Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klipsowata

to nieprawda,ze na prywatnych uczelniach nie trzeba sie uczyc

Polecane posty

Gość jhhhj
miom zdaniem panstwowe sa dla biednych raczej dla tych ktorzy mają wieksza wiedze .NA prywatne chodzą ``odpadki `` , ktore nie dostały sie na jedna z powyzej wymienionych przeze mnie uczelni :)

Gość malamipop
nie na prywatnych sa ci, ktorym oprocz nauki jest potrzebny jeszcze komfort.

Gość jhhhj
nie .NA prywatnych sa ci co nic nie potrafi ą :)

a jedz sobie gdzie chcesz...wiedze o stanach czerpiesz z tv wiec tak na dobra sprawe nie wiesz jak tam wyglada zycie...na oczy zapewne nie widziales amerykanina tylko takie puste laleczki jak Hiltonowa...uwazasz ze to syf spoko...tylko nie masz zadnych podstaw

Gość jhhhj
wiem , bo moj kolega nie dostał sie na dzienne na politechnike i poszedł na prywatne studia :)

Gość malamipop
ida na p[anstwowa bo nie trzeba placic :P

Gość jhhhj
a jedz sobie do tego USA .KOgo to obchodzi :)

Gość jhhhj
jasne :)

Gość wykladalam i na państwowej
co wy opowiadacie! Przecież w USA są tysiące uczelni . I te najlepsze prowadzą w swiatowych rankingach.Na nich jest naprawde najwyzszy poziom - zarówno studentów , jak i nauczycieli, choc za studia płacisz albo znajdujesz stypendium - czy to Berkeley czy Stanford czy co innego . Jak jest wielki kraj, to wiadomo,ze i wielka róznica poziomów.

Gość hahahah zawsze
ci co sie nei dostali znajda sobie tlumaczenie :) wybacz, ale jestem na dziennych na politechnice, moja grupa liczy 18 osob sa i mnie liczne. wykladowcy zawsze maja dla mnie czas, jak nie tak zwyczajnie to konsulatcje via internet....jeszcze nikt mi odmowil, a jak Ci nei daj boze nie odpisza to pzoniej an zajeciach przeprosza za przeoczenie. wiec nie pieprz mi tu takich rzeczy.

Gość jhhhj
zgadza sie , ale przecietne studia w USa to poziom polskiego gimnazjum .:) Te uczelnie o wysokim poziomie to wyjatek

no to moze ci co twierdza ze \" to nieprawda,ze na prywatnych uczelniach nie trzeba sie uczyc\" to niech napisza na ktorej uczelni prywatnej i jaki kierunek :D

Gość dgrehydrgdre
ja mam pewne porownanie poniewaz studiuje i na panstwowej uczelni i na prywatnej i stwierdzam ze na panstwowych uczelniach jest o wiele wyzszy pooiziom niz na prywatnych na tych drugich praktycznie nie trz\eba sie uczyc wystarczy przyjsc na zajecia i ti tez nie zawsze