Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niklta

Spotykam się miesiąc z facetem a on zaczął się dopytywać o dziewictwo

Polecane posty

Gość ja prawiczkiem jestem
sraja ptaka, guzik prawda, bo mam kolezanki, co mialy wakacyjne przygody, seks przyjacielki, seks na imprezie i jakos za kase tego nie robily, a nie byly w zwiazku, ani nie kochaly tych facetow

Gość sraja ptaka
a mi by przeszkadzalo jakby moj facet,robil cokolwiek z lozkowych spraw z innym facetem. palinij sie w leb,jak najszybciej,lepiej dla wszytkich..

Gość sraja ptaka
to wspolczuje Ci teraz szczerze Twoich znajomych, widzisz kazdy osadza innych po sobie,po swoich znajomych,nie wrzucaj nigdy nikogo do tego samego worka,pamietaj ze kazdy jest inny i nie obrazaj nikogo.

Gość rkrgjggnm
ten facet mnei zaciekawił..... ciekawy przypadek socjologiczno/psychologiczny (kliniczny wręcz)... Ciekawia mnie tacy ludzie zwłaszcza skąd sie biorą w nich takie ograniczenia...

geje mnie brzydza, ale seks dwoch kobiet moim zdaniem jest niewinny. jak kobieta przespi sie z kolezanka to nie jest dziwka, a jak da dupy koledze dla samego seksu to jest szmata - to porownanie powinno ci to wytlumaczyc

Gość rkrgjggnm
o kurcze... czyli seks lesbijski tak normalny nie?? człowieku.... litości!!!

Gość sraja ptaka
wiesz nie musisz mi tlumaczyc,bo w przeciwienstwie do Ciebie wiem kto to dziwka,szmata,lesbijka,gej,psychopata,pedofil,ksiadz i dwunastolatek ! wszyscy Tobie probujemy cos wytlumaczyc,ale jak grochem o sciane.. ide na fakty dobrze wiedzec co sie dzieje w kraju,polecam. moze durczok powie cos o wyspie dziewic.

nie mam zadnych ograniczen, dbam po prostu o swoj tylek i chce miec porzadna dziewczyne i byc z niej dumny, ze nie jest szmata ja jestem prawiczkiem a wy byscie chcialy zebym sie najlepiej zakochal w dziewczynie co miala kilku partnerow i uprawiala seks bez milosci :( a to nie byloby sprawiedliwe :(

Gość sraja ptaka
bo jestes facetem i Ciebie dwie kobiety podniecaja,normalka. Trojkat z Toba tym bardziej,ale ja bym nie chciala zeby moj facet na moich oczach rzną inna kobiete,zeby jej dotykal itd widzisz patrz w obydwie strony i jeszcze raz naprawde wspolczuje znajomych,kolezanek i calego otoczenia.

Gość rkrgjggnm
Masz chyba jakies skrzywienia peerwersyjne... seks dwóch kobiet neiwinny?? ok pójde dalej... albo i nie... i tak juz sam nei wiesz co piszesz!!!

Gość sraja ptaka
nikt Ci niczego nie karze,jak narazie Ty wpierasz jakies brednie i chore swoje "idealy" ja tez jestem dziewica,ale nie obchodzi mnie czy strace kiedys dziewictwo z facetem ktory jest prawiczkiem czy z tym co mial 2 partnerki bo byl w zwiazkach i je kochal, wtedy to nie ma znaczenia,zrozum a zreszta zrozumiesz jak sie zakochasz

Gość sraja ptaka
zreszta nie raz trafialam na takich niestety chlopcow co dazyli tylko do tego by mnie za przeproszeniem "rozdziewiczyc" i pomimo tego,ze bylam zraniona itd nie mam zrytej psychy i wiem,ze sa normalni mezczyzni

przygody sie podobno zdarzaja wiekszosci wolnych kobiet - moje kolezanki to normalne, pewnie przecietne dziewczyny. ale ja chce nieprzecietna - bardzo porzadna. ja rozumiem, ze dziewczyna w moim wieku mogla spac z 1, 2 (3 juz gorzej), ale 4 i 5 czy wiecej to porazka :( nie mowiac o przygodach

Gość sraja ptaka
a ile masz lat? daj mi swoje gadu to Cie wylecze :)

1 czy gora 2 bym przebolal, jesli to nie byly przygody i seks bez milosci

Gość rkrgjggnm
chłopcze sam sobei zaprzeczasz... zachęcam do opuszczenai forum, zajęcia się czyms pozyteczniejszym i ... jeszcze raz przemyślenie swojego zycia i podejścia do niego!!!

Gość sraja ptaka
sam sie pogubiles w tym co piszesz.. zycze Ci powodzenia bys znalazl ta jedyna :)

mam 20 lat, zaraz ci podam swoje gadu

11077599

Gość rkrgjggnm
w sumie koleżnka nade mną ma rację... może uda Ci się znaleźć kobiete której bedzie odpowiadalo taki jaki jesteś i bedzie miała takie poglądy i plany na życie jak Ty... wtedy może uda Ci się być szczęśliwym z tym jakim jestes dzis czlowiekiem!!!!

Gość sraja ptaka
teraz wszystkie dziwice pisac :P

Gość sraja ptaka
rkrgjggnm ja sie z Twoimi pogladami zgadzam w 100% :)

Gość rkrgjggnm
:-)

Gość Malwinaa23