Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wynajdywacz problemów

Potrafię wynajdywać problemy.

Polecane posty

Nie przechwalam się. Wiele osób mi to mówiło. Myślicie, że wasze życie jest szczęśliwe i nie macie żadnych problemów? Mogę spróbować wam pokazać, że zawsze można znaleźć jakiś problem :-)

Gość dfhskBhSFJsCFBsdgvb
ze mnie możesz zdjąć trochę problemów

to znajdź mi jakieś dodatkowe poza standardowym zestawem: nie atrakcyjny, nudny, nieśmiały, małomówny, fatalny charakter, bez znajomych, głupi, bez perspektyw, bez ciekawego życia, bez doświadczeń, niski, bez związków, kiepski umiejętności interpersonalne, kiepski gust, bez zainteresowań, kiepska fizyczność,

Gość eee tam .........
J mam już tyle problemów że więcej mi nie potrzeba;-)

To napisz cos o mnie- jestem totalną idiotką, nic mi nie wychodzi, kłocę się ze wsyztkimi, jestem do niczego... Troche juz o mnie wiesz :)

Wiesz \"a ja wygrałem życie\", że czytałem ostatnio, że faceci, którzy są niezaspokojeni seksualnie przez kobiety mogą się w przyszłości stać pedofilami? Poważnie! A zdajesz sobie chyba sprawę jakie jest życie pedofilów w więzieniu? :-O

Ale masz podawać prawdziwe problemy a nie robić z igły widły. :o Ja też mogę Ci powiedzieć: \"nie stukaj tak szybko w klawiaturę, bo się spocisz i będziesz brzydko pachniał/-a\".

ja niestety nigdy tak nie uwazalam. a problkemow mam tyle ze jeden wiecej nie zrobi mi roznicy... to jak? wymyslisz cos dla mnie?

Wykończysz się chyba. :p Albo otwórz sklep z widłami może jakoś to będzie. :p