motylAnA 0 Napisano Listopad 25, 2007 waga start.-57,5 cel 51-to chyba nie mozliwe do swiat ale musze dac rade!!!!!!!!!!! kto ze mna??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ffffewwgew Napisano Listopad 25, 2007 możliwe możliwe, ja schudłam przez nie cały miesiac 6 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ooIga Napisano Listopad 25, 2007 anoreksja to w końcu też sposób na życie... ale uprzedzam, że kiepski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bambominio Napisano Listopad 26, 2007 Hejka...Moze 300-400 kcal to raczej wyjatkowo malo a nawet chyba za malo...Do Swiat mamy centralnie miesiac.Ja jakies 2 lata temu w ciagu 3 tgodni na diecie 600 kcal(tez malutko,ale zawsze troche wiecej)schudlam bez problemu 8 kilogramow.Co fajniejsze,ze nie wrocily do tej pory.A teraz odchudzam sie w ten sam sposob od 20 listopada i koncze dietke okolo 15-20 grudnia.Aby bylo idealnie chcialabym schudnac max 10 kg.Wiem,ze to mozliwe w ciagu miesiaca i wcale nie na glodowce a 8-10 kg jesli sie chudnie w ciagu okolo miesiaca to wcale nie prawda,ze sie odbija na skorze ...Przynajmniej u mnie to sie nie sprawdza... Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bambominio Napisano Listopad 26, 2007 Wiecie ...zauwazylam,ze na tym forum panuja pewne dziewne,niepisane zasady. Zerkam sobie od czasu do czasu na forum chyba glownie z ciekawosci i widze bardzo wyraznie jedna rzecz... Ok,ja rozumiem i mam pelna siwadomosc,ze w sumie kazda dieta ponizej 1000 kcal,niewazne czy to u nastolatki czy u starszych kobiet jest szalenczo meczacym przedsiewzieciem dla organizmu,ale przeciez jesli dziewczyny,kobiety,chca sie tego podjac na 2,3 czy 4 tygodnie to ich sprawa...Jesli wiedza,ze te 2 czy 3 tyg im wystarcza w zupelnosci...a jesli sie bedzie tych 600 kalorii trzymalo to powaznie w ciagu tygodnia sie chudnie od okolo 2 kilogramow do nawet niektorym spada 4 do 5 kilo...Pewnie,ze polowa to woda,ale ciuchy sa luzniejsze...cm jest mniej wiec efekt jeste niezwykle motywujacy... I szczerze mowiac to bez sensyu,jesli ktos sobie zaklada topic i przedstawia swoj pomysl na diete i jesli ta zaklada ponizej 1000 kacl to od razu sieje zgorszenie...jeste obraza masakryczna i niepotrzebne komentarze...O ile lepiej by bylo na swiecie gdyby kazdy pilnowal swojego nosa.... Takie jest moje skromne zdanie:-) Lece do pracy ...pap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bambominio Napisano Listopad 26, 2007 Ah...jeszcze cos dopisze... Poza tym wszystkim dlaczego wiekszosc forumowiczek zaklada ,ze osoba planujaca diete ponizej 1000 to od razu anoreksja??Te z Was ktore maja na tyle wytrwalosci aby 10 kiogramow gubic 3 czy ile tam miesiaicy cieszcie sie,ze osiagnelyscie swoj upragniony cel i zrozumcie te mniej wytrwale,ktore probuja znalezc swoj sposob na te same 10 kilo... Milego dni zycze :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
motylAnA 0 Napisano Listopad 26, 2007 bambominio a ile wazysz teraz??wierze ze dam rade:)na poczatek bede zadowolona z 53...potem 51 a na koniec 49-50 :) wiara wiara wiara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja warzę 63 kg i bardzo mi z Napisano Listopad 26, 2007 tym dobrze. mnie mam zamiaru wyglądać jak wieszak:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i_will_be_perfect 0 Napisano Listopad 26, 2007 hmmm mi sie wydaje ze dieta 300-400kcal to juz przesada. Ja jestem na diecie 500-600 i uwazam ze to b.malo i martwie sie czy nie za bardzo rozreguluje sobie metabolizm. Dziewczyny jesli chcecie szybko schudnac to lepiej badzcie na diecie 500kcal bo po 300 na pewno bedzie jojo ! pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo po 500 Napisano Listopad 26, 2007 to myslisz ze nie bedzie efektu jojo? do bamboino: jezeli kilogramy Ci do tej pory nie wrocily , to z czego sie odchudzasz? a jezeli chodzi o 300-400 kcal, to wystarczy troche poczytac i pomyslec logicznie, zeby wiedziec dlaczego taka dieta nie jest skuteczna...schudnac na niej najwiecej moga nastoletnie dziewczyny (przy czym kiedys to sie na nich odbije), potem jest coraz trudniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konopielka22 0 Napisano Listopad 26, 2007 Niuniek20 ja obecnie ważę 55kg i chcę zejść do 50 kg mam nadzieje, że do świąt mi się uda. Mój jadłospis na dziś to na śniadanie kawa z mlekiem, na obiad i kolacje zjem sałatkę z tuńczyka w sosie własnym, kukurydzą, kus kus odrobina oczywiście :). Do tego łykam chrom i pije slim figura. Mam 1,64 wzrostu rok temu ważyłam 64 kg udało mi się zgubić 9 kg ale do pełni szczęcia brakuję mi tych 5 kg. Co planujesz jeść ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
motylAnA 0 Napisano Listopad 26, 2007 hej:)juz mam 1 toarzysza do dietki:)suuper:) ja planuje jajka jogurty naturalne otreby jablka moze faktycznie bede tak do 500 kcal maxymalnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konopielka22 0 Napisano Listopad 26, 2007 Tak myślałam żeby w czwartek i piątek zrobić dni płynne tzn. soki warzywne, herbatki ziołowe, woda mineralna ewentualnie jabłka acha i ocet jabłkowy co ty na to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
motylAnA 0 Napisano Listopad 26, 2007 a moze sroda czwartek bo w piatek ide na andrzejki :)jesc tam nie bede ale za to pic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konopielka22 0 Napisano Listopad 26, 2007 Ok a kiedy się ważymy a tak poza tym to strasznie się cieszę że możemy się razem odchudzać :) musimy wytrzymać do świąt tak mało na brakuje do szczęścia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CiekawaIwonka29 Napisano Listopad 26, 2007 hej kochane, a ile mozna zrzucic na 500 kcal? bambomino- z jakiej wagi startowalas jak schduas 8 kg na tych 600 kcal? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odchudzajaca sie inaczej Napisano Listopad 26, 2007 trzeba było szybciej sie obudzic z tym odchudzaniem.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
motylAnA 0 Napisano Listopad 26, 2007 to sroda czwartek na plynach lecimy a zwarzymy sie moze w piatek rano?:)tez sie ciesze ze bedziem razem sie odchudzac:)damy rade:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bambominio Napisano Listopad 27, 2007 Dzien dobry Kobitki :-) Ja mam na 8 do pracy datego wczesnie wstaje...i pisze juz z rana co nieco :-) niuniek20=>Teraz waze wydawaloby sie sporo,bo 70 kg,ale dodam,ze nie jestem tez niska.Mam 182 cm tazke dla mnie aby bylo idealnie-w sensie szczupla a nie koscista wystarczy jak bede wazyla w granicy 62-63.Takze m.Wtedy 2 lata tamu wazylam prawie 80 kilo a to juz nie wygladalo zbyt zachwycajaco...Teraz w sumie przy tej wadze 70 kilo nie wygladam zle,powiedzilalabym,wygladma tak normalnie czyli nie za okragla,ale tez ze szczupla powiedziec nie mozna...a mnie wlasnie zalezy zebym patrzac w lustro mogla spokojnie powiedziec,ze jestem szczupla :-) Ot takie moje skromne marzenie(jako,ze od dziecinstwa zawsze bylam tzw.dobrze wykarmiona :D) Nie wiem ...cos jeszcze Cie interesuje??Jak cos to pisz :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bambominio Napisano Listopad 27, 2007 do bo po 500=> a widzisz...ja zawsze bylam zbyt dobrze odzywiona...a,ze teraz w koncu juz jestem na tyle"dorosla",ze nie jestem kontrolowana czy codziennie jem solidne obiadki gdzie w glownej roli zwykle wystapowalo jakies mieso + ziemniaki ...zawsze kolacja itp. Ok.Mama o mnie dbala i nie bylo mi z tym zle,ale jako młoda kobieta,rozpoczynajaca dopiero prace zawodowa chcialabym sie czuc swietnie w swojej skorze a nieststy swiadomosc mojej lekkiej kraglosci czasem troszeczke mnie blokuje...Byc moze swiadczy to niedojrzalosci w jakims stopniu,ale niewazne...wiem,ze dzieki temu bede bardzien pewna siebie i mniej wstydliwa...Dlatego teraz chce dokonczyc to co zaczelam dwa lata temu...Mysle,ze 2 lata przerwy w odchudzaniu wystarczy i teraz moge jeszcze raz powtorzyc swoja dietke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bambominio Napisano Listopad 27, 2007 aha...doaom jeszcze,ze jestem typem drobnokosicstym czyli u mnie widac kazy kilogram...Dlatego druga osoba o moim wzroscie i wadze jednak budowy grubokoscistej moze wygladac znacznie szczuplej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konopielka22 0 Napisano Listopad 27, 2007 Cześć dziewczyny dziś drugi dzień diety, a w piątek ważenie :) Niuniek 20 do piątku będziemy czuć się lżejsze trochę wody spadnie i na ostatkach będziemy wyglądać lepiej :) szczególnie po tych dniach płynnych w sumie w andrzejki też będą \"płyny\" hihihi. Jakie macie na dziś jadłospisy ? Ja pracuję więc muszę kombinować bo w pracy nie mam gdzie podgrzewać jedzonka a wię dziś rano kawa z mlekiem, obiad serek wiejski lekki i kilka plasterków chudej szynki tak około 200 kcal kolacji płatki fitnes z mlekiem 0,5%, a jak będe głodna to zrobię kisiel z kawałkami owoców porcja 100 kcal jak myślicie dobry plan ? buziaki :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i_will_be_perfect 0 Napisano Listopad 27, 2007 Konopielka22 a ty jestes na diecie 400 czy 500kcal? i jak dlugo stosujesz ta diete? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konopielka22 0 Napisano Listopad 27, 2007 i will be perfect na diecie jestem około 6 miesiecy już ważyłam 52 kg ale ostatni za dużo jadłam. Moja dieta to zazwyczaj około 800 lub 1000 kcal teraz chce bardziej ograniczyć jedzonko. Dziewczyny, amoże każda z nas napisze jakie sztuczki stosuje aby nie czuć się głodna lub jakieś nisko kaloryczne przepisy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konopielka22 0 Napisano Listopad 27, 2007 i_will_be_perfect mam identyczne cele co ty czyli 50 kg wtedy bym wyglądała najlepiej. Ile tobie brakuje do wymarzonego celu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
motylAnA 0 Napisano Listopad 27, 2007 kurcze ja dzis zjadlam duzo....za duzo jtr nic nie jem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i_will_be_perfect 0 Napisano Listopad 27, 2007 to sie okaze jutro jak sie zwaze ale mysle ze ok 3,5 kg :) wiec do swiat dam rade :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konopielka22 0 Napisano Listopad 29, 2007 MNÓSTWO DIET WARTO POCZYTAĆ MOŻE WYBIERZECIE COŚ DLA SIEBIE http://mmtwo.w.interia.pl/diety.htm#3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziubasek_19 Napisano Grudzień 1, 2007 Czesc wszystkim. Mam zamiar od jutra zaczac ta diete, Ile sie chudnie tak w tydz na tej diecie ? ja mam zamiar byc na niej tez do swiat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luis Napisano Grudzień 2, 2007 hej ja zaczynam od jtr mam okolo 7-8kg do zrzucenia ktos ze mna?? zaczynam z wagi 58,5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach