Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guzik_z_petelka

uczycie sie do matury probnej?

Polecane posty

Gość guzik_z_petelka

Bo ja zdaje polski, niemiecki i geografie i najwiecej to z niemca ucze sie, z geo jeszcze nic :P

ja zdaje polski, angielski i wos i co ty:P z polaka mam caly czas powtorki wiec jestem na biezaco, z anglika to nie mam problemow a gorzej z wosem bo dopiero pierwszy raz mam w liceum:P ale i tak wos jest porsty to sie nie boje:)

Gość Jestem fajna-D
Ja zdaję z geografii, ruskiego i polskiego. na próbna sie nie uczę. Nie widzę sensu w tym;-)

Gość Jestem fajna-D
Fajna madchen. Z wos-u masz teraz cieższą sytuację, ponieważ nastąpiło duzo zmian w rzadzię (m.in. łączenie ministerstw itp.) i nie wiadomo czy masz pisać to co aktualnie dzieje sie w kraju, czy to, co opisywane jest w ksiązkach. Dlatego zrezygnowałam z wos-u.

sluchaj, mature juz na maj uklada sie w okolicach grudnia, stycznia:) wiec oni musza wziazc pod uwage zmiany:) a jesli nie to i tak jest tylko probna:) a jesli cos bedzie nie pasowac, to zawsze mozna sie zapytac nauczyciela:) poza tym pamietam ze nauczycielka mowila ze mamy sie uczyc wszystkich zmian bo to bedzie:)

Gość guzik_z_petelka
a to ja sie tez nie ucze ;) tylko do niemca :D

Gość Jestem fajna-D
To więc dzięki za info, ja sie pytałam mojej nauczycielki i dowiedziałam się od niej tyle tylko, że nie wie nic dokładnie na ten temat. Niedoinformowana babka;-)

no sluchaj u nas babka sie bardzo w to wczuwa, wiec dobrze:) ona uczy historii i wosu:P robimy na kazda lekcje prasowki i mowi zeby na mature jak sie bedziemy przygotowywac to zeby sobie przejrzec te praskowki i co nieco sie nam przypomni, wiec na pewno beda zmainy:)

Gość Jestem fajna-D
Guzik, hehe, my Cię nie namawiamy do nieuczenia, boże broń:-D Będę miała wyrzuty sumienia teraz, że demoralizuję ludzi:-D

Gość Jestem fajna-D
To fajnie macie, my mamy nauczycielkę gorzej poinformowana od nas, niestety;-) dlatego też zrezygnowałam z wosu, bo wiem, ze nie przygotowała by mnie ona dobrze do matury :-/

no wiesz ja mam pierwszy rok wosu ale i tak wiedzialam ze chce to zdawac na maturze o wiele wczesniej:) a sama mozesz sie przygotowac do tego bez problemu:) wos jest najprotszy, musisz praktycznie wiedziec co sie dzieje w kraju, ogladac telewizje i czytac gazety i troche wiedzy i wos zdany:) wiele osob uczy sie 2 dni przed matura i zdaja ja nawet na 85%:)

Gość Jestem fajna-D
No właśnie. Nie lubie ogladac telewizji, heh, i samej mi sie przygotowywać nie będzie chciało zapewne;-) dlatego wybieram geografie, bo wiem, ze mocna jestem:-)

chinka wez ty sie odwal tutaj sobie zaczynac bede jak chce i jak mi sie podoba nie raz czytalam twoje wypowiedzi i tez zostawialy wiele do zyczenia wiec idz sobie stad:P

Gość Jestem fajna-D
Chinka, a co ma piernik do wiatraka?:-/ To jest forum, luźna rozmowa. Albo wypowiedz sie na temat, albo znikaj mi stąd, a kysz!!!:-D

bo chinka nie ma nic do powiedzienia i dlatego... zreszta nie wiecie?:P tu sa same alfy i omegi co nigdy nie popelnily bledu;)

agresje?:P ludzie ja nie wiedzialam ze kulturalna odpowiedz to przejaw agresji... a zreszta napisz mi o co ci chodzi bo jakos nie kapuje tu jest topik kto sie uczy do matury probnej a nie o poprawnosci pisowni zaloz sobie swoj wlasny topik i tam napisz zasady moze ktos z tego skozrysta

Ja sie nie uczylam do próbnej, ani do wlasciwej, z wyjatkiem ustnego polskiegoi.....dzien przed egzaminem i zdalam bardzo dobrze :) Matura nowa nie jest trudna, tylko trzeba miec jaka taka ogolna wiedze ... jesli ktos sie nie uczyl przez 3, czy 4 lata to w miesaiac wszystkiego nie nadrobi, aczkolwiek zadrzaja sie cuda

Jeśli do ciebie rodzice lub twój narzeczony mówią \"weź ty się odwal\" to rozumiem, że nie jest to wg ciebie agresywne :O I uczcie się, bo na razie poziom prezentujecie zerowy :O Bez odbioru 🖐️

heh chinka musiala tu wyrzucic swoje zale:D ah moze ci to pomoglo, moze nie wez sobie zaloz swoj topik a nie tu nam zasmiecasz:P

Gość Jestem fajna-D
Szkoda gadki na takich ludzi:/

Gość Jestem fajna-D
A może Ty masz bardziej, skoro siedzisz na tym forum i czytasz wypowiedzi żekomo "zrytych" ludzi? Jakis rodzaj sadomasochizmu, czy jak??:-D

wiekszosc ludzi z kafe traktuje to forum jak okno na swiat, traktuje tutaj ludzi jak przyjaciol, itp dla mnie to forum jest po to by sie posmiac, by sobie czasami pomagac ale mam tez wlasnie zycie wiekszosc osob chyba nie rozroznia normalnego zycia od forum i stad te wyzwiska i problemy:P zreszta to jest forum i czasami pisze bzdury zeby byl powod do klotni, itp:P

Gość na normalną sie bede uczyc
po co na próbną?