Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byyła

Do BYŁYCH kochanek___pytanie

Polecane posty

Gość byyła

Czy pomimo zerwania waszego "związku" utrzymujecie kontakt z byłym kochankiem???

Gość zimowy śnieg
oczywiście :D:D:D:D teraz jestem przyjaciółką jego żony i często wpadam do niej na kawkę :) a ona myśli że nas łączy tylko praca :) nie wie jak to było całkiem niedawno :D

Gość byyła
No właśnie ja utrzymuje juz kilka miesięcy i jest to przyjacielski kontakt. Prawie codziennie ze sobą piszemy. Widywać sie nie widujemy, bo mieszkamy w innych miastach. Raz jak był przelotem w moim miescie to mnie odwiedził w pracy

Gość byyła
Ja przyjaciółką zony nie mogłabym byc, bo przyjaźń opiera sie na szczerości. Najwyzej koleżanką, znajomą...ale nie przyjaciółką

Gość studentka2008
bylam kochanka i jestem kochanka tego samego faceta. nie zrezygnujemy z siebie do smierci. jezeli kiedys zostaniemy sami to na pewno pobierzemy sie.

Gość alaniana
studentka..............a zcemu on zony nie opusci:O????????

Gość lucrezia
przestałam być kochanką ponad 2 lata temu, ja zakończyłam związek. Na początku wydzwaniał do mnie po kilka razy dziennie, płakał, błagał, groził nawet przyjeżdżał do mnie (mieszka bardzo daleko ode mnie) tylko, żebym do niego wróciła :o nie wróciłam. Już się uspokoił ale nadal jesteśmy w kontakcie, dzwoni do mnie co jakiś czas, żeby zapytać jak leci i chyba liczy na to, że do niego wrócę.