Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hannusia123

pytanie do cilestek

Polecane posty

Gość hannusia123

Mam bardzo ważne pytanie i z gory dziekuje za pomoc :) Chcialam przesunac sobie okres o kilka dni.. czy po skonczonym opakowaniu tabletek moge zazyc kilka tabletek z nowego opakowania ? i czy to nie wplynie ujemnie na jakosc antykoncepcji?

Gość i pomaszrował dalej
nie znam sie na tym bo biorę dop 2 dzień ale chciałam ciebie zapytać czy miałaś skutki uboczne?? bo mnie od 2 dni głowa boli

ja biore wiec radze :) mozesz tak zrobic ale nie rob przerwy 7 dniowej. Wez te kilka tabletek, potem zrob 7 dni przerwy (podczas ktorej normalnie krwawienie z odstawienia wystapi) i 8 dnia zacznij nowe 21tabletkowe opakowanie.

Gość hannusia123
biore te tabletki od 2 lat.. z tego co wiem mozna nie robic przerwy na 7 dni i zaczac lykac nowe opakowanie... a mi chodzi tylko o kilka tabletek... a co do skutkow ubocznych to nie mialam zadncyh. przez pierwsze 2 tygodnie bardzo zwiekszyl mi sie apety ale udalo mi sie jakos nad tym zapanowac

a do kolezanki ktora napisala o bolacej glowy: to normalne ze sa jakies skutki uboczne. Organizm sie pzyzwyczja ok 3 miesiecy. Jezeli potem bedziesz sie dalej zle czula to sygnal ze tabletki ci nie sluza i trzeba je zmienic. Ja dla kontrastu mialam caly miesiac plamienia wiec ciesz sie ze to tylko bol glowy :) Mozna mu zaradzic, plamieniom nie :p

Gość hannusia123
dzieki Agnieszka! tak wlasnie myslalam zeby wylykac te dodatkowe kilka tabletek a potem normalnie przerwa 7 dni i znowu normalnie 21... ale dla pewnosci wolalam spytac :)