Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarynaaa

KOBIECOŚĆ

Polecane posty

Gość Katarynaaa

co robicie, aby być kobiece? Czasem brakuje mi delikatności i takiego wdzięku. Patrze na koleżankę z jaką delikatnością odpina torebkę i coś z niej sięga, lub robi cokolwiek, to sobię myślę, że ja taka nie jestem. Co na to zaradzić? :(

Gość gfdsgsd
byc sobą. JA tez czasem zazdroszcze facetom ktorzy potrawia walnac w morde jeden drugiego .Nigdy sie nie bije .JEstem chyba mało meski.Chcialbym byc macho jak Michalczewski

Gość Katarynaaa
no tak być sobą, ale co jeśli chcę być bardziej kobieca , dziewczęca raczek.

Gość
kobiecość to coś co albo się ma albo nie, siląc się na kobiecość można co najwyżej wydać się śmiesznym a takie zachowanie - gdy nie pasuje do osoby - może się wydać pretensjonalne

Gość Katarynaaa
ehh, czyli nic z tego :(

Gość
a czemu myślisz że nie jesteś kobieca? nie wszyscy faceci są amatorami daremnych mimoz w powiewnych sukienkach :)

Gość Katarynaaa
Nie myśle że jestem niekobieca, ale jak gole wąsy i brodę to się czasem zacinam, nie mam tego problemu z goleniem pleców bo w tym celu chodzę do fryzjera.

Gość Leelu
Tylko tak sie Tobie wydaje ze nie masz kobiecosci w sobie. Jak przez pare ladnych lat tak myslalam az spotkalam tego jedynego. Wiele razy mi mowi ze jestem kobieca na co ja taaakie galy:P .

Gość autorka....
:(

Katarynaaa, na brak wdzięku i kanciastość ruchów pomaga taniec. Zwłaszcza taki, przy którym uczysz się przed lustrem kontrolować każdy gest i każdą pozycję. To daje świadomośc własnego ciała, pewność siebie i miękkość ruchów. Inaczej stawiasz stopy, chodzisz, siadasz. Na pewno mogę polecić flamenco i taniec brzucha - przychodzi tam mnóstwo \"kanciastych\" dziewczyn i po paru miesiącach większośc z nich porusza się zupełnie inaczej. Jeśli wytrwają, bo duża część po pierwszych dwóch zajęciach stwierdza, że im nie wychodzi /zupełnie jakby z założenia miało wyjść od razu :D / i rezygnuje. powodzenia :)

Gość autorka....
o to chodzi , że potrafię b. dobrze taniec brzucha a tańcze najlepiej ze znajomych. Tylko chciałabym jeszcze bardziej:P

:D skoro tak, to zapewne dziewczyny mają rację i wcale nie jesteś niekobieca :) Może masz zawyżone wymagania w stosunku do samej siebie?

Gość nie badzcie
kobiece :) chlopobaby tez potrzebne . . .do ciezkiej roboty :D

Gość autorka....
no mam zajjebiście zawyżone :(