Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kallinka877

CZY BIERZECIE OD SWOICH FACETOW PIENIADZE?

Polecane posty

Gość ewelinxxx
hmm żerowanie na portfelu mówisz? o.k niech ci będzie,..ale jeśli dla niego to normalne i wręcz go uszczęśliwia to co???? uszczęśliwia..czytaj: MA BO CHCE MIEĆ GEST!

Gość alaskaaaa
a czemu tipsy od razu kojarza ci sie z tipsiara? mozna zrobic sobie ladne , nie za dlugie tipsy.... a nie rozowe szpony z cyrkoniami a po drugie nie kazda kobieta ma ladne paznokcie

Gość king of salon
Laura diaz jestes babochalopem a nie kobieta z klasa, wiec zamiast tu wypisywac farmazony szoruj do pracy by utrzymac siebie i swego "bolca" :)

Gość mysza z komysza
ewelinxxx czy uszczesliwa mezczyzne wydawanie kasy na kobiete to na pewno nie,bo facet wolałby miec i kase niestracona i kobiete :-) ale mezczyzna uwazam,ze wydajac kase jest lepszy w oczach kobiety a czesto tak nei jest,bo kobieta mowi mu misiaczku ale ty jestes wspaniały,takie podarunki mi robisz a w duchu po prostu nabija sie z naiwnego faceta:-) czyz nie mam racji:-)

Gość ewelinxxx
reasumując bo brak czasu ;-) które chcą płacić np. za siebie ew. za siebie i swojego faceta- niech to robią, skoro to je uszczęśliwia!! albo dodaje im "szlachetności", że są lepsze od innych ;-) ;-) ;-) a cała reszta -niech korzysta na całego!! skoro USZCZĘSLIWIĆ MOGĄ TAKIM PODEJŚCIEM DO SPRAWY SWOJEGO 100% FACETA :-) :-):-)

bloody_tearsss :D też mi Cie miło widziec :) Skoro jestes tak obeznana, to powinnaś wiedziec, że za kilka tysięcy, można kupić co najwyżej replikę rolexa (moze roleksa właśnie :P ) w tej cenie dostępne są zegarki takich firm jak tissot, gucci, citizen, bulgari, ewentualnie Cartie lub Longines (bardzo pospolite serie) itp... zegarki takich firm jak własnie Rolex, Maurice Lacroix, Philippe Patek czy Schaffhausen są znacznie, znacznie droższe i nie kupisz ich w tej cenie, nawet w pospolitych seriach, nie mówiąc juz o wyższej półce... Pozdrawiam :P

Ej, Diaz, tez nie przesadzaj:) Znam małżeństwo, gdzie kobieta ma skończone 2 kierunki studiów plus 2 podyplomówki i to techniczne, więc przydatne zawodowo;), jest ładna, z bogatej rodziny, a wychowuje 5 dzieci i nie pracuje, jest na utrzymaniu męża, bo on dobrze zarabia, a ona ma inne zajęcia. Czy to oznacza, że by bez niego zginęła i że jest utrzymanką? Ale fakt faktem, mi jest głupio nawet jak dostanę od faceta jakiegoś kwiatka, czy jak kupi mi kawę, bo myślę sobie, że to bezzwrotna inwestycja, z seksu i tak nici:classic_cool:

Gość ewelinxxx
DO MYSZA Z KOMYSZA....WCALE NIE MUSI TAK BYĆ...ALE I BYWA W NIEKTÓRYCH S K R A J N Y C H PRZYPADKACH...

Gość czekoladka toffi
Laura diaz zazdroscisz innym kobietom, bo ciebie nikt nie chce "zasponsorowac" i musisz liczyc tylko na siebie. Faceci ktorzy maja duzo kasy sa zazwyczaj przystojni, zadbani, dobrze wychowani, do tego super w lozku a ciebie tylko stac na zwyklego budowlanca lub biednego studencine . Kolejna zawistna frustratka pffff :D

Gość ewelinxxx
właśnie na takim myśleniu ...tak się w życiu urządziłam, że głowię sie czy wystarczy do końca miesiąca :-( moja od zawsze dewiza brzmiała: nie naciągać!!!! jak zaprosił do kawiarni na tzw. kawę...to nic innego nie zamawiałam jak tylko...WODĘ MINERALNA (tanio) żeby " nie naciagać" i z takim też zostałam....a teraz jest jak jest.

Gość mont blanc black
sa faceci ktorym sprawia przyjemnosc robienie drogich prezentow , poza tym stac ich na to i nie musza liczyc kazdego grosza, w dodatku cieszy ich widok zadowlonej dowartosciowanej kobiety/ w czym problem?

Gość ewelinxxx
WIDZE, ŻE CZEKOLADKA TOFFI MNIE DOSKONALE ZROZUMIAŁA :-)

Naprawdę, myślę, że się niepotrzebnie kłócicie:O Komiczne, bardzo ładne damskie zegarki Omegi można kupić już za 8-9tys zł., z brylantami, z certyfikatem do nich, do tego bardzo eleganckie, wcale nie klasyczne okrąglaki. Do kogoś później- ludzie, którzy mają dużo pieniędzy wcale się tak super nie ubierają. Co powiesz o kimś, kto wieku 24 lat ma swój własny samochód (mały, bez bajerów, ale nowy), pięciopokojowe mieszkanie w centrum miasta, bez żadnych kredytów itd. do spłacania, dwie bardzo dobrze płatne prace, jest w stanie znaleźć sobie kolejną pracę dosłownie w jeden-dwa dni w razie konieczności, a chodzi w zwykłej, służbowej kurtce, w zmechaconych swetrach, zwykłych sztruksach, wygląda normalnie? Myślisz, ze taki np. Tomasz Kammel chodzi po ulicy czy na zakupy w garniaku? Albo np. posłowie po pracy defilują po Warszawie w smokingach?

mówicie o dwoch roznych sprawach - prezenty to jedno, a utrzymywanie kogos to drugie... facet z kompleksami kupuje sobie zainteresowanie kobiety, dlatego płaci jej za wszystko... uwaza sie po prsotu za cieniasa i nie wierzy w to, ze kobieta moze byc z nim z innego powodu niz tylko to, ze bedzie za nie płacił...

Gość ewelinxxx
I SĄSIADKA POWYŻEJ TYM BARDZIEJ :-)

jestem deską przegrałam życie ja pisalem o okreslonych markach... mozna kupic ladny zegarek za 1000 zł ale nie bedzie to Girard Perregaux, tylko np Calvin Klein

Gość ewelinxxx
HEHE..TO PORA TO ZMIENIĆ!!! ;-)

Gość kryształowa kula_
Sa tez takie idiotki z "honorem" ktore placa za tabletki anty heheh a taki byczek usatysfakcjonowany bo ma darmowe dupczenie i w dodatku komfort psychiczny ze nie bedzie z tego bejbe . Pouzywa, podupczy nie za swoje, nie musi nawet jasy na prezerwaywe wydac a taka cierpietnica mysli wowczas: ja mam honor! sama place za tabsy a jedyne co moj misio w to wklada to swego kutasa hahaha . Poza tym to od lat wiadomo ze kobieta ktora placi za tabletki nie am szacunku do samej siebie, to tak jakby mu sie nadstawiala i wrecz prosila go zeby ja "uzywal" i ze nie bedzie z tego zadnych komplikacji

Gość ewelinxxx
DZIEWCZYNY CEŃCIE SIE WYSOKO! IM WYŻEJ TYM LEPIEJ! można na tym tylko zyskać.Jak panu nie pasuje, niech szuka gdzie indziej...:-D

Tak się składa że obydwoje z moim facetem zarabiamy każde powyżej średniej krajowej, ja płacę za siebie i nigdy się z powodu pieniędzy nie kłóciliśmy, no ale skoro wy lepiej wiecie, no to gratuluję zdolności jasnowidzenia:-P Nie lubię pasożytów, ot co. Aha, i nie wiedziałam że miarą wartości kobiety jest to, że ktoś chcę ją \"zasponsorować\". Wow. Na następnej randce poproszę mojego Tuptusia żeby mi kupił kawę, to od razu poczuję się laską z klasą;)

No spoko, ale Omega to raczej już lepsza marka niż CK:O Poza tym nie lubię takich dyskusji... Bo są bez sensu! Można zarabiac bardzo dużo, a chodzić w zwykłych, styranych łachach, a można zarabiac mało, wziąć kredyt i kupić sobie Mercedesa, a mieszkać w syfie. Ludzie są różni, niektórzy mają nierówno pod sufitem, inni lubią się chwalić czymś, na co ich w sumie nie stać, a inni mają w dupie wszystko. Jak bym miała duuuużo pieniędzy, to bym wyjechała z Warszawy w pinechę, zaszyła się w górach na totalnym odludziu i spędziła tam resztę swoje życia, bez zegarków, samochodów, bez kiecek i kosmetyczek. A dzięki pieniądzom miałabym taki spokój, że nigdy nie będę musiała stamtąd wyjeżdżać ani zmieniać swoich zajęć:)

Gość ewelinxxx
kryształowa kula...bravo!..hm...coć może deczko przesadzasz :-/ ja też sama płaciłam za tabsy...ale to tylko potwierdzam zasadę ;-)

Gość alaskaaa
a wlasnie tabletki bym chciala zaczac brac ale moj nie domysla sie chyba ze wypadaloby by zaplacic za te tabletki..... sorki ale sama wizyta u mego gina to 85 zl wiec chyba wspomne mu o tym

Gość ewelinxxx
laura diaz...dobrze się czujesz z ta zgryźliwością? ;-) albo po prostu nie doczytałaś...nie o kawę tu chodzi!!!!! :-D

Gość czekoladka toffi
Ty lko facet niedowartosciowany, z kompleksami i zawistny moze nazwac innego hojniejszego zakompleksionym :) Komiczne wypad z tego babskiego forum bo sie tylko osmieszasz tymi zenujacymi wypowiedziami. Jestes dziadem i golodupcem- uswiadom to sobie i nie zazdrosc innym ze powodzi sie im lepiej tylko weź sie do roboty pucybucie. Dla ciebie kobieta ktora jest na utrzymaniu to kurwa a facet ktory lubi wydawac kase na przyejmnosci ( jest nim tez jego kobieta) to frajer?? haha o czyms swiadczy twoj tok myslenia zazdrosny pajacyku :)

Gość ewelinxxx
dobrze alaska,że zaczełaś wyciągać słuszne wnioski :-) właśnie tego oczekiwałąm ;-) sama widzisz jak to jest,....

Pomarańczowa ewelinko---> od kawy się zaczyna, a kończy na podpaskach:-D Dobra, spadam stąd, idę na diety poszydzić z odchudzaczek;)

Gość alaskaaa
nie bo bo sorry ale seks to wspolna decyzja i wspolna odpowiedzialnosc wiec za tabsy moglby on zaplacic, co nie? i powiem mu o tym