miliony słow? Mnie by zadziwił i przekonał do siebie gdyby zamiast plesc farmazony jak kazdy premier po kolei nizcym Castro poszedł do biurka i cos madrego wymyslił O prze[raszam jeszce zaden premier tak długo nie \"filozował\"

\"a wczoraj mówił w tv, ze nie będzie gadał dłużej niż godzinę, podkreślił, że na pewno!\" A Jarosław mówił, że nie zostanie premierem jak brat zostanie prezydentem, no i co z tego ? ano .....to z tego .ze bedzie jak było i nic sie nie zmieni wiec po co

A mówiłem!? Zamknąć wszystkich polityków i wypuścić po wyborach!!!:P:D:D Nie posłuchali, nie ma zmian \"elit\". Teraz będzie jak było i trudno!! Ale narzekać się przyzwyczaił naród i na to akurat narzekać nie wolno!!:D:D 🖐️:classic_cool:

Alicjo skąd w Tobie tyle pesymizmu? Wiadomo, że w Polsce nie dzieje się najlepiej ale dajmy szansę innym, może im uda się coś zrobić. Jak do tej pory Kaczory miały szansę i jej nie wykorzystały, więc niech teraz podziała Tusk... Poza tym wiara czasami czyni cuda, więc może tym razem się zmieni...

Joja... Ty nie rozumiesz, że Tusk, Pawlak i reszta tej koalicji już była!!:D:D Liczenie na to, że się poprawi wilk i jeść baranków nie będzie, to duża naiwność..;):P:D

Gość długie gadanie
Ojej, gadał dłużej bo Łaszynowi dziecko sie urodziło, a za każde słowo napisane Donaldowi, bierze 93,60 zł plus VAT. Dziecko duże potrzeby, Łaszyn dopisał 1278 słów, Donek przeczytał, Łaszyn zainkasował. A wy ciągle narzekacie, więcej optymizmu. Żyjcie i dajcie żyć innym, czyli pwrót do źródeł.

Osiołku ja wszystko doskonale rozumiem. Mam ogromną nadzieje, że tym razem im się uda. No coż, spadam stąd i pozdrawiam Was PIS-owcy :P

Joja... Naiwność jest Twoim prawem, nikt Ci go nie odbiera. Wiesz czym różni się optymista od pesymisty?? Pesymista to optymista, tylko lepiej poinformowany..;):P :classic_cool:

Gość noooooooooooooooooooooooooooo