Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka198056

do kobiet ktore byly w ciazy?

Polecane posty

Gość julka198056

mam pytanie bo sie troche martwie...okres mialam 7 listopada...mam cykle 26 dniowe...dno plodne miedzy 15 a 23 listopada...czyli juz po owulacji..wspolzylam z mezem 13, 14 i 23 listopada...dzis jest 26 listopada a mnie od 3 dni codzien boli podbrzusze..z przerwami..raz po lewej raz po prawej i ledzwia...tak ze dzis lezalam popoludniu....chcialabym byc w ciazy ale wiem ze musze poczekac do m-czki mam tylko pyatnie czy ktoras kiedys miala takie objawy i co to bylo?dziekuje z gory

Być może Ci się udało. Od około 7 dnia od zapłodnienia możesz odczuwać bóle podbrzusza i mieć lekkie plamienia (ale nie musisz). To objawy implantacji zarodka. Z testowaniem czekaj do dnia @ lub nawet dwa dni dłużej.

Hej! Jak jak zaszlam w ciaze to w pierwszym miesiacu mialam bole jak na miesiaczke, ktora nie wystapila z wiadomych powodow. Trudno stwierdzic czy to objawy ciazy czy nie. Proponuje test, a najlepiej zrob sobie badanie krwi na poziom HCG - da ci 100% pewnosc. Takie badanie mozna robic bez skierowania - palatne 12zl (u nas przynajmniej). Pozdrawiam i trzymam kciuki.

Gość julka198056
dziekuje ci bardzo:)no bo w sumie dziwnie sie czuje..boje sie tylko ze moza mam urojenia juz...bo tak bardzo chce...ale jesli mam byc szczrea nie czulam sie tak nigdy wczesniej i nie mialam takich objawow...a czuje sie delikatnie napuchnieta...do tego pobolewa mnie podbrzusze i ledzwia...jak nigdy...i to od kilku dni...coz poczekam i zobacze 4 grudnia mam dostac @ wiec odliczam dni:)Dziękuje ci

Gość julka198056
ja sie wlasnie czue tak jakbym okres miala dostac:(a przewaznie jest tak ze nigdy nie czuje jak ten okres nadchodzi...dopiero jeden dzien po dostaniu takie bole mam...a tu teraz..hmmm sama nie wiem

Gość no co ty dziś jest 26 listopad
a??????????????? gdzie? u ciebie? bo u mnie jest ały czas jeszcze 24 listopada:D

Gość takasobiejednataka
a u mnie dzis 34 dzien cyklu a cykle mam 28 dniowe co do dnia. Test wyszedl negatywnie i nie wiem co myslec.

Julciu u mnie symptomy były podobne.Łącznie z tym,że brzusio mi napuchł,szczegolnie lewa strona.Było to widoczne, taka lekka opuchlizna w dole brzuszka.Zaczęło się od tego,że wstałam rano z bólem lędźwi i myślałam,że źle spałam....Było to ok 2,3 dni po owulce.Piersi zrobiły mi się takie nabrzmiałe i lekko bolały.Oczywiście lekkie samoloty i dziwne smaki.Bardzo smakowała mi herbata,która wcześniej była wstrętna.Po pracy dużo spałam i leżałam,bo brzusio pobolewał właśnie jak na miesiączkę.Tylko mocniej i dużo za szybko.Dwa dni przed @ zrobilam test i od razu zobaczyłam 2 kreseczki.Niestety moja radość była krótka......ale to inna bajka..... Julciu życzę Tobie wymarzonych 2 kreseczek i wspaniałej, zdrowej ciąży!!!

Gość julka198056
Agus 123 przykro mi...naprawde...a ja nie wiem co mam myslec...troche boje sie pozbawic ludzen robiac test..chce sie pocieszyc mysla...bylabym rozczarowana gdyby wyszlo ze nie jestem w ciazy:(..nie wiem co myslec o symtomach...teraz znowu boli mnie kregoslub kolo ledzwi i spac mi sie chce..nie mam pojecia...a tempartura jaka powinna byc ciala a jaka w pochwie...bo na dole wieczorem mam 37, 3 a rano 36.9...ciala jeszcze nie mierzylam...ale gdzie sie bardziej liczy?