Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociekota

HERBACIARNIA dla 20latek!!!! Zapraszam na herbatkę!

Polecane posty

Kociekotka :* 🖐️ cieszę się,że w pacy sobie radzisz.... co do funduszu to można pomyśleć,bo nieraz już czytałam,że za 20 lat ZUS może już nie istnieć,będą wtedy ,jak na zachodzie, niepaństwowe fundusze,więc może warto się rozejrzeć już teraz. Pogoda mnie dobija,raz piękna wiosna a dziś śnieg i wiatr,już dosyć,chce ciepła,słońca,plaży.... :( Też chętnie poczytałabym jakąś książkę,możecie coś polecić? Dla relaksu...

hej dziewczynki :) Kociekotka z funduszem sie spokojnie zastamnow :) heh ja zwlekalam ciagle nie mialam czasu az ponaglenie dostalam :P wtedy sie szybciej zdecydowalam :) ja zrobilam sobie wielki kubek kawy... jej pomyslec ze powinnam napisac herbaty 😭, al;e tak tak kawy moze cos pomoze bo przede mna mnostwo pracy........ Plaża...... heh mam w planach weekendowy wypad nad morze w kwietniu :D wiem pogoda niepewna ale ryzyk fizyk :P ksiazka :) ja teraz czytam Anne Gevalde \"zostanmy razem\" suuuuper :) pozdrawiam i lece do work :)

właśnie skończyłam książkę Elizabeth Kim \"Mniej niż nic\", polecam. Bardzo smutna, ale napisana w interesujący sposób. I do tego piękna na swój sposób. A dziś zaczęłam czytać \"Śluby panieńskie\":P nie przerabialiśmy tego w LO, a słyszałam, że zabawna książka;)

WYBRAŁAM!!!!!!!! ING ;) No bo cóż tu można było wymyśleć?! I jak Mysza??? Smakuje? ;) Kobietki sprzątacie? Bo ja to powinnam,ida te świeta cała a ja mam syf. Tylko tak sie nie chce za bardzo. Cholerny stary mechanizm srub uniemozliwia mi rozkrecenie i co za tym idzie umycie okien, piekielny meski wynalazek, na ktory sile w rekach maja tylko mezczyzni, i takie jak ja i mama biedne bezbronne samotne kobiety sa pozostawione na pastwe okrutnego brudnego losu. Wczoraj byłam w herbaciarni, otwarli takie \"cos\" w czestochowie. Koszmarnie. Widac ze sie starali nie powiem. Krzesla stare lampy itd.............................ale do warszawskich samych fusow to im brakuje. Do tej herbaciarni zreszta tez bo wyobrazcie sobie moje mile panie, ze ci idioci zaplanowali na wczoraj koncert elektro. W HERBACIARNI!!!!!domyslacie sie co sie dzialo? 2 godziny tam bylam PISK, taki ze sie nie dalo rozmawiac zauszalo wszytko, a zadowolony ziomal w bialej bluzie kiwal sie przy tych swoich pokretelkach, no idiota taki ze szok. Podumowanie - duszy (jakiejkolwiek) BRAK. Pozdrawiam i ściskam was mocniutko :* Całuski:* ps... dziewczyny jaki mialam sen znow.......... KOT. Kot tak ze sie az cala trzese odkad oczy otworzylam.

hej dziewczyny. Inga - herbatka mi bardzo smakuje. Jak Wam mija nasze Święto? Mi strasznie. Rano zobaczyłam coś, czego nie powinnam, co rozwaliło mnie i rozdarło. Teraz miałam gości. Moja mama oczywiście musiała się pokłócić z jednym z nich (ze swoją przyszłą synową...). Jest beznadziejnie. Poza tym oczywiście nie mam faceta. Więc jadę zaraz do tesco na zakupy. Jeśli nie wyjdę to chyba zwariuję. Mam nadzieję, że u Was lepiej... papa może będę później.

Wpadłam się przywitać:* Wypoczęte jesteście? Siły na roboczy tydzień zebrane??

Siema :) :* ja od kad zaliczylam sesje to uczylam sie moze z raz... teraz odpoczywam :P jutro trzeba bedzie troche podkuć na wejsciówke, ale ogolnie poki co mam luz ;) dzis nie bylam bo tylko jeden wykład, jutro wolne... :classic_cool: zyc nie umierac :) a i zapisałam sie na taki krotki 6 tygodniowy kurs tanca ;) wiekszych planów na przyszłosc z tym nie wiążę, w sumie to tylko tak dla rozrywki i dla ruchu bo ostatnio to prawie w ogole go nie miałam :)%

ejjjjjjjjjjjjj zjadło mi posta :( :( no nic... w kazdym razie pisałam ze zapisałam sie na taniec JFH (Jazz funky Hiphop) ale to tak na troche, dla rozrywki, i wypozyczylam sobie ksiazki z biblioteki i bede w swieta czytac ;) bo uczyc sie nie chce, z facetem sie rozstałam, iec czymś czas trzeba wypełniać, ale ile mozna siedziec przed kompem ;) wypozyczylam "dlaczego mezczyzni kochaja zołzy" podobno fajny poradnik dla babek ;) i "Zieloną milę" slyszałam same dobre opinie... ;) piszcie co tam u Was :) Pozdrawiam i popijam herbatkę... ;)

Nectarine jak ja bym chciała kiedyś się zapisać na kurs tańca!! Teraz niestety nie mam czasu przez treningi, ale może kiedyś... Na dodatek dziś byłam w kinie na \"Step up 2\" SUUUPER FILM naprawcę, baardzo baardzo mi się podobał:D:D:D poszłabym nawet jeszcze raz:classic_cool: \"Zieloną milę\" oglądałam i film jest świetny. Lecę, dziś wieczór przed telewizorkiem:P buziaki dla Was! 🌼

Pamietacie mnie jeszcze??? :D:D:D Ostatnio miałam bardzo zakręcony tydzień, a nawet dwa :P Wiecie, te nieszczęsne próbne :o i chyba niestety mi nie poszło... :( czekam na wyniki. Tak w ogóle to nieźle było z tym -wos pisalam z google w telefonie :D:D:D bo był masakryczny,a nam oceny chcą wstawiać z tego :O:O:O chyba bym nie zdała. Poza tym chodzą słuchy, że mają to anulować ze względu na to, że wyniki były w necie :D:D:D jakas szkoła zaczela pisac od poniedziałku a reszta Polski od wtorku -rozumiecie :P \"zielona mila\" jest super! Ogladałam i czytałam :) szczerze powiem, że film jest idealna ekranizacją książki, więc jak ktos oglądal to nie opłaca się już czytać :D poważnie!!! Pierwszy raz sie z tym spotkalam i byłam wręcz zaskoczona tym, że wszystko w książce jest odzwierciedlone w książce co mnie poniekąd denerwowało bo wiedziałam co będzie za chwilę :D A co do tańca -zazdroszczę ;) ja jestem beztalęcie taneczne nieskoordynowane ruchowo, czy jakos tak :D:D:D buziaki :)🌻

hej :) i jak minela Wam sobota ?? Syjamka pamietam hehe ostatnio tez tu malo jestem .... moze dlatego ze sporo sie zaczelo zmieniac ostatnio :P oby tak dalej ale nie zapeszajmy.... Zielona mila super :) ide zrobic herbatke bo dzis pracowity dzien mialalm - swiateczne porzedki z oknami w roli glownej ;O ale czasem trzeba. Piszcie co u Was...... ostatnio malo poscikow przybywa chyba nie przeszlyscie na kawke ???? :O hehe

Hehe kawka to tylko w trakcie sesji albo dluzszej nauki ;) ja przechodze ostatnio samą siebie... dzis spałam do 14 :o ale tak to jest jak sie spi w tyg mało i w nocy tez pozno kladzie... czasem trzeba sobie pospac ;) tylko pozniej troche szkoda bo dzien zmarnowany, ale poleniuchowac dobra rzecz ;) a poza tym sie obijałam, posprzątałam swoim gryzoniom i pozłościłam sie na siostre ( 3 latka) i teraz sobie usiadłam do kompa ;) miałam troche notatek zrobic ale jak zwykle mi sie nie chce.... :0 mamuśka mnie wyciga na jakieś \" nocne zakupy w Manu \" (takie centrum handlowe w Łodzi ;) ) bo od 22 do 1 w nocy podobno jakies znizki są ;) ale szalec strasznie nie bede bo w sumie nie mam jakiejs potrzeby wielkiem i za bardzo kasy :] jak to studentka... ;) co do tańca, to ja tez jestem beztalencie :P ale w jakis sposób ruszać sie trzeba, bo latem bede chciała wyjść w górach na szlak i po chwili bedzie zadyszka... :P Jestem leniem... i nie umiem sie tego pozbyć... :o zna ktos jakies sposoby ???

Witajcie wszystkie ;) Tak jak Wy nie pisałam tu długi czas,ale mam nadzieję nadrobić zaległości.. \"Zielona mila\" to genialny film. Ja jestem w ogóle kinomaniaczką i uwielbiam dobre ambite filmy. A ten jest świetny. Ostatnio oglądam wszystkie filmy które były nominowane lub dostały Oskara. Obejrzałam już m.in.\" Nie ma miejsca dla starych ludzi\", \"Juno\", \"Chłopiec z latawcem\",\"Katyń\". Nadrabiam też zaległości filmowe. W zeszłym tygodniu np. widziałam \"Efekt motyla\". Filmy to piękna sztuka,a że mam duszę artysty to każda dziedzina sztuki jest mi bliska,a w szczególności film,bo jest połączeniem obrazu,muzyki i słowa.... Pozdrawiam serdecznie i dobrej nocy :)

Kochane moje! 🌻 🌻 🌻 Wychodzi na to, że jako jedna z nielicznych nie oglądałam słynnej zielonej mili. Postaram się to kiedyś nadrobić. Moje życie kinomaniaczki stanęło w miejscu. Sama nigdy nie ściągałam filmów, więc.... ....królewicza z bajki jak nie było tak nie ma. Wiecie o co mi chodzi prawda? **** Mysza - to chyba cudnie?! Będziesz szaleć na weselichu :D **** Zastanawiam się nad kierunkiem studiów, i na nic nie mogę się zdecydować. Wybrać wymarzoną etnologie, pedagogike, sztuke, czy \"obiecującą\" ekonomię??? Ta moja praca to przypadek losu. Naprawde nie wiem czego chcę... tzn, wiem że chce swoje życie wiązac ze sztuka. Tylko ... ekonomia, to całe biuro rachunkowe w którym pracuję teraz, to taka stabilność. Coś pewnego, zasadniczego... a etnoloia. Czy ja po tym znajdę pracę?? Wiem że duszą jetem po zupełnie innej stronie niż świat podatków, finansów.. Ale moze powinnam posłuchać rodziny i układać sobie zycie na zasadzie - 8h 5dni w tygodniu praca w papierkach, i cała reszta czasu, z mężem dziećmi gdzie tylko chcę, w górach na koncertach. No bo to taki prosty układ. Robisz co robisz by zarobić na pasje i przyjemności. Tylko że czuje pod skórą... przecież wszystkie moje marzenia to PRACA z pasją. Praca w sztuce, ze sztuką, dla sztuki! ...wśród ludzi... Mam straszne doły. Czas pędzi a ja nie wiem. CO wybrać?? Pozdrawiam Was serdecznie:*

nie mam ZIELONEGO pojęcia jaki kierunek powinnaś wybrać i czym tak naprawdę przy takim wyborze powinno się kierować. Święta. Wesele. Kasa. Studia. Problem z kolanem. Mam już trochę tego dość. Nie mam siły. Właśnie mnie do pubu wyciągają znajomi, a mi się nie chce:/ tak chyba nie powinno być w tym wieku. Co tam u Was? Nikt nic nie pisze, bo Święta idą i porządki wszystkie robicie, mam rację?

Dzieczynki :) Zdrowych Spokojnych i Radosnych Świąt Wam zyczę :) nooo i oczywiscie mokrych ubranek w dniu wielkiego lania 👄

Witam Was dziewczynki ;) cos tutaj ostatnio baaardzo cicho:( no ale rozumiem, porzadki swiateczne itd itp. ja dzis posprzatalam caly swoj pokoj i zrobiłam pół gigantycznego gara sałatki :D taka zwykła warzywna ale nawet dobra wyszła ;) Wesołych świąt i mokrego dyngusa ;) i oczywiscie jak najwiecej usmiechu na buziach :)

Alleluja!!! Bóg nie umarł! Jezus żyje! Pan zmartwychwstał!!!!! ALLELUJA! ALLELUJA! ALLELUJA! 🌻

Hej... Eh dziewczyny jaka się samotna czuję.. Co to za życie tak trwać w pojedynke, niezrozumianym przez nikogo. Jet beznadziejnie. Swięta minęły a jedyne co przyniosły to dodatkowe 2kg, bo duchowo... nic. Pustka. Siedzię tak na tym necie, patrzę w okno... Grechuta mi śpiewa że ważne są tylko te chwile których jeszcze nie znamy... tylko na co ja czekam? Wszystko jest takie nie istotne, bez koloru. Gdzie ten rozkwit serc? Gdzie ta wiosna? :( Gdzie jest moje życie? Co sie z nim dzieje? Iść z wysoko podniesioną głową to jeszcze nic. Sztuką jest nie potknąć się przy tym.

Witam wszystkie herbaciarki. Dawno mnie tu nie było,ale nadrobię... Święta u mnie smutne jakieś,w ogóle jestem w jakimś dołku psychicznym,zastanawiałam się nawet ,czy nie wziąć jakichś tabletek na depresję. Bez recepty to chyba nie ma wielkiego wyboru. Piszcie ,co u Was? Kociekotka=> łączmy się w nastroju albo odgarnijmy te złe smutne myśli. Słoneczko wyszło u mnie w końcu,ale jeszcze resztki śniegu leżą.Niech przyjdzie wiosna w końcu!!!!! Prawdziwa!!!!

Cześć Wam ... A ja mam dosyć tego dnia!!!!Właśnie wróciłam z dworca,miałam jechać pociągiem o 13.24,ale pociąg ma opóźnienie 3 godziny,więc wróciłam... pech normalnie.... W Gdańsku też piękna pogoda. Z rana było mroźno,ale teraz słoneczko rozgrzewa. Chyba wypiję herbatkę i za godzinę znów na ten dworzec. Co za dzień... Trzymajcie się ciepło i miłego weekendu. Ja jutro mam ostatnią jazdę a w sobotę 5,kwietnia egzamin z prawka o 7.45 rano hehehe. Trzymajcie za mnie kciuki!!!!!

co tam u was ja na kolanacg trzymam to moje szare cudenko, dziewczyny pomozcie wymysle c mi imie

HALOOOO! Co u Was słychać? Ja wiem że życie jest szare nudne i nie ma o czym pisac. No wiem bo sama tego doświadczam. Teraz moj swiat kreci sie wokól szarej puchatej kuleczki. Grafit jest pieszczoch i lasuch:) Króliczaki są wspaniałe. W przeciwieństwie do Wacika który non stop gryzł, sikaał i robil kupe, Grafit z kolan by nie schodzil a potrzeby zalatwia tylko i wyłącznie w kuwecie. W pracy czas płynie równym tempem. Szefowa chce zatrudnic jeszcze jedna osobe na staz, i znajomi radza mi zebym sie modlila, to moze cud sie stanie i zamiast dziewuchy przysla nam przystojnego wyksztalconego STAŻYSTE :) W domu zrobilo sie ciezko. Mama stracila prace... zawsze kurde wszystko pod górkę.. Piszcie mi co u Was. Pozdrawiam i sciskam serdecznie każdą spragnioną. ps. zasmakowalam ostatnio w czarnej herbacie z aromatem pomarańczy, smakuje fantastycznie - polecam spróbujcie :) (oczywiscie jakiejs dobrej marki)

Witam :) też mnie tutaj dawno nie było, ale jakos ostatnio nie miałam ochoty zagladac na kafeterie i czytać po raz 10000 teych samych durnych podszywów na dodatek wcale nie smiesznych :o Kociekota, skąd króliczek ?? dostałaś w prezencie czy sprawiłaś sobie sama takiego towarzysza ?? :) jak masz jakąś fotke to wrzuć i pochwal się swoim przyjacielem :) u mnie ostatnio siostra ( 3 latka z kawałkiem) ciągle maltreruje mojego malutkiego chomika :P zn jak ja jestem w pokoju to pozwalam tylko delikatnie pogłaskać, ale jak mnie nie ma... to któż to wie co się z nim dzieje i na co pozwalają rodzice :P ale żyje i ma się dobrze więc chyba nic złego mu sie nie dzieje, a chociaz troche rozrywki ma :D Ja od polowy lutego się niesamowicie lenię, nic mi sie nie chce... trzeba wziąć się do roboty ( jeśli chodzi o studia) i za siebie... bo wakacje co raz bliżej... miałam troche zacząć biegać bo chce jak co roku jechac w góry a po zimie to kondycji się nie ma, ojjjjj nie... ale wiecie chyba same, jak to z tym samozaparciem do jakiegos wysiłku fizycznego jest... ;) P.S chetnie zasmakuję jakiejś nowej aromatycznej herbatki... :) Pozdrawiam Was wszystkie :) i odzywajcie się częściej :)