Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ręce opadają

grzybica ...

Polecane posty

Gość ręce opadają

Zwracam się do doświadczonych kobiet, któe ew. mogłyby mi pomóc. Jestem w 17 tc. po raz drugi stałam się ofiara cyt. "masywnej grzybicy pochwy". Ginekolog przepisała mi po raz kolejny Clotrimazolum w tabletkach, Trilac i Lactacyd do higieny intymnej plus mam ograniczyć cytrusy i cukier a w zamian mam spozywać mnóstwo jogurtów naturalnych. Czy to wystarczy aby zapobiegać nawrotom tej nieprzyjemnej dolegliwości? Juz nie mam na mysli swojego dyskofortu, ale bojesie o Dziecko. Najgorsze jest to, ze zwracam sie do Was o pomoc, bo ginekolog do którego chodzę jakoś wydaje się mało zainteresowany moja ciążą. Czas zmienic specjalistę. Pomozecie? Życzliwym z góry dziękuję. Pozdrawiam.

Gość matra
hej, ja tez mam wrazenie ze moj gin sie mna nie chce zajmowac. zmien szybko, a ja mam jeszcze jedno pytanie, czy on Cie bada zeby sprawdzic jak wyglada ta grzybica? czy opisujesz mu dolegliwosc a on bez zadnego badania wypisuje Ci recepty?

Gość ręce opadają
:( bada, dośc bolesne to doświadczenie ale bada :(

Sorry ze tak z innej beczki, ale czym się objawia ta grzybica????

Gość ręce opadaja
masakrycznym swędzeniem, szczypaniem i pieczeniem w połączeniu z masakryczna ilością śluzu :( nie polecam;)

Gość ręce opadaja
teraz się smieje bo juz mi lepiej, ale kiedy choroba osiagała swoje apogeum mine miałam nie zaciekawą ;) żadna kobieta nie wie jak zapobiegać? łee

Gość marta11
sama sie z tym swinstwem mecze, tylko moj kochany lekarz jak mi slabna objawy nie bada mnie i najczesciej wraca. sposoby jakie znam to: bawełniana bielizna, jakies dobre mydla do hig intymnej. ale mi nie pomaga

Gość jota
ja dzis ide do lekarza bo i mnie to dopadlo :/...hmmmm obawiam sie ze do porodu bede sie z tym teraz meczyc :(