Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dla wysokich dziewczyn

Polecane posty

Gość do wysokaaaaaaaaaaaaaaa
no cos Ty!:) Ja mam 170 cm wzrostu i nosze obcasy takie 8 cm i nie czuję się wielka absolutnie! Sma mam kolezanke na uczelni najblizszą w sumie,ktora ma 176cm wzrostu i jak idziemy gdzeis czy po uczelni czy w klubie to zawsze slyszymy komplementy,ze wreszcie nie kurduple tylko alseczki z odpowiednim wzrostem,no moze nie o niej bo mowią,że ona jest trochę za wysoka ale zapewniam Cię ze 170cm to idealny wzrost dla kobiety!!!!!!!

Gość wysokaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak juz jest że wysokie chcą być niskie, niskie wysokie itp. itd. ja dopiero niedawno zaczęłam tak sie jakoś no nie garbic tylko w zasadzie że tak to nazwę- ta si8e trzymac ze jestem niższa :) zobaczę dalsze doświadczenia i dam cynk :) sąsiadka mnie wczoraj tylko zdołowała, bo powiedziała ze jestem ,, wielka":/ nie miała nic złego na myśli ale chyba nie wie ze mi to cholernie przeszkadza... Ale czy 166 to znowu dużo??

Gość rekotka
ah wysoka jak ty masz 170 wzrostu to ja nie wiem czym ty sie martwisz obcasy smialo zakladaj

Gość wysokaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eee ja tam wole sie trzymać na niższych poziomach :)

Gość rekotka
nie no na serio 170 to nie jest tak duzo

Gość sredni wzrost
kobiety w polsce to 168 cm wiec bez przesady

Gość wysokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ciekawe... 168?? może 165...

Gość 166 dokładnie

Gość wysokaaaaaaaaaaa
wiecue co, nigdy bym nie powiedziała ze w 1 dzień wyleczę sie z tego kompleksu :) W zasadzie chciałam być mała bo mam sliczna niziutką kuzynkę i chciałam byc do niej podobna... Ale na wykładach przyjrzałam sie babce od angielskiego i stwierdziłam że mozna byc równie ładną kobieto ze śednim wzrostem :) po prostu wyobraźiłam sobie głowę kuzynki na miejscu tej babki i wydawało mi sie to jeszcze ładniejsze :) A ostatnio kumpelki mi powiedziały ze w zyciu by mnie nie nazwały za wysoką :) pzdr dla wszystkich nizszych i wyższych :)