Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolllla

slub z klamstwem...

Polecane posty

Gość karolllla

Witam! Powiedzcie co myslicie o slubie ktore opiera sie na wieeelkim klamstwie? Chodzi o to iz sadzilismy ze jestem w ciazy ale nie bylam u lekarza.. miesiac opuznial mi sie okres wiec sie szybko zareczyliusmy i ustalilismy date.. a tu nagle dostalam dzis okresu.., i co dalej? mnie wiem czu mu o tym powiedziec..

Gość powiec....
a co jezeli on jest jeszcze nie gotowy na slub i zeni sie tylko dla tego dizecka a nie z milosci! po ile macie lat i ile ze soba jestescie?? Zareczyny byly to ok ale slub moze byc za rok dwa jak bedziecie tego pewni pozdrawiam

Gość musisz mu o tym powiedzieć
bo przecież i tak prawda wyjdzie na jaw... Kłamstwo krótkie nogi ma!

Gość karolllla
ale o to chodzi ze wszyscy mysla ze jestem w ciazy.. jestesmy ze soba 4 lata

Gość Ale co nie zrobiliście tesu
Nie zrobliscie testu nie poszliscie do lekarrzA?

Gość slub brany z powodu ciazy jest
niewazny i tak wiec co to za roznica

Gość i myslisz...
ze sie nie zorientuja ze nie jestes za pare meisiecy?

Gość powiec....
poprostu sie przyznaj ze dostalas okresu i tyle!przecie to ze nie jestes w ciazy zaraz sie wyda! a za ile ma sie odbyc slub??zaprosiliscie juz gosci? a tak po drugie to lekkomyslne z waszej strony zrobic zareczyny i slub z powoidu ciazy ktorej nie potwierdziliscie testem oraz u ginekologa:(

Gość karolllla
po prostu tak sie przejelismy ze nie myslelismy o lekarzu.. bylismy pewni ze to ciaza..

Gość ile macie lat
p-o ile macie lat?

Przejęliście się? Czym? Brakiem okresu i ciążą, której nie potwierdziliście? I jeszcze na dodatek wszystkim o tym powiedzieliście? I nakręciliście cały ślub z tego powodu?

Niestety, ale wydaję mi sie, że większość powinniście odkręcić a na pewno wiadomość o ciąży. Po prostu zwyczanie, że to był fałszywy alarm.

i pochwalę się, że niespodziewanie w 7 m-cu urodziłam cudownego Okruszka, który dziś już ma 20 lat :D Biorąc pod uwagę, że przez 4 m-ce nie wiedziałam, w ciąży \"chodziłam\" jedynie 3 m-ce, strasznie szybko to poszło! :P

Gość karolllla
o to chodzi ze sie nie zabezpieczalismy dlatego ta pewnosc. mam23 lata WYCISZONA mam pytanko to Ty mialas normalnie okres w poczatkowych miesiacach ciazy??

Gość slub brany z powodu ciazy jest
idz dolekarza!!!

Uważam że obydwoje zachowaliście się jak wariaci :P :D Bo bez testu,bez lekarza stwierdziliście że to ciaza i hop siub szybkie zaręczyny i odrazu śłub.Uważam że powinnaś powiedzieć po co ukrywać ten bardzo ważny fakt???? A jak nie powiesz to co później będziesz udawać poronienie ????? przecież to w końcu wyjdzie a chłopak może naprawde Ciebie znienawidzieć!

Gość karolllla
byc moze i tak.. ale moze powiem mu po slubier???/

Gość i myslisz...
jako facet powiem tak: bedzie dziecko szybki slub, nie ma dziecka - jeszcze szybszy rozwod. Z klamczucha pod jednym dachem zyc, nigdy!

JAk to powiesz mu po ślubie? A kiedy ten ślub? A co chcesz go trochę przymusić do ślubu? Boisz się, ze nie wieźmie go z tobą jeśli nie jesteś w ciąży?

Gość karolllla
slub pod koniec grudnia..... i co teraz? moze faktycznie boje sie ze nici z slubu beda..

To tylko dlatego, że chceś ślub, chcesz przed nim ukrywać tak ważny fakt? A potem co zrobisz? Co powiesz? Kochanie jednak nie jestem w ciązy? Taki ślub wtedy bez problemu można unieważnić.

Przykro mi to pisać ale ejsteś głupiutka , niedojrzała i egoistka.Jeśli to jest prawdziwa miłość to bez względu na wsyzstko śłub bedzie.I byłabyś szczęśliwa z takim kłamstwem???

Gość ale z Ciebie idiotka
przepraszam, ale inaczej nie mogę Cię ocenić po tym, co tu wypisujesz... Szczere współczucia dla Twojego partnera