Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oficyna

Spedziłam dzis miły wieczór z kumplem

Polecane posty

Gość Oficyna

...i bylo sympatycznie. Pierwszy raz..spedzilismy wieczor tylko we dwoje. On zerkal na mnie ukradkiem...:) Gdy wychodził...patrzyl na mnie ..przyblizyl sie ...jakby chcial mnie pocałowac a ja...cos tam zazartowałam..i On sie wycofał. Odniosłam wrazenie, ze czekał az ja zaproponuje spotkanie...nie powiedzialam nic... Czy kobiecie wypada..zaproponowac spotkanie ??

Gość Oficyna
OLA1984 i....? Jednego jestem pewna, wiem ze milo spedził czas..powiedzial mi to:) Ech, zawsze byl tylko kumplem, a dzis wpadł do mnie tak po prostu i bylo cłkiem inaczej :) Niby czułam sie przy Nim swobodnie ale jednak serce szybciej biło...

jeśli tylko masz taką ochotę to jasne że wypada zaproponować spotkanie..:)

Gość Oficyna
zrobiłam tak jak doradziliscie mi.. tzn nie zaproponowalam wprost kolejnego spotkania, ale zostawialam Mu wiadomosc na gg, ze moze kiedys bysmy to powtórzyli... Zrobilam to wczoraj... i cisza. Byl na gg , :O

Gość Oficyna
:O

Gość Oficyna
Czy teraz mam czekac na odpowiedz - jesli w ogole sie odezwie, czy po prostu dac sobie spokoj?? co mam zrobić

Gość daj sobie spokoj lepiej
chcial cie przeleciec ot tyle-meska natura

Gość Oficyna
nie sadze aby chcial mnie przelecieć

Gość porki
czekaj odezwie się na pewno/ pewnie wychodzi z założenia że się nie pali w końcujesteś dobrą koleżanką więc wiesz że sie doezwie :-D/ a jak już Ci serce szybciej zaczyna bić na jego widok to raczej się coś szykuje:P

ktos tam wyzej powiedział, że epoka wiktoriańska minęła:) dla mnie nie minęła. Mam 24 lata i nigdy jeszcze pierwsza nie zaproponowałam facetowi spotkania, nigdy nigdzie go pierwsza nie zapraszalam (mówię oczywiscie o tych pierwszych randkach, po potem to juz inny etap). to facet ma rozpieszczać kobietę, proponować, zapraszać, zabiegać. Nie wyobrażam sobie zeby to kobieta zabiegała o faceta. zresztą teraz faceci to są takie cioty, że prawdziwego to ze świecą szukać... :/

Gość Oficyna
_DKNY_ wiesz gdyby to byl facet nowo poznany, z pewnoscia nei zaproponowalabym kolejnego spotkania. A to kumpel, przy ktorym czuje sie dosc swobodnie..chociaz po ostanio spedzonym wieczoreze juz nie tak bardzo...stad moje obawy przed tym czy zaproponowac..kolejne spotkanie czy nie... Tez wole kiedy t mezczyzzna zabiega o kobietę..i faktycznie zgodzic sie z Toba musze ze dzis prawdziewego faceta t ze swiecą szukać

bądź twarda ;) Facet to jest facet i koniec! Napisałaś na gg, że było miło, że można by powtórzyć i na tym Twoja rola zakończona. teraz jego ruch. jak go nie wykona no to cóż, płakać nie będziemy. Głowa do góry :)

Gość i tak mamy kolejną starą pannę

Gość fdsfdsds
_DKNY_ - ale pewnie jestes za rownouprawnieniem, prawda?

nie. ani mi się śni. To, że uważam, że faceci zbabieli i zachowuja sie jak kobiety, albo gorzej czasami, tzn, ze odrazu jestem walczącą za równouprawnieniem feministką? Jestem staroświecka i dobrze mi z tym. A ktoś tam napisał, ze kolejna starą pannę.... BUHAHAHAHAHAHAAHAH, no no, oczywiście!! :D:D:D Nie mam ochoty zdobywać facetów, jestem kobieta i chce sie czuć jak kobieta a nie babochłop, który stawia facetom drinki i proponuje im randki. Dziękuję postoję.

Gość mily i zyczliwy
wal sie na ryj zapatrzona w siebie idiotko z postawa roszczeniowa...abys byla wiecznie sama

:) niedziekuję :D puściła Cię kantem co? no współczuję, najwidoczniej ktos dał jej więcej niz Ty :)

Gość mily i zyczliwy
nie :) poprostu jestrem uczulony na zapatrzone w siebie idiotki...Ps Mam żonę, nie byłaś byś godna jej butu zawiązać...

hmm... to, że wiem czego chcę odrazu klasyfikuje mnie do poziomu zapatrzonej w siebie idiotki? bardzo ciekawy tok rozumowania... Nie spotkałam sie jeszcze z tym, żeby człowiek, który wie czego chce i nie zadowala sie ochłapami i resztkami po innych był idiotą. Natomiast cieszę się, że tak sie świetnie dogadujecie z żoną, na szczęście Ty jesteś godzien wiązać jej tego buta :D Nawet nie wiesz kim jestem i mnie wyzywasz, właśnie takich słabych ludzi usuwam ze swojej drogi bo to są wampiry energetyczne, które niestety zycia nie umilają.