Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecie co wkurza mnie

Wkurza mnie mój facet

Polecane posty

Gość wiecie co wkurza mnie

Mam wrazenie ze chce pokazac ze jest lepszy ode mnie, a może chce zrobic ze mnie idiotke. Serio nie raz sie tak poczułam... Zaywazylam ze czesto mnie "sprawdza" np podczas ogladania jakiegos filmu, specjalnie sie pyta o co tam chopdzilo bo bie skapowal. A tak naprawde doskonale wie o co chodzi. (kiedys powiedzial "tylko Cie sprawdzam czy dokladnie ogladasz") A ze ja niektore filmy ogladam z nim z przymrorzeniem oka bo mnie nie interesuja tak bardzo, raczej siedze dla towarzystwa jesli nie mam nic innego do roboty. On sie pyta a ja... zielona. Albo zadaje mi jakies pytania z psychologii ktora studiuje (pierwszy rok) a gdy ja nie wiem mówi "oj to kiepska pani psycholog z Ciebie bedzie". I jest wiele wiele wiecej takich sytuacji. Naprawde mam tego dosc, chcialabym mu sie jakos "odwdzieczyc", bo nie wyobrazam soibie by bylo tak caly czas. Jestesmy razem 2 lata ogolnie jest ok, uklada nam sie ale to jego zacvhowanie mie poprostu dobija :/

Gość jeśli studiuje np mate
to zadaj mu jakies ciezkie pytanie z tej dziedziny. Chyba cche sie dowartosciowac ten twoj chlopak

rozumiem Twojego chlopaka, jemu po prostu sprawia przyjemność jak może pokazać że jest lepszy, albo bardziej: że inni (np Ty) są gorsi. chce się poczuć taki silny, mądry i fajny. to świetne uczucie. ;-)

Gość UCZCOWA_GAJA
-"wiesz co sprawia kobietom najwieksza przyjemnosc" -"co?"/"nie"/"...." -"no wlasnie... problem w tym ze nie wiesz :O" :P

Gość mam tak samo ja Ty
ten sam problem. A jestem naprawde inteligentna kobieta. Tez bym chciala sie na nim jakos odegrac.

Gość Grajka
Nie bierz tego tak na poważnie, przecież on się tylko troszku droczy :P Nie nerwowo! A jeśli jest już tak źle, ze nie umiesz wytrzymać, to mu to powiedz..

Gość
Tiaa... Na psychologię normalni nie idą. Ale sądząc po twojej ortografii, sądzę, że przymuł jest z tobą tylko po to żeby się dowartościować :P

Gość
doktoryzuj się - ale mu dopier..lisz :D ja lubię akurat jak ktoś mnie pobudza intelektualnie