Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kittttyyyyyyyyyy

Sama się zapłodniłam?

Polecane posty

Gość kittttyyyyyyyyyy

Facet, którego kocham, nie chce mieć dziecka... a ja chcę z nim bardzo. Po ostatnim stosunku w sobotę wywróciłam prezerwatywę na drugą stronę i włożyłam sobie do pochwy. Miałam dzień płodny. Kiedy mogę robić test i jakie mam szanse? Nie potępiajcie mnie, ja naprawdę mam już 27 lat i nie mogę dłużej czekać.

Gość jakiminkaaa
ja Cię nie potępiam...ale pomysl....to nie będzie tylko Twoje dziecko ale jego też..poza tym nie wątpię, że bardzo pragniesz mieć dzidzię, ale uwież mi...zycie bez ojca dla dziecka to dramat..wiem bo sama nie mam ojca. Odpowiadając na Twoje pyt. masz dosyć duża szanse na ciążę..bo to był dzień płodny.

Gość szajn
plemniki nie zyja zbyt dlugo poza organizmem...

Gość jakiminkaaa
no tak, ale te chyba jeszcze zywe były...skoro mokre i domyślam się, że szybko po stosunku to zrobiła autorka topiku

Gość kitttttttyyyyyyyyyy
Zrobiłam to zaraz po stosunku. Może jednak dziecko będzie miało ojca? Przecież to "wpadka"... Ja chciałam dobrze... Trochę się martwię, bo nie mam mdłości... kiedy one przyjdą? kiedy zrobić test? stosunek był w sobotę. Doradźcie proszę bo zwariuję. Ja chcę bejbika 😭

Gość o moj boze
wspolczuje temu "bejbikowi"

jakich mdłości??? na jakiekolwiek objawy zdecydowanie za wcześnie!!!z testem też musisz poczekać ze 3 tygodnie od tego twojego \"występku\". a nie lepiej na spokojnie pogadać z facetem, a nie takie podchody robić?

Gość mmmmmiiiiii
nie potepiam Cię rozumiem cie doskonale mam 27 lat i czuje ,że najwyzszy czas miec dziecko hmm..tylko wiesz życie niestety jest przewrotne...ale życzęci abys była w ciąży test ciążowy zrob najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki

Gość to na bank prowokacja
ale moja koleżanka zrobiła taki numer i sama wprowadziła spermę do pochwy po stosunku. a teraz sama wychowuje córeczkę, bo facet od początku stawiał sprawę jasno - żadnych dzieci i jak się dowiedział o ciaży, to poprostu odszedł. alimentów jej też nie płaci, bo jest nieosiągalny. ona nie może znaleźć innego mężczyzny, bo trudno znaleźc kogos będąc panna z dzieckiem... najbardziej mi zal jej córeczki :O

Gość Kity
kity nam tu wciskasz dziewczynko najlepiej wcisnij sobie głowe i imadło:)

Gość kitttttyyyyyyyyyyy
Ja jestem pewna, że on mnie zostawi jak się dowie o ciąży, ale ja to przeżyję. Jestem zamożna, stworzę bejbikowi raj na ziemi. I będę je do szaleństwa kochała, bo to JEGO dziecko, a on jest dla mnie wszystkim, już nigdy nie pokocham innego... nigdy....

Gość allalalal
Współczuje temu bejbikowi. Już z góry mogę ci powiedzieć, że z takim nastawieniem wychowasz popaprane dziecko.

Gość fakakak
Dziecko to jest odpowiedzialność i świadomość. A nie "chcę bajbika" mniej więcej tak jak "chcę pieska" albo "chcę misia"

Gość gfoooo
Jesteś niedojrzałą idiotką. I wychowasz małego rozwydrzonego potwora.

Gość faafmmm
"I będę je do szaleństwa kochała" Nim się jeszcze urodzi może się zgłosić do programu suer niania. Już widzę tego małego, rozwydrzonego, zdemoralizowanego terrorystę, "oczko w głowie" niezrównoważonej emocjonalnie mamuśki, która sama siebie zapłodniła.

wiesz co jesli to twoj chlopak to straszne swinstwo mu robisz...skad wiesz ze on z toba planuje przyszlosc?

ja tez to zrobilam jakies dwa miesiace temu.:) ale sie nie udalo.nie wiem czemu moze nie ten dzien...rozumiem cie wcisnij mu kita z tabletkami.to twoj chlopak?skoro sie kocha tylko z toba to poleci na stosunek bez gumek.a ty mozesz przeciez nie koniecznie brac te tabletki:D

mam nadzieje ze ci faceci kopnal was w dupska, idiotki. i pomyslec ze zawsze bylam przeciwko mowieniu ze dziewczyna zlapala faceta na dziecko, a teraz widze ze sa takie zmije jak wy.

jak chcecie miec same dzieci to mozecie poszukac klinik i kupic sobie nasienie anonimowego dawcy a nie robic komus taki numer. nic tego nie usprawiedliwia.

Gość violence
W zyciu bym nie pomyslala nawet,ze mozna takie rzeczy robic.Jestescie potworami i NIC was nie upawiedliwia.

Gość przygoda_
Z takim podejściem nie wiecie czym jest miłość po prostu i watpie czy bedziecie dobrymi matkami... Co do sposobu autorki, takie plemniki z prezerwatywy mają minimalne szanse na zapłodnienie, szyjka macicy w czasie stosunku "pracuje" i ułatwia im przejście, a jeśli już było po to raczej marne szanse no i nasienie też już było pewnie wątpliwej żywotności.

Gość mam nadzieje ze wam jakis
facet z ktorym nie bedziecie chcialy byc zrobi dziecko specjalnie o tak zeby was przy sobie zatrzymac

Gość nikt was nie chce na stale

Gość przciez prezerwatywa zawiera
srodek plemnikobojczy wiec mogly nie przezyc

Gość ja bym sie bala ze jak taki na
wpol zdechly plemnik zaplodni jajeczko to moze byc cos nie tak z dzieckiem potem, nie wiadomo co wyjdzie z takiego zaplodnienia. poza tym srodek plamnikobojczy tez nie wplywa korzystnie na plemniki.

Gość Może_Miś
Niema na pół żywych plemników są żywe i martwe. Przecież chromosomy w plemnikach nie mogą się mutować pod wpływem środka plemnikobójczego czy czegoś tam jeszcze..