Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolllla

slub z klamstwem...

Polecane posty

Gość karolllla
nie wiem jak to zrobic zeby bylo dobrze.. jak im powiedziec o tym kiedy wszystko gotowe..

Gość badz szczera i powiedz prawde
a przekonasz sie jak bardzo narzeczonemu na tobie zalezy:)

Gość a może zacznij rozmowę
z partnerem w ten sposób: 'A ożeniłbyś się ze mną teraz w grudniu, jeśli nie byłabym w ciąży?' On pewnie powie, że tak i wtedy powiesz mu prawdę. Będzie się złościł przez chwilę, a potem odnajdzie się w sytuacji. Musisz najpierw uderzyć w niego, jeśli on się zgodzi to rozmowę z większością rodziny masz już z głowy, bo przecież ślub i tak będzie.

a innych symptomów ciąży nie masz? może jednak jestes? Zbadaj sie zaraz jutro! u mnie test mówił, że nie jestem, a lekarz, źe 4 tyg. ciąża nie igraj z kłamstwem, które moze zaważyć o własnym losie!

Gość karolllla
w sumie macie racje:). wlasnie zaczelam duzo jesc i to az dziwnie raz pikantne potem slodkie. i nawet parowki z jogurtem i grzybami... slabo mi.. ciagle mam pelny pecherz i brzuch mnie pobolewa

ciaza?? jesli ktos nie jest pewny, to idzie do lekarza. ludzie, czy w sredniowieczu zyjemy?! czy ty swierdzilas ciaze z pelni ksiezyca czy z fusow?? ja pierdziu:/

Karolla szczerze, to teraz wydaje mi się, że się wkręcasz, to moje zdanie, mogę się mylić. Dziewczyno idź do apteki po test i zrób go a nie wróż z fusów.

Gość piskacz
Jeśli facetowi na tobie zależy, to przecież nie będzie dla niego aż takim szokiem, że ty w ciąży nie jesteś i weźmie z tobą ten ślub! Nie rozumiem problemu :O

piskacz szumu napewno nie będzie jak powie przed ślubem :) Też się i jemu dźiwie że ani twstu czy gina i zapalił się na tą ciąże :D

karolla jestesmy w tym samym wieku ale wydaje mi sie ze postapilas bardzo dziecinnie, fakt ze sie nei zabezpieczaliscie nie znaczy ze jestes w ciązy, a teraz ze masz ochote na rozne rzeczy tez nei swiadczy o tym, wiesz ze istnieje cos takiego jak ciaza urojona, kobieta tak abrdzo wierzy ze ejst w ciazy ze wystepuja u niej symptomy w ciazy, zrob test idz jak najszybciej do lekarza, masz 23 lata nie zachowuj sie jak dziecko, wiesz ze taki slub mozna latwo uniewaznic? slub powinien byc z milosci a nie dlatego ze chcesz go zatrzymac przy sobie, jak bedzie chcial to odejdzie, porozmawiaj szczerze z nim, jezeli zaczniesz malzenstwo od klamstwa to nie bedzie to wrozylo dobrze Waszej przyszlosci

Gość ale problem
powiedz mu normalnie- słuchaj dostałam okres!! Jak facet ma klase i ciebie kocha, to ni eodwoła ślubu. jakby odwołal, to dla mnie porażka :O

Gość ale problem
Jak powiesz mu po ślubie, to powie, że zlapałaś go na dziecko i w sumie będzie miał rację. Nie zdziwiłabym sie również, gdyby od Ciebie uciekł

Gość jest tu ktoś
ja bym ci radziła zrobić najpierw test. Jeśli się okaże że jednak w ciąży jesteś, to masz "problem" z głowy. A jeśli nie jesteś to powiedz mu koniecznie o tym. Jak odwoła ślub, to znaczy, że cię nie kocha, a chyba nie chcesz żyć z kimś kto cię nie kocha. Bo jeśli się okaże, że ślub wziął tylko ze względu na dziecko którego nie ma. to rozwód murowany. Zastanów się!

o jezu, 23 lata i takie coś :p słabo się robi :/ TO NIE ŚREDNIOWIECZE dziewczyno, że ciąże sie stwierdza na podstawie czy jest okres czy nie ma....co Ty jakaś z buszu jesteś? natychmiast do apteki po test a nie zawracaj głupotami ludziom głów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! swoją drogą- nie wies zjak powiedzieć facetowi, z którym jesteś 4 LATA taką rzecz? normalnie proponuje1 że chciałas się upewnic, zrobiłas test i wskazał, że Wasza panika to fałszywy alarm. Dopiero się przekonasz cy facet brał Cie w swoim życiu na powaznie. z ciąża nie ma co kombinowac, jak chcesz naprawde być to w nią zajdź a nie ściemniaj facetowi żeby sprawdzić jego reakcje, bo owszem szybkie plany na szybki slub sa przyjemne ale jak za chwile sie okaze, ze nie jestes w ciązy to za przyjemnie nie będzie. NIECO ODPOWIEDZIALNOŚCI dziewczyno....i Ty chcesz być matką? jaki przykład dajesz takim zachowaniem? marsz po test a potem do gina! i tyle. bosh.... :o

Gość echhhhhhh
no przykro mi karollla ale nie uda ci sie bprzyspoieszyc decyzji chlopaka o tym by wzial cie za zone, i zmusic do tak dlugo wyczekiwanego slubu, nawet na dziecko:) widac ze zrobisz wszystko by go tylko zlapac, trzymasz sie kurczowo tej ciazy. to dziecko nie jest tu pragnieniem, a karta przetargowa. bog sprawiedliwy:) a teraz jeszcze raz powiedzcie, ze to my faceci jestesmy swinie:)....