Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agresorka

Jeżeli dziewczyna nazywa mnie mimozą...

Polecane posty

Gość agresorka

Jeżeli klietnka której nie trawię nazywa mnie na forum mimozą, to: a) mam jej sprzedać liścia przy pierwszej okazji b)mam ją zbluzgać, ale dotkliwiej? a może inne propozycje?

Gość kotka pstrotka
zrób jej patelnie/

Gość agresorka
Na pewno nie będę się wdawała w dyskusję na forum, to, że wieśniaczce doprowadzili net nie znaczy, że moze sie zachwoywać jak jakiś troll. Podniosła mi ciśnienie mała suk.a

Gość kuro.patwa
olej to zreszta jak ją chcesz zidentyfikować, skoro to znajoma z forum ?

Gość agresorka
sciagnela mi majtki w drodze pod latarnie , twierdzac ze to jej .Mieszkamy razem , ale mam swoje .KAzda idzie do klientow o inne porze,

Gość agresorka
mimoza, szukając na wikiepdii i w innych encyklopediach, znaczy właśnie roślinka. Ale w odniesienu to osoby ozbacza kogoś wyniosłego ,chamskiego, coś typu wyrachowanej su.ki. Sama z ciekawości szkałam, co to znaczy dokładnie, ale nic nie znalazłam,. Stąd moje pytanie ;P

Gość agresorka
nie będę z nią walczyła o klientów .Ona mi podstawia noge twierdzi ze to jej klient

o ile wiem to mimoza oznacza kobiete delikatną wstydliwą...mam tą roślinkę w domu i mogę Ci powiedzieć że jest piękna

Gość sowa madra glowa
"Klientka, której nie trawię"-Gdzieś Ty się chowała w Pcimiu dolnym?Język polski na żenującym poziomie....

Gość agresorka
Wiem, bo ogladalm zdjecia chociazby na wikipedii :) W kazdym razie wypowiedz byla jak najbardziej nacechowana negatywnie. Dzieki Wam dziewczyny, jak to z siebie wyrzuciłam, to mi trochę lżej :)

Gość sowa madra glowa
obciagam z połykiem ruszając nozdrzami niczym kaczka rzucona na szaniec

Gość agresorka
sowa madra glowa, a jak miałam napisać? Osobniczka płci zenskiej, która samą swoją obecnością sprawia, że mam ochotę uświadomić jej, jak nikłą i beznadziejną osobą się mi wydaje, a ponadto na sam jej widok mam ochotę wybuchnąć nieopanowanym śmiechem? Wkurzyla mnie, więc nie "bawiłam się" w poprawną polszczyznę.

Gość agresorka
upadła Anielica - właśnie się "luzuję" ;) wygadałam się, teraz mi lżej. I znów wydaje mi się malutką, małoznaczącą osobą potrafiącą jedynie komentować (niesłusznie) skrywając się pod nickiem. To wszytsk na co ją stać, a to niewiele ;) No dziewczyny, pora obiadowa, idziemy jesc!

Gość sowa madra glowa
To po prostu język podwórka i tyle. A skoro zastanawiasz się czy "sprzedać jej liścia" dlatego, że nazwała Cię mimozą-to jesteś chyba nienormalna I jeszcze jedno po chuj zakładać o tym topiki?

mimoza jest zarąbista,jak sie ją dotknie to zwija listki,tak samo robi jak sie zbiża zmierzch,to cudowna roslinka

Gość nie wiem o co tej pannie
chodzilo, ale w ogolnym znaczeniu nazwanie kogos mimoza oznacza, ze uwaza sie te osobe za delikatn, niedotykalska krucha, ogolnie znaczenie ma pejoratywne.