Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dla wysokich dziewczyn

Polecane posty

mam 170 cm wzrostu i czuje sie strasznie wysoka - moze kwestia otoczenie-same maluchy ;/ czy wy, wysokie, macie jakieś sposoby na to żeby wydawac się niższymi???? Ja się garbię...no i mam wtedy 165-66 ale to i tak too much!!!!

Gość wysoka87
to co ja mam powiedziec?? ja mam 180 cm wzrostu i nosze kozaki z obcasem 6 cm :]

ukłony :) moj najwyzsze buty maja podeszwe 2 cm :P

eeeeeejjj, ale czy naprawdę nie macie żadnych takich sposobów??

ja mam 184 w butach na lekkim obcasie mam tyle ile moj facet 190

powinnas byc dumna ze swojego wzrostu a nie sie garbic!!!! Dziewczyno, wiecej pewnosci siebie!

ale nie jsetem dumna! wolałabym byc mała i niepozorna !! ;/

Gość Lustereczko_powiedz przecie...
ja mam 174 wzrostu i sie ciesze z tego mi to nieprzeszkadza :):):):) niewyobrazam siebie np we wzroscie 164 :) juz bym była pewnie dla siebie za niska a mój wzrost mi nieprzeszkadza chodze prosto :)

Ja mam 174 cm wzrostu i ostatnio sprawilam sobie kozaczki z ok 5, 6 cm obcasem.Tez czasami czuje sie za wysoka,ale moj chlopak ma 186 cm wzrostu,wiec jest ok.Nie ma chyba nic gorszego jak wysoka,dlugonoga dziewczyna,która sie garbi!!!!!

Gość a jestem bardzo niska
i nie narzekam.lubie swoj wzrost. zaakceptuj swoj bo innego miec nie bedziesz a po co niepotrzebnie wpedzac sie w kompleksy. zresztą jak sama widzisz sa dziewczyny mające po 180cm i nie maja kompleksow

Gość Lustereczko_powiedz przecie...
A jeszcze jak nałoze swoje buty z czubem na obcasie to Facetom głowy latajo hehe :) wiecej pewnosci siebie pokochaj swoje ciało :) juz masz taki wzrost nic nieporadzisz naprawde uwierz mi małe jest piękne ale duze tak samo :)

Gość BULBASek
a ja mam 173 i czasem nosze buciki na 11 cm obcasie a tak na codzien to na 8cm czuje sie wysoka ale jest mi z tym dobrze to atut dziewczyny bo wtedy ma ladna figurke i dlugie nozki:) wiec nie ma czym sie martwic, choc cie rozumiem bo pare lat temu tez chodzilam zgarbiona bo myslalamj ze jestem wielka ale wiecej pewnosci w siebie i to minelo:D:D

ja mam 172 cm i im wyższy obcas tym lepszy :) a większość moich koleżanek ma 152-164 cm więc zawsze jestem najwyższa.. :P i jestem z tego dumna :P a mój facet ma 185 :)

Gość nikaaa5
wysokaaaaaaaa, Ty chyba oszalałaś, masz idealny wzrost, ja mam 171 cm i jestem bardzo zadowolona, noszę buty na max 5 cm i czuję się bardzo dobzre, nie wiem może w Twoim otoczeniu większość osob jest niska ale w moim otoczeniu moj wzrost to normalka:)

Gość kazdy powinien
polubic swoj wzrost. i niska i wysoka moze byc zgrabna i śliczna, i niski i wysoki moze sie podobac. wzrost nie jest najwaznjiejszy. pomijając charakter ja największą uwagę zwracam na twarz(oczy , uśmiech), ciało(najlepiej szczupłe) i proporcje. jezeli chlopak wygląda fajnie a w dodatku ma super osobowoac to szczerze mowiac mam jego wzrost w głębokim poważaniu. tak samo jest z kobietami. wiec wiecej pewnosci siebie

N_A_S_T_K_A napisałaś ze Nie ma chyba nic gorszego jak wysoka,dlugonoga dziewczyna,która sie garbi. Ale ja się tak garbie że w zasadzie wile osb mi mówi- jak ty to robisz ze potrafisz się tak prosto trzymać? - ja sama nie wiem jak to robię - koleżanki nie potrafią sie tak skurczyć :) więc to wcale nie wyglada tak źle :P

wysokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ile Ty masz lat ze masz takie kompleksy?

Gość J.Lo74
Ja mam 178cm i pełno butów na obcasie w szafie!Na wysokich osobach lepiej się prezentują ciuchy!Więc zamiast się garbić (pózniej problemy z kręgosłupem)wyprostuj się i ciesz się tym ,że nie musisz wąchać smrodu w kolejce ale masz dostep do swieżego powietrza!!! :)

22 lata :)

Gość ja mam 176
i niczym sie nie przejmuje. Przeciez to zaszczyt byc wysokim - a jak jeszcze jestes =ladna to juz w ogole super.

ja z kolei uwazam ze fajnie jest byc niską:). i wlasnie o to chodzi zeby kazda z nas dostrzegła swoje zalety a nie tylko ciągle wyolbrzymiala wady

Gość rekotka
ja tez mam 178 wzrostu przede mna stodniowka i zastanawiam sie jakie buty wlozyc czy obcas to juz nie bedzie za duzo?

Gość ornaments
ja tez mam 178, rzadko nosze obcasy ale jak juz mam zalozyc to tak gora 4cm. Moj wzrost mi nie przeszkadza az tak bo wielu moich znajomych jest wysokiego wzrostu buzka ;)

Gość wysokaaaaaaaaaaaaaaaaaa
heh, ciekawe ze jest tyle wysokich kobiet a ja w zasadzie znam tylko 3 które mają 170. Seryjnie! Moje przyjaciółki z którymi spedzam prawie cały czas maja po 162 :/ wię nic dziwnego ze czuje sie jak kolos.

Gość rekotka
masz racje niby duzo a ja wcale nie mam w moim zyciu do czynienia z wysokimi babkami wogole malo ich widze moze przez to te kompleksy?

no dokładnie rekotka! ja jak sie skurcze to tak jak pisałam 165-66 to nie jest tak źle :) buty oczywiście prawie bez podeszwy :P

Gość ja mam 151cm
a jedna z moich najlepszych kolezanek ma 180cm. w poprezdniej szkole 2 najwyzsze dziewczyny w klasie mialy 178 i 181cm. mialy chlopakow powyzej 190cm i nie miały kompleksów

Gość rekotka
ale czasem jak wloze wysokie obcasy to tak nogi fajnie wygladaja ale zaraz mnie mysl nachodzi jak ja na ulicy bede wygladac wsrod innych babek nie lubie sie za bardzo wyrozniac i rzucac w oczy;(

ja nie znam NIKOGO kto byłby wyzszy ode mnie (kobiety oczywiście) nie licząc siostry wyzszej chyba o 1 cm. Polki to w większości niskie babki! Cholera! jakby tak sie dało gdzies coś przykrócć :P

ja jestem zakochana w wysokich obcasach ale nigdy nie zakładam ich na ulice... w domku ... ehhhh