Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarkastyczna

owulacja w ciąży?

Polecane posty

Gość sarkastyczna

Mam pytanko - czy może dojść do owulacji w ciąży ??? od stosunku minął miesiąc i miałam wczoraj owulację ale już głupieję ... czy jest możliwość abym jednak była w ciąży?

dziwne pytanie, to znaczy jesteś w ciąży i pytasz czy możesz równocześnie zajśc w drugą ciążę???

Pytanie normalne, Nie nie mozesz byc w ciazy i miec owulacji przeciez takto moglby byc dwie ciaze na raz a dzieci by sie tylko roznily jednym miesiacem badz dwoma, to paradoks.

Gość sarkastyczna
Dzięki za odpowiedź, sęk w tym, że jestem po porodzie i moje cykle nie są już tak regularne jak przedtem więc mam obawy co do owulacji ... bo owulacje teraz miałam tydzień po planowanej miesiączce i trochę się już obawiałam - same rozumiecie ... jeszcze raz dzięki za odp

Gość idealne na prezent
to wcale nie jest paradoks. isnieje możliwość drugiego zapłodnienia np 2 tyg po pierwszym. moze istnieć taka tytuacja ze mimo zapłodnienia dojrzewa 2 kamórka jajowa . było kilka takich przypadkow

Gość do tej wyżej
za dużo głupot w necie czytasz i niepotrzebnie w nie wierzysz:O tez to czytałam, ale to bzdury, wierz mi

Gość idealne na prezent
niekoniecznie. rozmawiałam z lekarzem na ten temat