Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ucyk umcyk

On nie do końca w moim typie, ale świetnie sie rozmawia...

Polecane posty

Gość glare
Jeśli coś ma być między wami to będzie i tyle ;p nie masz nad tym kontroli...to przeznaczenie i halleluja bo milosc to najpiekniejsza co moze sie przydarzyc czlowiekowi ;p;p lecz jesli fatum nie bedzie sprzyjać...trudno seniorita, rycerz bedzie czekac gdzie indziej ;p nikt nie odkryje przed Tobą Ameryki w tym temacie, zaufaj sobie i nie boj sie;p reszte pokaze czas

Gość guzik_z_petelka
Ja tez poznalam chlopaka ktory byl zupelnie nie w moim typie, ale charakter mial super. Myslalam ze nie bedzie z tego nic wiecej niz kolezenstwo, ale dalam mu szanse i dzis leci 3 miesiac jak jestesmy razem. Oszalalam na jego punkcie i te niebieskie oczy sa dla mnie najpiekniejsze na swiecie , a zawsze kochalam sie w piwnych ;)

Gość guzik_z_petelka
wiec daj mu szanse, nie wszystko od razu przychodzi, bynajmniej ja tak mam - potrzebuje czasu ;)

Gość a podobno kobiety nie zwracaja
tak bardzo uwage na wyglad jassssssssssne kobiety zwracaja uwage na wyglad jeszcze bardziej niz faceci, taka jest prawda a ich sklonnosc do wybrzydzania i narzekania, powoduje ze zawsze cos wynajda co nie bedzie im sie podobalo i bedzie wymagalo konsultacji z innymi

Gość focieeeeeee
buhahahah a ciekawe czy ty jestes w jego typie :D:D:D

Gość Wiatru Cień
ucyk umcyk, wiesz kim jest nasz bohater??? Ja wiem;p, nasz przyjaciel to deszcz:) ale czy wiesz co to oznacza?