Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ucyk umcyk

On nie do końca w moim typie, ale świetnie sie rozmawia...

Polecane posty

Gość ucyk umcyk

No wlasnie. Gosc swietny, inteligentny, bardzo spokojny, charakter ideal.... a z wygladu, zupelnie nie moj typ.... Ja wiem ze wyglad to nie wszystko :P ale jednak cos :D :D

Gość
możecie zostać przyjaciółmi :)

Gość ucyk umcyk
to na pewno, facet jest niesamowity.... ;) ;) ciekawa jestem czy mozna sie zakochac w kims kto nie jest w twoim typie...

Gość ucyk umcyk
oczywiscie ze sie liczy, to nie najwazniejsze, ale na Bogu, facet musi ci sie podobac :o

Gość
gdyby tylko wygląd był kryterium to nie miałaby żadnych dylematów :p ale na mój gust taki związek jest trochę na straconej pozycji...

Gość ucyk umcyk
ale mozliwy? wiesz nie jest tragicznie, ale na pewno bym na niego nie zwrocila uwagi, przechodzac obok. ale z drugiej strony.... Juz tak jestem zrazona do tych "pieknych jak z obrazka" bo z nich zawsze wylazilo najwieksze gowno.....:o

Gość
ale chemia jakaś działa? pociąga Cię chociaż trochę?

Gość ucyk umcyk
Nie nie, ja nie licze na chemie, raczej pytam z ciekawosci. faktycznie spotkalismy sie niewiele razy, ale pewne rzeczy wylapuje sie od razu.

Gość ucyk umcyk
neurosa--->szczerze to nie, moze jeszcze nie, moze wcale, ja zawsze mialam slabosc to przystojniakow, ale teraz wiem ze nie warci sa niczego...

Gość
nom - czasami do obcego, spotkanego ierwszy raz mężczyzny czuje się pociąg fizyczny

Gość ucyk umcyk
wydaje mi sie ze takie rzeczy jak pociag fizyczny czuje sie OD RAZU. Albo przynajmniej facet sie podoba. Wiec watpie by to przyszlo z czasem....

Gość oferma
hehehe, ja już nawet nic nie napiszę.

Gość
co nie oznacza, że pociąg fizyczny ma kierować naszym życiem, ale często właśnie chemia decyduje o tym kogo wybieramy na partnera - nieświadomie podążamy za węchem :p gdyby tak dało się coś sercu nakazać...

Gość kuro.patwa
ale dlaczego ci sie nie podoba ? co konkretnie ?

Gość ucyk umcyk
ja nie mowie o jakis wielkich milosciach :P ale wlasnie ta chemia, nawet troszke.... to nie tak, ze nie wiadomo co z niego za brzydactwo, ale cos w stylu- ja lubie blondynow on brunet, ja lubie niskich, on wysoki, itp... Raczej taki problem.

Gość
żaden z moich byłych nie podobał mi się zbytnio fizycznie :P mąż jest ok ale nie jakiś supermodel, ideałów nie ma - każy ma jakiś defekt

Gość ucyk umcyk
neurosa ale chemia byla od razu? Oczywiscie nie wulkany, ale cos co drgnelo ;>

Gość kuro.patwa
widziałam taki program, jak modelki brały w obroty jakichs paskudów , dobierały im ubrania, prowadziły do fryzjera i z naprawdę okropnych paszczuchów robili sie faceci jak malowanie tu naprawdę dużo nie potrzeba

Gość
z mężem byla duża chemia, z byłymi tak troszkę oprócz jednego - z nim wcale chemii nie było (i to był jedyny z którym ja zerwałam)

Gość kuro.patwa
ale jesli uwazasz, że brak mu "tego czegos", to po prostu nie ma przyciągania i chyba nie warto się pakowac dalej

Gość ucyk umcyk
kuropatwa--> widzialam to :D :D no zobaczymy jak bedzie pozniej :D :D

Gość
był też program - piękna i geniusz :) niezły ubaw

Gość niekoniecznie
mialam kiedys swoj typ i chlopaka idealnie do tego typu pasujacego. duzo chemii, goraca milosc, ktora przeminela po dwoch latac, kiedy mnie uderzyl. teraz jestem szczesliwa z kims, na kogo w zyciu bym nie spojrzala, kocham brunetow a to jest blondyn.. w dodatku teraz wyprzystoniał, przez te 3 lata zupelnie sie zmienil, wyglada inaczej- teraz to on jest moim idealem:) , mimo tego , ze na poczatku naszej przyjazni bylam pewna ze nic i nigdy:D

Gość ucyk umcyk
niekoniecznie---- idealnie u mnie sie pokrywa... gosc z ktorym szalalam okazal sie pajacem, chemia byla, on przystojny, a okazal sie draniem... Moze teraz powinien srodek byc wazny :D

Gość niekoniecznie
no właśnie... srodek:) ja nie szukalam nic. wlasciwie to po bokserze nawet chcialam byc sama. a to przyszlo, nie bylo zastanawiania sie czy to ten typ czy nie, po prostu się stało:P

Gość ucyk umcyk
ale macie racje- tez zauwazylam zaleznosc- wybuchy wulkanu, szybko sie wypalily, nie tylko u mnie a i u znajomych.,.. Kolezanki spokoj znalazly u boku spokojnych normalnych facetow...

Gość niekoniecznie
dokładnie:) ja zamienilam przystojniaka i imprezy na przytulanki i duzo ciepla:)