Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kursantka 24

Kto ma prawo jazdy????

Polecane posty

Gość kursantka 24

ja niedlugo mam egzamin i mamjuz dosc czy na was podczas kursu tez non stop najezdzali i mieliscie wrazdenie ze wsyztko robicie zle? mam juz dosc wogle to zastanawiam sie cyz mam isc na ten egzamin moze lepiej bedzie jak se odpuszcze

jak to \"najeżdżali\"??? że niby instruktorzy??? ja jak mi jeden powiedział \"jedziesz jak kwoka, wogóle kto cię dopuścił do kierownicy\" do tego przeklnął tak fatalnie że aż mi się odechciało to zatrzymałam samochód odpięłam pasy i npowiedziałam że spotkamy się jutro u właściciela szkoły. poszłam spobier zostawiając go w aucie. a na następny dzień spotkaliśmy się u kierownika :P kolo niezłą reprymendę dostał, zwłaszcza że to moja pierwsza godzina jazd była :) teraz mam suuuper instruktora!!! ale niestety tylko do końca listopada bo z firmy odchodzi...a tak mi się super jeździ!!!! idź na ten egzamin!!!

Gość kursantka 24
tylk tewnz kotrym ja jezdze to jest sam sobie kierownikiem mozna powiedziec a do tego to znajomy wiec kurwa jestem w kropce ale doluja meni juz coraz bardzije te durne teksty i kurwa co nie zrobisz to i tak zawsze zle jak jade wolno to slysze: no jedz no jedz bo cos tam jak jade szybko to slysze; ale nei tak szybko jak robie poswojemu to: czemu nei slucham co mi mowi jak mi cos mowi a ja to bezmyslnie robie to: nie sluchaj mnie tylko samam mysl to ty prowadzisz a dotego jeszcze ten ton jakim to mowi(ze az sie wszytskiego odechciewa na dobre) poprostu mam dosc juz

nie przejmuj się tym że to kierownik szkoły!!! pewnie są jeszcze inni więc postaraj się do nich zapisywać! nie pozwalaj mu na to bo odbierze ci całą radość z jazdy! ja uwielbiam jeździć a jeszcze przed zapisaniem na kurs mówiłam że nigdy przenigdy! a teraz proszę!

Gość bylo ok
Czesc dziewczyny, ja mam prawko zdawalam w tamtym roku w grudniu, kurs zrobilam w 1.5miesiaca pobilam rekord w szkole do ktorej uczeszczalam-szkola ma ponad 10 lat, egzamin zdalam za 1.szym razem. Co do samego instruktora-stary zboczuch, ale swietnie nauczyl, teraz jezdze nawet po Londynie. Pokazcie ,ze potraficie to zrobic, bo faceci uwazaja,ze baba za kierownica to katastrofa(nawet taki te,mat podjeto na kafeterii). Bedzie super sluchajcie uwag bo oni wiedza co mowia,a ze uzywaja do tego nieodpowiednich slow... trudno. i Powodzenia laski