Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalniezałamama...

W takiej jednej sprawie..........Opiniee

Polecane posty

Gość totalniezałamama...

Rodzice chca mi zrobić 18stke w jakiejś restauracji no w sumie dlatego ze sama tego chciałam . Nie bede miała dużo ludzi bo gdzies ok 25osób ale gdy zobaczyłam ze w jedney zwykłym lokalu wychodzi mi 2250zł a w nastepnych tez od 1100zł to się załamałam. Przecież nie można wykorzystac rodziców na maxa wiem ze chca dobrze ale ja bym sie źle czuła. Przeciez ja sie jeszcze ucze nie zarabiam oni daja mi kazdego dnia kase na autobus i jedzenie do szkoły na ubrania itp. I nie mówie ze to tanie ubrania. Jest mi wiec głupio i nie wiem co mam zrobić......;( Temu idiocie ktory policzył sobie 2250zł w życiu nie dam......wiem że 18stka jest jedna ale nie takim kosztem.....Co mam zrobić?? Jak sie o tym dowiedziałam wczoraj cały wieczór przepłakałam...;(;( W domu nie bardzo mam gdzie zrobic bo mam mały pokój a mebli nie da sie wynieśc.............

Gość napisze ktoś do chuja pana

Gość ale masz powód do płaczu
idź się powieś najlepiej :o

to ja nie rozumiem skoro rodzice chca w knajpie to chyba ich na to stac jesli nie stac to nie robia dla mnie proste a jesli uwazasz ze za drogie, to moze wynajac sale i samemu przygotowac jedzenie, picie

Gość taa kręgielnie....gdzie
na wsi??:):D:D:D

Gość Ebenezer
Najlepiej zrób 18-stkę w szalecie miejskim albo w toi-toi - niezapomniane wrażenia

Gość aco to jest w goóle
Możesz coś wiecej napisać;) ?? i le sie płaci??

A po co w ogóle musisz robić osiemnastkę????? Czy to jakiś przymus jest? Osobiście nigdy nie obchodziłam i nie obchodzę urodzin, nie wiem, co robiłam w swoją osiemnastkę, ale na pewno nie robiłam żadnej imprezy. Jeżeli nie chcesz, żeby rodzice wydawali niepotrzebnie kasę, a chcesz jednak jakoś uczcić urodziny, to weź sobie idź z tymi dwudziestoma osobami do pubu i po kłopocie🖐️

Gość a nie masz kogos
znajomego z kalsy , kto ma 18 w tym samym dniu, lub w niedalekim odstepie czasu od Ciebie?? ( np w tym samym miesiacu ?? ) mogłabys zrobic zrzutke z 2,3 osobami z klasy, byłoby taniej. moja klasa tak robiła. 18 były swietne :)

Gość niee.
no własnie jestem najmłodsza z klasy.....;(