Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonazkomputera

POmozcie przed chwila usuwalam zbedne progrmy

Polecane posty

Gość zielonazkomputera

z komputera i chyba przez pomykle usunelam cos waznego bo nie mam dzwieku w kompie i na pulpicie na pasku na dole nie ma tej ikonki glosnikow. co ja mam teraz zrobic jestem zielona z kompa . please pomozcie

Gość formacik sie klania
wszystko sie naprawi :P

Gość ... rock
zainstaluj może sterownik od dżwięku

Gość zielonazkomputera
ale wlasnie nie wiem jak zainstalowac te sterowniki skad je wziasc?? ale po co mam formatowac dysk? jak to sie wogole robi????

Gość formacik sie klania
bo jak sformatuhjesz to postawisz na noo system i sie wszystko naprawi... Jak sie nie znasz - to format bedzie najlatwiejszy ;)

Gość ... rock
sterowniki powinnaś mieć dołączone do kompa. Można ściągnąć, ale w tym już Ci nie pomogę. Wydaje mi się, że format jest zbędny, ja np. po nim musze instalować sterownik dźwięku i tak...

Gość formacik sie klania
sterownik to do karty to tak... Ale jak usunela sobie ta ikonke z glosniczkiem? Moze cos z windowsa wywalila. Ja sie nie znam. Ale wiem ze ponowne postawienie systemu to naprawi ;) Chyba ze masz opcje przywracania systemu to moze da rade ;)

Gość tak najlepiej wszystko skasowa
ć w obawie przed wścibskimi osobkami, które i tak zamienią się w inne wscibskie osóbki wprost z majkrosoftu enpe. oj Miszel, Miszelllll. co ty myslisz że ja nie wiem jak wygląda bezpieczeństwo w bankach czy gdziekolwiek indziej? daj pokój.

Gość zielonazkomputera
wlasnie weszlam w panel sterowania i potem w dzwieki i urzadzenia audio i wychodzi na to ze nie jest to zainstalowane. kurcze nie wiem czy mam jakies plyty do tego kompa musze poszukac

Gość zielonazkomputera
jak wkladam plytke z karta dzwiekowa to pojawia sie komunikat no hardware device foun! please install your hardware device first! i co ja biedna mam robic nie mam teraz pod reka zadnego informatyka albo kogos kto sie na tym lepiej zna niz ja

Gość no jak to byllo
Kiedyś miałam podobny problem i ktoś z kafe poinstruował mnie jak mam zrobić przywrócenie systemu i cofnęłam się o jeden dzień. Jak to się robi? Bo ja nie pamiętam, a może jej to pomoże.

Gość zielonazkomputera
huraaaaaaaa udalo sie wrocilam system do dnia 9 listopada bo jakos tak ta data tam mi sie zaznaczyla i jest ok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111