kasiulka20 0 Napisano Marzec 7, 2008 ja juz dzisiaj od 15 nic nie jem.. dopadl mnie jakis zly dzien i co chwila cos gryze:) wieczorem jeszcze basen i koniec dnia.. ale juz teraz bez jedzenia:) w koncu do konca marca musze zejsc do 72:) a co:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Marzec 7, 2008 ja spadam na basenik:) buziaki odezwe sie kolo 19.30:) 3majcie sie!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Marzec 7, 2008 dobra 45 basenów zaliczylam:) jutro bede z facetem i jego mlodsza siostra wiec zrobie tylko kolo 30 bo bede musiala im poswiecic troche czasu;) jutro oczywiscie tez pobiegam z kolezanka okolo 15 minut, do tego wybieram sie na cmentarz na piechotke co daje dodatkowo okolo 1h spaceru:) dien zapowiada sie wspaniale:) a co tam u Was?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hija de la Luna 0 Napisano Marzec 7, 2008 Kasiulka to widzę, że teraz tyle samo ważymy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Marzec 8, 2008 zgadza sie hija:) witam was wszystkie:) dzien zapowiada sie pogodny i dzisiaj bedzie duuuzo ruchu:) a na sniadanko?:) hmm... cos dobrego dzisiaj sobie wymysle:)a jakie u was plany na dzisiejszy dzien?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Marzec 8, 2008 cześc słoneczka ;* wszystkiego najlepszego w Dniu Kobiet ;**** hehe no ja znowu sobie dietke odpusciła przez ost 4 dni... :/ ale znowu sie biore może tym razem wytrzymam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Marzec 8, 2008 cheri kurde, ja juz wiecej nie chce czytac, ze odpuszczasz! wez sie w garsc- patrz jakie piekne dni sie sloneczn zblizaja!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Marzec 8, 2008 zmieniłam stopke... kasiulka wiem nooo nawalam ciągle ale juz sie postaram poprawic... bo tez mam dosyc użalania sie nad soba... czas w końcu cos zaczac robić a nie marudzić ciągle że jaka ja biedna bo mi dieta nie wychodzi... to tylko i wyłacznie moja wina... moje łakomstwo... ale spoko juz sie zaopatrzyłam w jedzonko na 2 najblizsze dni (tzn razem z tym to 3 hehe) i będe sie trzymac ćwiczyc i nawet biegac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hija de la Luna 0 Napisano Marzec 8, 2008 wszystkiego najlepszego moje panie :) mam dobry humoreczek, bo chyba ten nieszczęsny zastój puścił i powoli waga leci w dół. dwa dni temu na wadze było 73,6 a dziś 73,2 :D więc radość wielka. i dziś obiecuję, że zważę się za tydzień dopiero a ten tydzień będę chciała mieć bardzo zdyscyplinowany :) moje marzenie to do końca marca mieć 70 :D zaraz wezmę się za śniadanko... hmmm i właśnie co tu zjeść. cały tydzień wpierniczam owsiankę i nie mam dziś ochoty na mleczne śniadanie. chyba wciągnę jakąś rybkę w sosiku pomidorowym :D miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Marzec 8, 2008 nooo u mnie juz malitki sukces dzisiaj :) dostałam od dziadka na dzień kobiet czekolade i pozbyłam sie jej żeby mnie nie kusiła :) tzn oddałam dla brata a on ja momentalnie wchłonał hehehe zawsze to dobry początek... :) i ogólnie jestem pozytywnie nastawiona :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Marzec 8, 2008 Hija de la Luna mam podobny cel..do konca marca 70 :) a moze nawet 69 jak sie uda :D od wczoraj sie trzymałam..ale dzisiaj zjadłam czekolade;/ która dostałam :D ale pisze ze to 110 cal..wiec nie jest zle...juz dzisiaj nic nie zjem i pocwicze troche :D Pozdrawiam :* no i wszystkiego najlepszego laski :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hija de la Luna 0 Napisano Marzec 8, 2008 uda nam się zobaczysz :D ja zjadłam rano w końcu tę rybkę w sosie pomidorowym, teraz wypiłam activię pitną, na obiadek robię gulasz więc skubnę troszkę no ale wieczorkiem idę na imprezkę - postaram się nie jeść, ale będę pić no trudno jutro będzie więcej ćwiczeń aaaa już dzisiaj pobiegałam na orbitreku i wysprzątałam mieszkanko więc ruch był :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Marzec 8, 2008 witajcie:) dzisiaj poswietowalam:) najwiekszy grzech to 2 biale kajzerki o 17 bo bylam po basenie padnieta i jablko 5 minut temu:) ogolnie dzisiaj to do 10 az do 20 bylam na nogach.. w tym basen, spacer po miescie, odwiedziny na cmentarzu.. taka padnieta juz dawno nie bylam.. nawet nie przejmuje sie tymi bulkami i jablkiem bo wiem, ze na pewno to spalilam dzisiejszego dnia..:) ale dzien kobiet udany:) a jak tam u was?:) buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Marzec 8, 2008 no dzisiejszy dzień uważam za udany :) ostatni posiłek ok godz 19 :P i już nic nie mam zamiary ruszyć :P żadnego grzeszku za to zaliczyłam poranny spacer do sklepu (1 km) spacer z psem (ok 3km) i zaraz jeszcze poćwicze :) to co dzisiaj zjadłam: *sniadanie - 2 parówki z keczupem i 2 wafle ryżowe *przekąska - jabłko, pomarańcza *obiad - zupa krem jarzynowa *przekąska - 3 mandarynki *kolacja - musli z jogurtem i cynamonem a dzień kobiet minał ogólnie wporzadku masa życzeń, czekolada, 2 batoniki (oddałam to dla brata żeby mnie nie kusiło hehe), róża od faceta (mojej mamie tez przyniósł i dostał od niej buziaka hehehe) a jak u was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Marzec 9, 2008 czesc:) ja juz pisalam ze u mnie ok:) rowniez dostalam kwiatka:) teraz lece do kosciolka a kolo 10-11 jeszcze na poranny basenik hehe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Marzec 9, 2008 kurcze dziewczyny tak sie najadlam z samego rana, ze masakra..:( dobrze, ze ide na ten basen.. na szczescie wracam tez znowu do Wrocławia na studia i bede 2 tyg daleko od domu.. bo tutaj to sie tylko siada i je:) hehe:) za 2 tyg musi byc 72- i będzie a co:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brożka 0 Napisano Marzec 9, 2008 czesc dziewczynki. Dawno tu nie zagladalam, u mnie bylo wszystko w najlepszym porzadku, az do wczoraj. Zrobilysmy sobie z kolezankami babska impreze z racji Dnia Kobiet i KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie moglam sie powstrzymac, kazda przyniosla jakies pysznosci i nie dalam rady... Zostalo mi 1,5 tyg do zjazdu do Polski a tu taka wpadka, dzisiaj chyba ze steppera nie zejde:-( pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Marzec 9, 2008 hej kochane ;* nooo i pierwszy dzien minał w jak najlepszym porządku :) jeszcze tylko przetrwać dzisiaj i juz z górki :D teraz pochłaniam sniadanko: *2 parówki z keczupem *2 kanapki (2 wafle ryzowe, 2 plastry sera, i na każdej kanapce rzeżucha i kiełki rzodkiewki) *szklanka ciepłego mleka wiecie co wczoraj mama upiekła ciasto a ja sie trzymam dzielnie i nawet go nie powachałam :D choć nieźle kusiło wczoraj hehe ale spoko dam rade i nie dotkne go :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Marzec 9, 2008 juz po basenie.. jestem zmasakrowana strasznie:) 3 dni z rzedu basen daje po kosciach:) pogoda wspaniala wiec zalicze za niedlugo spacerek z pieskiem jeszcze:) na obiad gotowana marchew z groszkiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Marzec 9, 2008 no za mna troszke ćwiczen w domu puki co to zjadłam: *sniadanie (wyzej pisałam jakie) *przekąska - mały jogurt *obiad - zupa krem z kalafiora i brokułów i troszke gotowanego mięska (własnie to pochłaniam) zabardzo to mi sie jeszcze jeśc nie chciało ale niedługo z domku wychodze więc jem żeby potem nie byc głodną :P odezwe sie wieczorkiem i powiem jak mi dzień minał :) 3majcie sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Marzec 9, 2008 dobra ja juz dzisiaj nic nie jem od 15.15 bo mam wrazenie, ze za duzo tego bylo:) dam rade:) jutro nie wiem czy znajde czas zeby pobiegac, bo caly dzien na uczelni, ale sprobuje znalezc 20 minut:) weekend byl grzeszny, ale teraz wracam do studenckiej rzeczywistosci wiec nie bede duzo jesc:) i za 2 tyg bedzie 72:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wytrwała 0 Napisano Marzec 9, 2008 ja jakos sie 3mam od pt:d dzisiaj rano wchodze na wage a tu 71 wiec nie jest zle:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry16 0 Napisano Marzec 9, 2008 witam :) ja mialam wczoraj sie zwazyc,ale tego nie zrobilam,bo nic nie czuje zeby ubranie zrobilo sie troche luzniejsze :( brzuch jak byl wielki i tlusty tak nadal jest!!!!!!!!!!!!!!!! i nie wiem dlaczego,bo od srody strasznie obcielam jedzenie,,,,,,jem tylko sniadanko,obiad i czaasami kolacje,ale zawsze sa to bardzo mnimalne porcje,,,np na sniadanie jogurz z bananem,lub troszeczke musli,a na obiad duzo warzywek i jakies miesko i ,,,,wlasnie nie widze roznicuy nawet odrobinke!!!!! to jest bardzo denerwujace!!!!!!!!!!!bo nie wide zadnych efektow choc nsie mecze!!!!!!! bo na parwde musze sie pilnowac,,,,,,i zwalczac pokusy!!! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hija de la Luna 0 Napisano Marzec 9, 2008 hejka :) ja dzisiaj miałam baaardzo udany dzień :) zjadłam: owsiankę tuńczyka z groszkiem brokuły i teraz wcinam pomarańczę i tyle :) razem jakieś 670 kcal :D a do tego byłam na 40 minutowym spacerku, porobiłam ćwiczenia rozciągające i biegałam 40 minut na orbitreku :D jestem dumna jak cholera - musi mi się udać do końca marca 70kg - nie ma bata, nie poddam się!!! stosunkowo udanego wieczoru życzę :D paa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Marzec 9, 2008 blackberry- wg mnie bez duzej ilosci sportu nie bedzie widac szybkich efektow:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Marzec 10, 2008 hej:) ja zaczelam dzien od wsuniecia jogurtu z muesli:) nawet nie mam na niego minimalnej ochoty, ale coz musze bo sie przewroce.. a zjem dopiero cos pozniej:) odezwe sie popoludniu, bo mam cały dzen na uczelni zawalony:( pozdrawiam i 3majcie sie CHUDO!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hija de la Luna 0 Napisano Marzec 10, 2008 hejka :) ja na śniadanko zjadłam standardowo owsiankę :) do pracy wziełam activię do picia i serek wiejski. musi mi to starczyć do 16.00 :) na obiadek ugotuję sobie jakieś warzywka :) wiecie co? dziś wieczorkiem nie będę miała czasu poćwiczyć i w ogóle wpadłam na taki pomysł, żeby ćwiczyć rano przed póściem do pracy. wstałam dziś dzielnie o 6 rano, porozciągałam się i wskoczyłam na orbitrek. i jak szybko zaczęłam ćwiczyć tak szybciej skończyłam i musiałam usiąść bo prawie zemdlałam :( słabo mi było strasznie - chyba nie mogę ćwiczyc rano, a szkoda, bo ponoć daje lepsze efekty niż wieczorne wysiłki. chyba na poranki pozostanie mi jedynie rozciąganie a wieczorem i tak poćwiczę.... w sypialni :P milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CheriLady 0 Napisano Marzec 10, 2008 hej dziewczynki ;* wczoraj woeczorem nie miałam jak napisac bo neta nie miałam tzn miałam ale internet nie chciał mi sie otworzyć a gg normalnie działało :P ogólnie to trzymałam sie żadnego grzeszku :) i dzisiaj zaczałam dzien od musi z jogurtem i szklanki mleka a teraz ide z kumpela na zakupy hehe :) także odezwe sie wieczorem :P buziaki ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lili11 0 Napisano Marzec 10, 2008 Witam Was - ja od wczoraj na dietce Stillmana - opiszę ją dzisiaj w szczegółach na swojej stronce (patrz sygnaturka0 oraz nieco na swoim blogu, który postanowiłam pisać. http://dietalmy.blogspot.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Marzec 10, 2008 hej dzisiaj zjadlam: -jogurt z muesli - batonik fitness truskawkowy - opakowanie krazkow ryzowych - 200g salatki krolewskiej i jarzynowej - banana i mcflurry- niestety - po 16 zjem chyba jescze troche zupy..:( wiem.. za duzo.. od jutra biore therm line i ograniczam znacznie jedzenie..musze miec do konca marca 72kg! dzisiaj bieganie kolo 15.30 i mecz o 19.30 buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach