Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To dobrze czy zle..

Mój chłopak nie widzi świata po za mną od ponad 2 lat..

Polecane posty

Gość To dobrze czy zle..

nie wiem czy mam sie z tego powodu cieszyc.. ale on jest zakochany bez pamieci.. i boje sie tego co bedzie kiedys.. poki co kocham go bardzo ale jestem mloda i roznie w zyciu moze byc (20 lat). A on powiedzial ze jak znajde innego to go "zajebie" i pojdzie siedziec.. A tak to jest kochany, czuly- idealny.. ale to zdanie mnie przerazilo:(

Gość nie kochasz go..
nie kochasz go..

Gość fajna prowokacja
:D kochany, czuly delikatny... "zaj*bie" potencjalnego adoratora i spedzi reszte zycia w w wiezieniu (no na Polskie warunki - to wyjdzie po paru latach ;) )

Gość To dobrze czy zle..
ale to nie jest zadna prowokacja!!!! Kocham Go, jest czuly, troskliwy na codzien. Jednak to zdanie mnie przerazilo.. powiedzial to z taka nienawiscia.. ze bylam w szoku:( Juz raz mialam chlopaka psychopate.. dlatego jestem jakas wyczulona na tego rodzaju texty:(

Gość To dobrze czy zle..
ja wiem ze powinnam sie cieszyc, ze nie dosc ze mam przystojnego faceta.. to w dodatku takiego ktory nie widzi swiata poza mna :( ale jakas przewrazliwiona jestem:(

Gość BBBBBBBBBBBBB
oj, tak sobie powiedział..gieroj chciał być...;)

moim zdaniem takie własnie \"kwiatki\" pokazuja naszą ciemną stronę ale zwykle jestesmy slepi i to ignorujemy

nad czyms takim trzeba sie powaznie zastanowic. Kiedys bylam z kims, kto mowil, ze jak go zostawie, to popelni samobojstwo i do konca zycia bede miala wyrzuty sumienia...

na miejscu autorki po takim oświadczeniu kolesia to bym się ewakuował na z góry upatrzone pozycje, bo to wygląda na zaborczość, albo początki jakiejś patologii, a jako że jestem wredny mongoł to doradzłbym go puścić w trąbe i wyiść zcynicznego założenia, niech się innagłupia z nim męczy

I w ten sposób kobiety nakręcają się i zostawiają kochającego,dobrego faceta przez jedno głupie zdanie.A potem będzie \"oh,ah czemu nigdzie nie ma normalnych facetów\" :o A normalni faceci świrują gdy po latach starań oddania i miłości ich partnerka zaczyna szukać dziury w całym i łapać go za słówka :o

Gość współczuje
daj sobie spokój ja tez usłyszałam kiedyś to samo i tak samo byłam przerażona... te słowa były identyczne a może to ten sam chłopak;P i powiem Ci że jak chaciałm z nim zerwac było jeszcze gorzej nie mogłam się od niego uwolnić przez cały następny rok... zaczęły się szantaże straszenie itp. itd może w Twoim wypadku będzie inaczej i tego życzę ale teraz z kimś innym w końcu czuje się naprawdę bezpiecznie

Haris - moze gosc chciał twardziela poudawać.... zalezy kto to jest... jesli koles jest normalny, to pewnie tak sobie sypnął, by podkreślił (nie wyszło mu - fakt) jak mu bardzo zalezy.. ale jesli facet autorki ma opla calibre z wspaniałym zestawem spojlerów :P nosi sportowy garnitur firmy Nike, jest łysy, ma wytatuowane dystynkcje majora na ramionach i lubi sportowe obuwie, to nalezy zacząć sie bać

Gość współczuje
może u niektórych te słowa może rzeczywiście są rzucone na wiatr ale w niektórych wypadkach są pokazaniem kim on naprawdę jest.... jeśli jeszcze w dodatku jest chorobliwie zazdrosny to naprawdę zrób sobie listę wszystkich za i przeciw i zastanów się naprawdę dobrze co Cię czeka w przyszłości.... życzę powodzenia

a moim zdaniem komiczne, takie zdanka mówią wiele o ludziach którzy je wypowiadają jak jest dobrze to jest dobrze, ale gorzej jak dziewczyna chce odejść zaczynają się groźby, szantaze np. próbami samobojczymi i ogolnie piekny pokaz wampiryzmu emocjonalnego

jeżeli ktoś naprawdę kocha, to zdaje się, że dobrem nadrzędnym powinno być dla niego dobro osoby kochanej, takie \"niech bedzie szczęśliwy/szczęsliwa, oczywiście, że lepiej, żeby była szczęśliwa ze mną, ale jeżeli jest to niemożliwe, to niech będzie szczęśliwa z kimś innym\". No dobra, idealistka ze mnie :P

Gość współczuje
vivirra masz rację bo jeśli ktoś naprawdę Cię kocha to pozwoli Cio być szczęśliwą z kimś innym pomimo to ciężkie a nie za wszelką cenę wprowadza w życie teorię skoro nie chcesz być ze mną to nie będziesz już z nikim innym... to chore pies ogrodnika

jakbyscie facetów nie znały ;) moze to było przy ludziach, moze akurat miał fazke na odgrywanie macho ;) ja tez czasem żartuje, że kogoś w bagażniku do lasu wywioze :P i są to tylko żarty... koles nie ma wyczucia po prostu i tyle

komiczne nikt normalny nie mówi takich rzeczy, że tam kogoś zabije, i pójdzie do kicia, nawet jak coś chlapnie to znak że mu coś po łbie chodzi, pewną korekte uczuć autorki bym zalecał

każdemu niby coś tam ie może wypsnąć..ale ja to jak słyszę teksty typu \"nie mógłbym bez Ciebie żyć, świata nie widzę poza Tobą\" i nie są to teksty mówione w hmm..uniesieniu jakimś tam, to robi mi sie zimno ogolnie...

zgadzam się z Vivirrą sa odzywki głupie i odzywki od których krew się zcina np: jak odejdziesz to się (lub Cię) zabiję

\"Erich Zann I w ten sposób kobiety nakręcają się i zostawiają kochającego,dobrego faceta przez jedno głupie zdanie.A potem będzie \"oh,ah czemu nigdzie nie ma normalnych facetów\" A normalni faceci świrują gdy po latach starań oddania i miłości ich partnerka zaczyna szukać dziury w całym i łapać go za słówka \" Czyzby nick sugerowal - milosnik Lovecrafta? to tak off-topowo. A na temat i w odniesieniu do cytatu - kochajacy, dobry, rozsadny facet raczej tymi kategoriami nie mysli i taki tekst by mu przez gardlo nie przeszedl. Glupie zdanie - a deklaracja wyrzadzenia krzywdy to sa dwie rozne sprawy. Zalezy tez jakim tonem powiedziane. To mo wcale na licentia poetica nie wyglada. Zakochany bez pamieci, widzacy tylko jedna osobe - tez mi sie nienajlepiej (nienajzdrowiej) kojarzy.

\"Erich Zann I w ten sposób kobiety nakręcają się i zostawiają kochającego,dobrego faceta przez jedno głupie zdanie.A potem będzie \"oh,ah czemu nigdzie nie ma normalnych facetów\" A normalni faceci świrują gdy po latach starań oddania i miłości ich partnerka zaczyna szukać dziury w całym i łapać go za słówka \" Czyzby nick sugerowal - milosnik Lovecrafta? to tak off-topowo. A na temat i w odniesieniu do cytatu - kochajacy, dobry, rozsadny facet raczej tymi kategoriami nie mysli i taki tekst by mu przez gardlo nie przeszedl. Glupie zdanie - a deklaracja wyrzadzenia krzywdy to sa dwie rozne sprawy. Zalezy tez jakim tonem powiedziane. To mo wcale na licentia poetica nie wyglada. Zakochany bez pamieci, widzacy tylko jedna osobe - tez mi sie nienajlepiej (nienajzdrowiej) kojarzy.