Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guzik_z_petelka

uczycie sie do matury probnej?

Polecane posty

smarkula?:P w zyciu ci nie wyszlo czy jak ze musisz tutaj swe zale nam pokazywac?? i tak zgadzam sie w toba w jednym - skad mozezs wiedziec jaka JA jestem? na podstawie forum oceniasz ludzi?

Gość na normalną sie bede uczyc
a co do fajnej madchen to nie od dzisiaj wiadomo ze jej wypowiedzi reprezentują dosc niski poziom, i pewnie jako osoba też jest dość ograniczona. Z tego co pisze oczywiscie.

Oceniam tylko twoją forumową postawę, bo sądzę, że to po prostu maska. A w życiu akurat mi wyszło, nawet lepiej niż się spodziewałam :)

tak jestem tak ograniczona ze az szok:P ja juz napisalam ze czasami pisze bzdury i specjalnie pisze cos inaczej zeby tylko sie klocic:D ale niektore wypowiedzi moje sa prawdziwe przykro mi skoro dla was forum to podstawa do oceny czlowieka..

Raczej nie, no bo i po co :) może przeczytam książkę z wosu, bo piszę polski, angielski i ten cały wos ;) Ale już do właściwej matury, to oprócz powtórki w szkole mam zamiar sama solidnie powtarzać cały polski ( lektury!! ), z angielskiego słówka ( bo piszę podst. a ona nie jest trudna ;) ) no i wos wos wos ... Damy radę, maturzyści!!

ja tak samo jak ty:) ale kurde z polaka to ja mam solidne powtorki teraz (nienawidze tego slowa:P) z anglika to niue mam problemow no i za wos sie wezme po swietach:)

Gość jaaa...
a ja zdaje polski,angielski i biologie i to wszystko na poziomie podstawowym.Do probnej sie nie ucze sprawdze swoja wiedze bez uczenia sie,a tak w ogole to kiedy jest ta probna?w grudniu?

Gość guzik_z_petelka
ja z polskiego tez lektury, z niemca duzo duzo slowek :P a z geo to nie wiem, boje sie jej najbardziej :/

Gość guzik_z_petelka
ja mam 5,6,7 grudzien

A na jakim poziomie będziesz zdawać? Ja właśnie z polskiego mam cienko, nauczycielka nie jest zbyt odpowiednia, nie zajmujemy się tym, czym powinniśmy ( w moim mniemaniu ). Ale mamy zamiar załatwić sobie zajęcia pozalekcyjne z inną nauczycielką. Ostatnio nabrałam wiary w siebie i w moje siły apropo matury.. muszę tylko się przyłożyć! Bo wiedzę mam, czas ją po prostu odświeżyć ;)

Gość guzik_z_petelka
fioletowo liliowa wszystko na podstawie, bo potem zamierzam isc na zaoczne, nie startuje na dzienne bo chce isc do pracy ;) wiec wydaje mi sie ze nie powinno byc jakies fest trudne :D

Ja mam zamiar wos i polski pisać na rozszerzeniu.. tylko angielski podstawowy, bo między podstawową maturą a rozszerzoną jest ogromna różnica poziomów.. A ze studiami - to się zobaczy jak będzie ;)

Gość wredota obrzydliwa
fajna madchen poszła gotować obiad dla całej swojej buracznej rodziny :P