Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niklta

Spotykam się miesiąc z facetem a on zaczął się dopytywać o dziewictwo

Polecane posty

Gość ja prawiczkiem jestem
ja bym osobiscie wolal nie miec dziewczyny co juz z facetem sie nagolasa zabawiala, a nawet jak zwiaze sie z dziewczyna, ktora juz seks uprawiala to jej nie bede pewnie super kochal i szanowal, bede z nia tak aby kogos miec itp.

Gość rkrgjggnm
bardzo dobra odpowiedź

Inna sprawa,ze dziewczyny się nie szanuja. A chodzi o to, by facetom się chciało chcieć, jak spiewał VOX

Ja prawiczkiem jestem ----> Osoba, ktora bierze narkotyki i pije alkohol ponad miare nie jest w zadnym razie cnotliwa. Cnota nie dotyczy tylko sfery seksu.

Gość ja 25
makijaja ... no właśnie uważam że nie należy szukac partnera na np.dyskotece

Gość do autorki topiku.............
ja prawiczkiem jestem - oj Tobie biedaku to tylko reka zostanie .... Ty nawet mowic o seksie nie umiesz i wstydzisz sie nagosci, jak chcesz funkcjonowac w zwiazku?

Gość ja 25
o musi byc taki spontan nawet na ulicy bo wtedy lepiej trzyma a na dysce to można co chwile zarywac inne a to się mija z celem :)

ale mnie to, ze dziewczyna lubi imprezowac, nachlac sie i przycpac czasem nie rusza, jesli jest inteligetna, studiuje i jest dobra i uczciwa. fajnie, ze lubi sie bawic. mi zalezy na cnotliwosc pod wzgledem seksualnym, zeby dziewczyna nie byla puszczalska. jeszcze bym moze przebolal jak dziewczyna obcowala seksualnie z 1 facetemi, ale nie wiecej, bo prawiczkiem jestem. a dziewczyna, ktora spala z 5 czy wiecej to juz pod kurwe podchodzi i szmate. ew. gora 2 bym zaakceptowal, ale ryczal po nocach z tego wzgledu i wkurzal sie strasznie

Gość rkrgjggnm
na dyskotece to ja moge sobie potańczyć bo to kocham ale niechby którys za blisko łapkami spróbował mnei dotknąć (oczywiście znaim byłam w związku) to miałby piękne sliwokowe oko albo złamany nosek.. mała jestem i dorbna ale w złości siły mi nei brak!!! A chamów tępić!!!

To normalne, ze wstydze sie nagosci i rozbierac sie chce przed swoja dziewczyna, ale po paru miesiach chodzenia itp. a dziewczyna, ktora nie wstydzi sie nagosci przed nowym facetem to jakas dziwna jest

Gość rkrgjggnm
teraz oczywiście bawię się z mężem!!!

do ja25------------>>>> porządne dziewczyny twoim zdaniem nie chodzą na dyskoteki?

Osoby, ktora duzo pije, cpa i jednoczesnie zachowuje wstrzemiezliwosc seksualna mozna chyba ze swieca szukac :o Srodki odurzajace raczej sprzyjaja rozwiazlosci...

Gość do autorki topiku.............
no bo ja wiem... wstydzisz sie teraz to i bedziesz sie wstydzil pozniej :/ nagosc to bardzo naturalna sprawa, nie widze w niej powodow do wstydu. Podobno tak zostalismy stworzeni :P A jak Pan Bog sie nie wstydzil kazac Adamowi latac z dyndajacym wackiem to mysle ze powinienes tez sie nad tym zastanowic :P

wole dziewczyne, ktora cpala niz uprawiala seks. poza tym trawka to nic zlego, latwiej mi to przebolec niz seks

Gość ja 25
makijaja .........chodzą ale na dysce raczej bym nie podrywał ale nigdy niemów nigdy

tzn. nigdy nie bylem na takim etapie z jakas panna, zeby majtki przed nia sciagac, ale mi sie wydaje, ze porzadna dziewczyna to zdejmnie majtki przed facetem dopiero po kilku miesiach najwczesniej

Gość Patryk26
Kiedyś też tak myślałem , jednak na swej drodze spotkałem piękną kobietę dobrą i wesołą. Ożeniłem się w tym roku mimo że nie była dziewicą boli ale jest tak udana że warto. Choć wobec jakieś otylej czy brzyduli nie byłbym taki tolerancyjny

Gość nudny jesteś
a do tego prostak, który po polsku pisac nie umie

*zdejmie - przez przypadek blad zrobilem. jestem prawiczkiem wiec pasuje do mnie dziewica - logiczne

No właśnie: nigdy nie mów nigdy. Poznałam chłopaka na dyskotece, niestety nie był dla mnie, ale to ja o tym zdecydowałam.

ja prawiczkiem jestem ----> Twoj problem polega na tym, ze sam nie masz zadnych doswiadczen seksualnych. W takiej sytuacji latwo jest formulowac zdecydowane sady. Gdybys troche wiecej przezyl, albo gdybys sie naprawde mocno zakochal, podejrzewam ze zweryfikowalbys swoje podejscie do sprawy.

wiec zdejmie

Gość rkrgjggnm
i co po tym ja juz straci dziewictwo z toba... skoro to twój cel życiowy??

jednej dziewczynie juz szansy nie dalem bo nie byla dziewica. ja jestem za porzadny zeby tymbardziej sie wiazac z dziewczyna, co miala wielu facetow i sie puszala, albo tymbardziej z byla prostytutka, uwazam, ze zasluguje na porzadna dziewczyne

Gość ja 25
makijaja ........najlepiej jest poznac kogoś w sklepie ,na ulicy ,u lekarza (mam nadzieję że mnie to spotka )ale dyskoteka odpada

Gość nudny jesteś
nie o tych błędach pisałam, była ich masa na poprzedniej stronie, jesteś prosty i tępy, tępy i jeszcze raz tępy jad dodac do tego Twoje wąskie horyzonty myślowe i szowinistyczne poglądy to rysuje się obraz faceta jakiego na pewno nie miałabym ochoty bliżej poznac

nie jestem szowinista. jakby nie byl prawiczkiem, a wymagalbym dziewictwa to wtedy bym byl. szukam porzadnej dziewczyny po prostu, nic w tym dziwnego