Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakładam tutaj bo ....

KTO CHCE ?

Polecane posty

Zakładam w tym dziale, bo w innych jest mało ludzi i nikt nie odpowiada. Czy ktoś chce może kupić książki? Nowiutkie, raz czytane, literatura raczej lekka, dla pań.

niecałe 2 złote za jedną książkę !

Gość Ja che ale zalezy co masz
jakies westerny moze?

niestety nie, głównie romanse i takie babskie z cyklu "literatura w spódnicy"

z tymi niecałymi 2 złotymi to dokładnie jest tak, że mam tych książek 160 kilka i chciałabym za wszystkie otrzymać 200 zł :) jestem w trakcie remontu, chcę się pozbyć tych książek, a jeśli ktoś przyjmie je za tak symboliczną kwotę, będę bardziej uradowana, niż po wyrzuceniu ich na śmietnik ;) listę zaraz wkleję, tylko jej poszukam :)

Gość oddaj do biblioteki szkolnej

ile za przesyłkę - ale ze mnie fujara, nie pomyślałam o tym :D:D:D a skąd jesteś?

hehe, nie zauważyłam Twojego wpisu :D ja jestem z Poznania :) w sumie możesz nabyć tylko kilka, choć nie ukrywam, że zależy mi na pozbyciu się wszystkich ;) jestem z Poznania

Gość no iles tam te ksiazki kiedys
kosztowaly, wiec cena 2zl za kazda naprawde nie jest wygorowana ;) Czemu ma oddawac, jak moze z tego odzyskac chociaz 200zl ;)

Boże, co z moją inteligencją dziś :O:O:O przepraszam za powtórzenie :o

kosztowały różnie, 6, 9, 15 zł, więc faktycznie cena niska, dziękuję za wsparcie :) podszywacz - spadaj :P

mam własnego, prywatnego podszywacza, to zaszczyt :D

do biblioteki bym oddała, gdyby to były jakieś ksiązki edukacyjne, ale romansidła? ;)

niestety, jak napisałam, to tylko romanse i podobne lekkie, przyjemne książeczki, o Japonii nic nie mam :( Papierowe Nożyczki - ja czasem bywam w Krakowie, mogłybyśmy się umówić na spotkanie w tym mieście, jakoś nie ufam poczcie polskiej :o lista zaraz będzie, obiecuję

pozdrawiam Cię serdecznie, podszywaczu 🌻

1. Lisa Jewell – Trzydziestka na karku, 2. Grażyna Bąkiewicz – O melba!, 3. Nicola Kraus, Emma McLaughlin – Niania w Nowym Jorku, 4. Leigh Riker – Romans bez ramiączek, 5. Tony Parsons – Mężczyzna i żona, 6. Jane Greek – Prosto z mostu, 7. Lynda Curnyn – Polowanie na męża, czyli teoria szczelnej przykrywki, 8. Irena Matuszkiewicz – Dziewczyny do wynajęcia, 9. Sheila O’Flanagan – Nagle sama, 10. Monika Szwaja – Romans na receptę, 11. Dominika Stec – Mężczyzna do towarzystwa, 12. Melissa Senate – Znowu randka, 13. Sarah Mlynowski – Koktajl mleczny, 14. Monika Szwaja – Stateczna i postrzelona, 15. Barbara Kosmowska – Teren prywatny, 16. Lynda Curnyn – Życie po (życiu z facetem), 17. Josie Lloyd, Emlyn Rees – Chodźmy razem, 18. Sherryl Woods – Randka z przeznaczeniem, 19. Melissa McClone – Świąteczny prezent, 20. Susan Fox – Spełnione obietnice, 21. Kathryn Jensen – Jak uszczęśliwić szefa, 22. Peggy Moreland – W pogoni za marzeniem, 23. Diane Pershing – Przybysz z krainy wyobraźni, 24. Kathryn Ross – Ślub w Rzymie, 25. Diane Pershing – Tylko jedno życzenie, 26. Jodi Dawson – Tajna misja, 27. Linda Goodnight – Nagłe olśnienie, 28. Sheri WhiteFeather – Parne noce w Savannah, 29. Leanne Banks – Uwierz mi, 30. Susan Fox – Narzeczona z Nowego Jorku, 31. Kathie DeNosky – Rywal czy kochanek?, 32. Roxanne St. Claire – Niewygasła namiętność, 33. Janelle Denison – Nieodparta pokusa, 34. Kristi Gold – Na jachcie z milionerem, 35. Kathie DeNosky – Kuszący układ, 36. Ann Major – Piosenka dla niego, 37. Beverly Barton – Cudowne chwile, 38. Katherine Garbera – Ślub w Las Vegas, 39. Barbara McCauley – Prywatne życie gwiazdy, 40. Maggie Kingsley – Klinika doktora Harta, 41. Jessica Hart – Wymarzona nagroda, 42. Leigh Michaels – Nowy wspólnik, 43. Lucy Gordon – Żona dla zwycięzcy, 44. Sophie Weston – Zakochany profesor, 45. Barbara McCauley – Miłość jak ogień, 46. Susan Mallery – Za głosem serca, 47. Sophie Weston – Zakochany książę, 48. Karen Anders – W pogoni za szczęściem, 49. Shirley Rogers – Odnalezione szczęście, 50. Jessica Hart – Dobrana para, 51. Meredith Webber – Słońce w sercu, 52. Caroline Anderson – Po prostu ideał, 53. Carole Mortimer – Gwiazdkowe przyjęcie, 54. Rebecca York – Przygoda na Karaibach, 55. Maureen Child – Razem przez życie, 56. Linda Conrad – Pasja i namiętność, 57. Leigh Michaels – Spotkanie pod różą, 58. Linda Conrad – Prawo miłości, 59. Meagan McKinney – Romans w górach, 60. Susan Crosby – Intymne sekrety, 61. Renee Roszel – Adwokat i miłość, 62. Carla Cassidy – Łuk Amora, 63. Anna DePalo – Dziecko fortuny, 64. Margaret Way – Powrót ukochanego, 65. Sandra Field – Człowiek sukcesu, 66. Anne Marie Winston – Zawsze do usług, 67. Teresa Southwick – Jedno życzenie, 68. Kathie DeNosky – Szalone noce, 69. Cindy Gerard – Do utraty tchu, 70. Anna DePalo – Pocałunek, 71. Emma Darcy – Weekend w Tokio, 72. Lucy Gordon – Prawdziwy skarb, 73. Emilie Rose – Zakazana namiętność, 74. Margaret Way – Ukochana z dzieciństwa, 75. Catherine George – Apartament nad Tamizą, 76. Anne Marie Winston – Zakazane uczucia, 77. Julia James – Toskańska przygoda, 78. Linda Conrad – Sekrety i namiętności, 79. Cindy Gerard – Cud miłości, 80. Michelle Celmer – Jezioro wspomnień, 81. Justine Davis – Poszukiwacz skarbów, 82. Cathleen Galitz – Powiedz to wreszcie, 83. Peggy Moreland – Grzechy namiętności, 84. Kristi Gold – W ramionach szejka, 85. Katherine Garbera – Królewicz na jedną noc, 86. Raye Morgan – Taniec z księciem, 87. Kristi Gold – Pocałunek nieznajomego, 88. Karen van der Zee – Muzyka nocy, 89. Cheryl Anne Porter – Pocałuj pannę młodą!, 90. Linda Goodnight – Nie bój się miłości, 91. Barbara Hannay – Księżniczka, 92. Linda Conrad – Miłosna magia, 93. Kristi Gold – Zaloty szejka, 94. Michelle Reid – Klejnoty dla Isabel, 95. Nora Roberts – Dowód miłości, 96. Michelle Celmer – Fantazje w lustrze, 97. Rebecca Winters – Zaproszenie do raju, 98. Maureen Child – Mieszane uczucia, 99. Liz Fielding – Oświadczyny pod choinką, 100. Beverly Barton – Druga szansa, 101. Jennifer Taylor – Przebudzenie, 102. Rebecca Winters – Portugalskie oświadczyny, 103. Carole Mortimer – Zamek na wrzosowisku, 104. Lisa Jackson – Trzy tajemnice, 105. Anne Marie Winston – Wybór serca, 106. Maureen Child – Niebieski Anioł, 107. Barbara Hannay – Podkowa na szczęście, 108. Nora Roberts – Wyspa kwiatów, 109. Susan Crosby – Lekcje zalotów, 110. Penny Jordan – Dobrana para, 111. Diana Palmer – Spełnione marzenia, 112. Lilian Darcy – W imię ideałów, 113. Caroline Anderson – Romantyczny sąsiad, 114. Susan Fox – Odzyskane uczucia, 115. Elizabeth Harbison – Światło Wenus, 116. Teresa Southwick – Królewski dar, 117. Liz Fielding – Wywiad z księciem, 118. Jessica Hart – Sztuka wyboru, 119. Ryanne Corey – Sekret milionera, 120. Leanne Banks – Jego Wysokość pan doktor, 121. Bronwyn Jameson – Poza kontrolą, 122. Julianne MacLean – Nietypowe zlecenie, 123. Susan Fox – Labirynt uczuć, 124. Cara Colter – Mężczyzna na każdą pogodę, 125. Nora Roberts – Karuzela szczęścia, 126. Laura Wright – Piękna i samotnik, 127. Laura Wright – Dobry wybór księcia Maxima, 128. Annette Broadrick – Przeznaczeni sobie, 129. Annette Broadrick – Szczęśliwy traf, 130. Nora Roberts – Kuzyn z Bretanii, 131. Jessica Steele – Zaległa randka, 132. Lee Wilkinson – Duma i pieniądze, 133. Eileen Wilks – Spotkanie w środku nocy, 134. Laura Wright – Książę i piękna rudowłosa, 135. Jennifer Drew – Podróż za jeden pocałunek, 136. Linda Conrad – Niespodzianka, 137. Sheri WhiteFeather – Skandal miłosny, 138. Kathie DeNosky – Ślub przy choince, 139. Rebecca Winters – Pełnia życia, 140. Meagan McKinney – W ogniu uczuć, 141. Jennifer Greene – Szaleństwo chwili, 142. Sandra Field – Milioner i artystka, 143. Aleksandra Sellers – Księżniczka i szejk, 144. Aleksandra Sellers – Dolina przeznaczenia, 145. Liz Fielding – Ogród szczęścia, 146. Leigh Michaels – Lista kandydatek, 147. Ann Evans – Dom moich marzeń, 148. Sara Orwig – Tajemnicza nieznajoma, 149. Laura Wright – Pierwsze wspólne święta, 150. Jodi Dawson – Szept księżyca, 151. Cara Colter – Wszystko o mężczyznach, 152. Leah Martyn – Święta na antypodach, 153. Alison Roberts – Dobre rokowania, 154. Sara Craven – Luksusowy kamuflaż, 155. Leigh Michaels – Wszystko w rodzinie, 156. Lilian Darcy – Szczęście w nieszczęściu, 157. Margaret Barker – Greckie wesele, 158. Alison Roberts – Nieuchwytny czar, 159. Sherryl Woods – Bezpieczna przystań, 160. Cassie Miles – Oblicze wroga, 161. Lucy Clark – Odrobina szaleństwa, 162. Jessica Matthews – Miasto nadziei, 163. Christine Rimmer – Uśmiech fortuny, 164. Judith Arnold – Dwa serca, 165. Jan Hudson – W poszukiwaniu utraconych chwil, 166. Lee Wilkinson – Zemsta i namiętność

może być mąż, do tego będziesz się czuła bezpieczniej, że nie jestem jakimś zbokiem i nie mam złych zamiarów :)

nie ukrywam, że zależy mi na sprzedaniu WSZYSTKICH książek naraz jak najszybciej, ale jeśli nie będzie nikogo chętnego, pewnie będę odsprzedawać pojedynczo ...

Reflektuje na: 1.Tony Parsons – Mężczyzna i żona 2. Irena Matuszkiewicz – Dziewczyny do wynajęcia 3. Monika Szwaja – Romans na receptę 4. Dominika Stec – Mężczyzna do towarzystwa 5. Barbara Kosmowska – Teren prywatny 6. Kathie DeNosky – Rywal czy kochanek? 7. Nora Roberts – Dowód miłości 8. Nora Roberts – Wyspa kwiatów 9. Jessica Hart – Sztuka wyboru Mozesz nadac przesylka kurierska, szczeguly na maila :)

no właśnie, ja pracuję na 2 etaty, naukowo, wszystko, co wartościowsze już dawno przeczytałam, a dla relaksu nie ma to jak takie czytadełka :) tyle, że nakupowałam ich przez parę lat tyle, że w pokoju mi się nie mieszczą :D:D:D

o matko \"zakładam tutaj\" i Ty to wszystko przeczytałaś i nie zrobiłas sobie siana z mózgu? męża znalazłaś po lekturze, czy w trakcie małżeństwa pochłaniałas te romanse? 🌻

przeczytałam :D stan mojego mózgu naświetliłam post wyżej ;) a męża nie mam, za młoda jestem ;)

A ja mam i co do tego ma maz? To sa czytadla na noc, jak bajeczki ;)

mam 12 lat a moi rodzice sie rozwodza i przy podziale majatku mi przypadły ksiązki

podszywacz, fantazja Ci siada :P

acha, sorki, pomyliłam Cie z pania, która chce kupić... a zapytałam, bo ja w młodości \"pochłaniałam\" podobny gatunek książek i naprałam takiego oczekiwania od zycia , ze nie zaznałam spełnienia... :((

kupcie ode mnie te ksiazki szybko. bo mnie kazali się w domu rodzice z ksiazkami nie pokazywac tylko z pieniedzmi za nie. jestem więc jak ta " dziewczynkia z zapałkami"