Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alex.n11

Praca przez JSC

Polecane posty

Gość alex.n11

Witam!! Pracuje tu w Danii przez JSC juz 3 miechy, nie jest źle kase wyplacaja to najwazniejsze!!!, mieszkanie przyzwoite choc tloczno:( ale to nie hotel:), samochodu sie dorobilem wiec juz niekorzystam z transportu sluzbowego. Ogolnie uwazam ze jest ok. Choc sa czasami problemy w biurze to nie poddaje sie -przyjechalem tu ciezko pracowac i czegos sie dorobic a nie wybrzydzac. Mysle sobie ze jak troszke popracuje to i dorobie sie wlasnego mieszkania, narazie mnie nie stac(mam wazniejsze wydatki) wiec korzystam z mieszkan sluzbowych - musze sie dostosowac do sytuacji. Podsumowujac jestem w miare zadowolony - pewnie moglo by byc w prawdzie lepiej.....

Gość podnoszęee
a jak to jest z pomocą socjalną?? u cio to jest JSC?

A ja powiem tak : jestem dość młodym człowiekiem i uważam że wcale z Polski nie trzeba wyjeżdżać żeby dobrze Zarobić. Dobrze to mam na myśli około 5 - 7 tys na miesiąc mając lenia w Sobie. Bez Lenia o wiele więcej. Wystarczy tylko się rozejrzeć, zrozumieć pewne mechanizmy rynku i można huśtać kasiurkę w Polsce.

Gość kuka83
Witam. JSC to firma zajmująca się pośrednictwem pracy za granicą a dokładnie w Danii. Główni w szklarniach (ogrodnictwo),ryby i inne prace fizyczne. Zarobki miesięczne wahają się od 4000pln do 8000pln w zależności od wykonywanej pracy, ilości godzin min.8, choć czasem gdy są święta i inne okoliczności bywa mniej . Do miejsca nie należy się za bardzo przywiązywać bo gdy praca się kończy JSC czyli pośrednik załatwia pracę gdzie indziej więc można zostać przeniesionym. Ma to swoje plusy i minusy . Plus jest taki że zwiedzasz kraj poznajesz nowych ludzi, a minus życie na walizkach bywa męczące. Jeśli masz pytania napisz moje gg to 6437286