Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość microgynon.

ratunku trzymajcie kciuki

Polecane posty

Gość microgynon.

dzisiaj 5 dzień przerwy a ja nie mam krwawienia!!!!! ostatnio wzięłam całe opakowanie, a potem nie zrobiłam przerwy tylko wziełam dodatkowo 5 tabletek, żeby opóźnic krwawienie. Ponieważ chłopak wyjechał na troche wspólżyłam z nim ostatnio tylko 2 razy w czasie tych dodatkowych 5 dni/tabletek. Tabletki brałam o czasie, raz wziełam Tabcin (z paracetamolem) ale nie razem z tabletkami anty. dlaczego jeszcze nia mam krwawienia?????????????????????

Gość szajn
to jak to?w czasie przerwy wziełas 5 tabletek,a potem zrobilas przerwe jednak???bo nie rozumiem.albo nie robi sie w ogóle przerwy,albo robi 7 dni,a nie jak kto chce..

Gość microgynon.
w ulotce microgynon jest wyraźnie napisane, że jezeli chce sie opóźnic krwawienie nalezy rozpocząć nowe opakowanie bez 7 dniowej przerwy i nie trzeba brać całego drugiego opakowania tylko przerwać w dowolnym momencie (drugiego opakowania) i wtedy zrobić 7 dniowa przerwę

Sorki, ja ich nie brałam. A o ile mi wiadomo, gdy nie chce się mieć przerwy, bierze się KOLEJNE 21 TABLETEK bez robienia przerwy ..wtedy zachowany jest ciąg antykoncepcyjny..

Gość szajn
a to nie wiem,z moimi tak nie mozna.a jak długo bierzesz tabletki?po pierwsze masz jeszcze 2 dni na 'okres',wiec bez nerwów,a po drugie,czasem krwawienie po prostu nie wystepuje i to tez nic złego.

Gość microgynon.
tak czy inaczej, współżyłam w czasie brania tabletek...

Gość microgynon.
tabletki biorę od 3, 5roku. raz mi się zdarzyło krwawienie w 5 dniu w nocy, ale to było na wakacjach kiedy jedna tabletke wziełam kilka godzin póxniej, więc może to miało wpływ a teraz???

Gość szajn
mysle,ze nie masz sie czym martwic.jesli postepujesz zgodnie z ulotka i wskazaniami lekarza,to nie denerwuj sie niepotrzebnie:)

Gość microgynon.
boję się, że może znalazłam sie w tym 0,02 procenta nieskuteczności:(

Gość szajn
taaaaaaa jaaaaaaasneeeeeeeee...wybij sobie z głowy głupoty

Gość biorę tabsy
już 6 lat za przerwami. wypróbowałam ich już 5 rodzajów i wiem że z każdymi można zrobić tak jak zrobiła microgynon tylko w ulotce tego nie ma ale jak sie spytacie gina to wam to powie. nic sie nie martw krwawienie może pojawić sie w ostatnim dniu przerwy i potem jak będziesz brała dalej tabsy to możesz mieć parę dni plamienie ale wszystko ok. Pozdrawiam

Gość microgynon.
dzięki dziewczyny, mam nadzieję, że macie rację czasami te 0,02 % mnie przeraża. W końcu to sa jakieś konkretne zywe kobiety a nie wymysł

Gość szajn
biore tabsy przyznam,ze nie wiedzialam,ze tak mozna

Gość microgynon
jest!!! nareszcie! 6 dnia!:(????