Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozzzz

DLACZEGO FACET PO ZERWANIU JEST TAKI MILY... ?

Polecane posty

Gość rozzzz

FACET ZE MNA ZERWAL PO KLOTNI. UZNAL, ZE TAK GO WKURZYLAM ZE JUZ NIGDY TEGO NIE ZAPOMNI..BLA BLA BLA... ALE CIAGLE PYTA MI SIE JAK SIE CZUJE OD PEWNEGO CZASU, PROSI O WSPOLNY WYJAZD NA NARTY (CIAGLE PODKRESLAJAC ZE TERAZ TYLKO PRZYJACIOLMI JESTESMY) ... i jak tu zrozumiec takiego?!

Gość tomek z ełku
nie musi na ciebie łożyć kasy odbił się od dna

Gość sjdsaljd
moze uznal ze nie moze z toba byc bo zabierasz mu energie ale dalej cie kocha i w pewnym stopiu potrzebuje. nie wiem

Gość rozzz
Zaskakujące co mówisz, bo on na mnie nigdy nie wydawał kasy... Za to po zerwaniu oferuje mi wczasy za 1.500 zł...

Gość ma wyrzuty sumienia

Gość ojjjjjjj
chlopak chce odpoczac od toksycznego zwiazku a na feriach romantyczny powrot chce sobie zrobic :D hahahaha nawet go rozumiem..jesli cie kocha...ale zniesc klotni nie moze

Gość alfiiczek
Nie wierze w takiego typu wyrzuty sumienia. Tymbardziej, że to ona się z nim kłóciła i do tego doprowadziła

Gość rozzz
Powiedziałam mu, że jeśli jestem taka problematyczna to nie musi ze mną nigdzie jechać ani ze mną gadać bo ja łaski nie chce... Ale on odmówił zerwania kontaktu... I uznał, że nie możemy na razie się spotkać bo jak mnie widzi to ma na mnie ochote i boi się, że się nie opanuje :/

Gość euforiaaa

Gość euforiaaa
ja widze to tak,nie chce z toba byc bo dzialasz mu na nerwy,nadal jednak chetnie wskoczylby z toba do lozka,wykombinowal wiec te wakacje i w jakies romantycznej scenerii bedzie probowal..

Gość faciooo
ja bym nie wydawal 1.500 zl na to zby pobzykac sie z ex.. jak juz to czemu nie brac nowej..co na nerwy nie dziala..no i taniej wyjdzie.