Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociekota

HERBACIARNIA dla 20latek!!!! Zapraszam na herbatkę!

Polecane posty

Witam wszystkie kobietki :) Jestem i topic nie umiera! nie pozwolimy na to i koniec... miał tylko krotką przerwę ;) Jak przygotowania do świąt? Zapracowane pewnie... ja od jutra wielkie sprzątanie. Dziś byłam na zakupach,dokupiłam kilka prezentów. Piszcie,nie śpicie chyba? :)

hej widze ze umiera :( i to jest straszne STRASZNE przez duze \"SZ\" gdzie wy dziewczynki jestescie? :(

hej Kochanej :) jestem jestem :) tez mialam małą przerwę ale postaram sie teraz nadrobic zaległości :) WITAM nową koleżankę :) u mnie przygotowania do świąt juz powoli się rozkrecają :) ostatnio skończyłam pracę troszke szybciej i tez pobiegałam za prezentami więc jedno już załatwione.... :) ja pracuje do piątku potem mam urlopik więc napewno częściej zajże milego dnia wszystkim życzę buziaczki :)

a to moze ja wam podniose troche statystyki :D chociaz mam dopiero 19- mam nadzieje, ze wstep wolny? ;p

Strasznie przyjemny temat a zwlaszcza pierwszy post :) Pozdrawiam autorke i zycze powodzenia. Z racji wieku nie moge dolaczyc :) hehe Caluski.

Dobry wieczór kochaniutkie... jak tam śpicie już ;) Ja tez za chwilke sie poloze,przedtem moze poczytam odrobinkę i posłucham... ostatnio mam taki nawyk zasypiania z włączonym mp3,słucham nocnych audycji radiowych. Powiem,że są o wiele ciekawsze niż te w ciągu dnia. Można posłuchać wielu interesujących wypowiedzi na ciekawe tematy,polecam :) A teraz dobrej nocki i do jutra!!!

Dzień dobry,coś chyba zapracowane aż do piątku moje kafeteriuszki,mam nadzieję,że dziś wieczorem znajdziecie czas,żeby się tu przy herbatce spotkać :)

no jak tam, pijecie?? Bo ja piję pół litra herbaty, jestem zmęczona, śpiąca a w domu nic na Święta nie posprzątane... koszmar, buziaki.

Witam witam WITAM WAS SERDECZNIE!!!!!!!!!!! 😘 Widze nowe \"spragnione\" w herbaciarni! 🌻 Zapraszam ponownie wszytkich razem i kazdego z osobna :P A na ten wiek tak prosze nie patrzec...raczej miłosc do herbaty sie liczy, choc kawke oczywiscie tez zaparze:P Ja jestem padnieta. PADNIETA. Jest u mnie 22:52, i wlasnie skonczylam lepic ostatniego pieroga:) Zrobilam 70 pyszniutkich mam nadzieje pierozkow z kapusta ze sliwka (kot nie znosi grzybow), i padam:) Pozatym w lodóweczce dochodzi salatka jazynowa.....a czeka na jutro 4,5 kg indyk............ ja nie wiem jak ja go upiekę. Poprostu nie wiem. Mam co najmniej 4 ciasta do upieczenia przez weekend. Prawdopodobnie sie \"zarobie\" i umre:P Pozdrawiam was serdecznie :*

witam.. jestem tu pierwszy raz i mam nadzieje nie ostatni.. kociekota.. mowisz, o tych pierogach, eh.. ja dzis juz myslalam ze nie wyrobie, wczoraj zrobilam 100 w domu, dzis w pracy z dzieciakami ponad 300, no i jeszcze szybko ciasto przed 21.00.. tez jestem wykonczona, choc spac mi sie nie chce.. weekend wolny, a potem w poniedzialek znowu do pracy, ktos musi :)

Katia27 🖐️ Dzis ciezki dzien za mną... czuje sie okropnie,dopadla mnie grypa chyba,mam gorączkę i czuję się.. okropnie. Życzę Wam zdrowia,trzymajcie sie ciepło.. dobrej nocy

hej dziewczynki wlasnie zrobilam sobie chwilke oddechu od tej bieganiny heh jak co roku odgrazam sie ze lepiej to wszystko zorganizuje ale jakos nie wychodzi hehe :) zaraz jak wejde do kuchni to pewnie predko z niej nie wyjde :) a jak tam u Was??? pozdrawiam Witam nowa kolezanke :)

Oj coś lenicie się Kociekotka,Zapracowana,Mysza,Katia inne !!!! Do komputerów marsz! i pisać co u Was słychać :)

hej Jaśmineczka :) ja wlasnie skonczylam pakowacv prezenty :) jedyny moment gdy mam chwilke spkoju bo akurat rodzinak sie zjechala :) zamieszania pewnie dzisiaj ciag dalszy edzie ale jakos nie narzekam lubie mimio wszystkto lubuie te przygotowania:) pozdrawiam no wlasnie Kociekota, studentka MYSZA, drozofilia, katia27 i reszta ekipy do komputerka !!!!!

Jestem jestem! 🌻 Tylko sił nie mam :o Przeklete pierogi robilam wczoraj drugi raz!!!! Te co zrobilam w piatek padły. Wydłubywalam farsz z 70 pierogów :o Myślałam ze umre... a potem na nowo doróbka farszu i kolejne ciasto do wyrabiania....................................... jest niedziela, jutro wigilia a ja nie mam ani sernika ani tiramisu ani indyka...............o zupkach i innych pierdołach nie wspominajac..................................... KOSMOS. Pozdrawiam was wystkie:* Lece do kuchni:) Aha, jeszcze sobie dwa palce \"zarznelam\" nozem. Myślałam ze sie wykrwawie na amen.

no hej dziewczyny!:):):) wchodziłam na temat, ale nie miałam siły/czasu pisać... dziś i wczoraj ciągle sprzątałam, pomagałam mamie w kuchni... zmęczona jestem bardzo A że Wigilia już jutro, to chcę Wam życzyć zdrowych i wesołych Świąt:) odpoczynku od wszystkich trosk i problemów życia codziennego, spokojnego wieczoru wigilijnego w rodzinnym gronie (lub w gronie bliskich), radości z piękna świąt i masy prezentów od Mikołaja;) Buziaki dla Was wszystkich:):):):):):):):)

moje drogie dziewczynki :) życzę Wam zdrowych spokojnych Świąt spedzonych w miłej atmosferze :) solidnego odpoczynku od całej bieganiny i wszystkich zmartwień :) aby te wszystkie dni upłynęły Wam w radosnej atmosferce i milych spotkaniach:) trzymajcie się cieplutko :) :):)

Wesołych spokojnych Świąt Bożego Narodzenia,aby Dzieciątko przychodzące na świat zagościło w sercu każdego z Nas... więcej miłości i dobra!!!!

CHWALA NA WYSOKOSCIACH BOGU, A NA ZIEMI POKOJ LUDZIOM DOBREJ WOLI!!! I ja rowniez z okazji Bozegonarodzenia zycze wam radosci spokoju i NADZIEJI. Duzo wiary w ludzi i cuda jakie Bog daje nam kazdego dnia :) Ja mam teraz chwilke aby oddychnac, bo wczesniej bieganina, goscie.... Bylam dzis na pasterce.... tzn wlasciwie u Was - wczoraj. Pasterka byla po angielsku, ale nastroj panowal taki sam. Moze troszke mniej uroczyscie, ale i tak bardzo podniośle. :)

Kociekotko,twoj wpis byl 500!!! :) jakos sie rozwija nasz temacik. Swieta i po swietach... teraz do sylwestra,a potem sesja !!! ach co za zycie ;) Piszcie ,czy sie objadalyscie,przytylyscie itp.

hej :) to prawda do sylwestra a potem poleci po sesji hehe :P ja w te swieta mimo wszystko sie trocho pilnowalam :P bo przed swietami padlam pare kilogramikow wiec musialam uwazac bo strasznie szybko nadrobic ten spadek :) ale napewno nie odmawialam sobie wszystkiego :) ja dzisiaj mam wolne heh jutro do pracy i znow wolne jak ja lubie miec tyle wolnego hihi pozdrawiam i zycze milego czwartku :)

ja też już jestem. co tam ciekawego u Was? Ja o pierwszej połowie dzisiejszego dnia wolałabym zapomnieć... A teraz właśnie skończyłam oglądać \"Wyznania gejszy\"

Kurcze przegapiłam ten film... szkoda... bede musiala w inny sposob go zdobyc. Ja dzis zapiasalam sie w koncu na kurs prawa jazdy!!!! Zdobylam sie na ten gest hehehe,jutro idena badania.. wiecie moze jak beda one wygladaly?

Siema ;) ja mam jeszcze 19 ale za kilka dni 2 z przodu wskoczy :P sama nie wiem czy sie cieszyc z tego czy nie... :P mysle ze moge sie przylaczyc??? :)