Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sAAmotNaAAA

ktos chce pogadac?

Polecane posty

Gość sAAmotNaAAA

czuje sie sttrasznie samotna i nie wiem co mam robic :/ bo na nic nie mam ochoty:(

Gość smutnaa24
Ja bym bardzo chciała pogadać. nie mam znajomych.. faceta.. :''

Gość no to umow sie z kims

Gość smutnaa24
może inaczej- brak przyjaciół, nie mam z kim z domu wyjść.. dzisiaj ostatki.. buuu

Gość dsfd
masz 24 lata? co porabisz na co dzien i czemu jestes samotna?

Gość smutnaa24
Moja samotność nie jest z wyboru, nie chcę żeby tak było. Na codzień siedzę w domu i cos porabiam, co trzeba po kolei jak leci, uczę się itp, w niektóre weekendy jestem na uczelni, czuję ze juz brak mi sił, nie mam nawet z kim pogadać.. :(

Gość dsfd
zacznij sie rozwijac duchowo :)

Gość smutnaa24
dsfd Aż mi ciężko samej uwierzyc, ale czytałam tego typu książki, ostatnio myslałam optymistycznie ale co z tego.. dziś po prostu nie mam siły i sama się sobie dziwie, niby do tej pory nic mi nie przeszkadzało i wszystko było ok. Książki takie pomagają się wyciszyć, są jak balsam dla duszy- przynajmniej na mnie tak działają ale co z tego jak nawet nie mam z kim tak szczerze pogadac.. i działaja tylko w chwili gdy się je czyta..

Gość dsfd
Ja tez nie mam z kim pogadac i jakos nie rozpaczam z tego powodu. W realu nie mam zadnego przyjaciela ani znajomych, tylko kilka osob w necie, ale co to jest? tez nie mam mozliwosci nigdzie z nimi wyjsc i sie spotkac, bo a to odleglosc, a to moja niesmialosc. wiekszosc czasu spedzam przed kompem. samotnosc tez jest fajna, mozna robic tyle rzeczy, czytac bardzo ciekawe ksiazki. a przyjaciela i tak kiedys znajdziesz, trzeba byc cierpliwym.

Gość poka cycki

Gość półeczka
ja nie lubie swojego brata, wręcz go nieakceptuje jest dwa lata młodszy.

Gość dsfd
topik ci sie pomylil :D

Gość półeczka
nie, chciałam tutaj napisać:)

Gość smutnaa24
dsfd Dzięki za linka, ściągnęłam sobie parę eboków, będe miała co robić. I uprzytomniłam sobie że dziś właśnie zboczyłam z tej 'drogi' przez jakies ostatki a przecież w zyciu nie o to chodzi.. :)

Gość dsfd
cieszę się. jedna z najciekawszych pozycji to 'Zycia i nauka mistrzow dalekiego wschodu' ;)

Gość sAAmotNaAAA
no wiec ja mam znajomych ale w szkole a poza szkola to nie ma jak sie spotkac bo mieszakmy w innych miastach a poza tym i tak sie wszyscy ucza...chlopaka tez nie mam i boje sie ze juz nie znajde:((

Gość smutnaa24
nie mogę ściągnąc tej pozycji, chyba brak jakiegoś pliku, ale mam autobiografie Joggina i się ucieszyłam ponieważ kosztuje niemało a w bibliotekach brak. Niebiańska przepowiednia też jest super :) Ciekawe kiedy ja to wszystko przeczytam ..

Gość smutnaa24
sAAmotNaAAA-- witaj w klubie, mam podobną sytuację do Twojej, a studiuję zaocznie na uczelni któej jest istny babiniec ;(