Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ada19282534643

Gdzie moge dostac podobny sfeterek...

Polecane posty

Go艣膰 a co to jest sfeterek

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ada19282534643
sweterek. Sorki za blad:P:P:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SZOKKKKKKK
a ty koniecznie popro艣 dziadka mroza o s艂ownik ortograficzny pod choink臋, no chyba 偶e to "f" jest tam pomy艂kowo bo tips ci si臋 osun膮艂 na klawiaturze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ada19282534643
pomylilo mi sie... Jezu, co to za horda burakow na tym forum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ada19282534643
no to jak wie ktos, czy wam az tak sie humorpoprawil , ze popelnilam blad ortograficzny?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bbbbbbbund b
mamy w dupie ten sfeterek zrozum t臋paku

Udost臋pnij ten post

mo偶esz poszukac w bonprix www.bonprix.pl ale nie daj臋 gwarancji, 偶e co艣 podobnego tam znajdziesz... jednakowo偶 jest szansa ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ada19282534643
dziekuje , koloratko caluski:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona chce taki sweter
to ile ona ma lat ;/ loosie :D A poszukaj na jakims targu :) serio mowie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ada19282534643
23 lata ma. i nie chce z targu. chce ten, ale ja chyba nie uzbieram tyle kasy na czas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艣wietny jest ten glof
bardzo lubi臋 alpejskie swetry. te偶 ch臋tnie dowiem si臋 gdzie mo偶na kupi膰 podobne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 orsay polecam
widizalam podobny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LUDZIE DAJCIE SE SIANA
podniecacie si臋 b艂臋dami ort. do tego stopnia 偶e wam chyba zaraz stanie! tu nikt nie pisze ksi膮偶ki, to jest tylko forum internetowe :D liter贸wki to norma, kiedy pisze sie szybko niektore orty mog膮 wynika膰 z po艣piechu i myslenia nastepnym s艂owie kt贸re ma sie napisa膰 :D poza tym chyba nikt nie my艣li, 偶e b艂y艣nie inteligencj膮 i oczytaniem, kiedy wytknie b艂膮d ort. na poziomie podstaw贸wki :D 呕AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL. uwa偶anie si臋 za osob臋 lepszej kategorii jest 偶enuj膮ce, bo gramy w tej samej telenoweli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciumciara
No, siostra ma gest... nawt jakbym spa艂a na pieniadzach, to bym tyle nie wywali艂a na prezent gwiazdkowy poszukaj w tych katalogach wysy艂kowych - bon prix, nie wiem jakie jeszcze s膮 - w niemczech to neckermann, otto , tam masz wszystko na kupie i nie musisz latac

Udost臋pnij ten post

'glof' moja droga to zmetatezowany w po艣piechu 'golf'. owa literowa transpozycja nie powinna mie膰 jednak wp艂ywu na komunikatywno艣膰 mojej wypowiedzi, Szanowna Krowo Ma艅ko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZAPRASZAM NA ZAKUPY
ada19282534643-podaje namiar do siebie, wysle Ci foto podobnego Mam rozne ciuszki ,jak ktos chetny to tez zapraszam ,dla dzieci i doroslych,lalki,pluszaki,prosze pytac o wszystko,rozmiar,plec itp.prosze podac.

Udost臋pnij ten post

Do tej od glofa: jejku brak ci poczucia humoru i kultury na zwyk艂y 偶art odpowiadasz chamstwem wida膰, 偶e u ciebie na bakier zar贸wno z pisownia jak i z kultur膮.

Udost臋pnij ten post

Fajny sweterek, te偶 bym taki chcia艂a :P nie wiem czy znajdziesz podobny, og贸lnie sweterki w takie r贸偶nie norweskie wzory s膮 w sklepach ,,alpejskich\" np. NorthFace, ale raczej nie taka d艂ugo艣膰 :p a na tym chyba polega jego urok... Ty musisz by膰 bardzo bogata skoro przez miesi膮c bierzesz w og贸le pod uwag臋 uzbieranie tylu pieni臋dzy... :D Ja nawet jakbym tyle mia艂a to bym nie da艂a za ciuch tyle Mo偶e lepiej zap艂aci膰 komu艣, 偶eby ci udziarga艂 taki sweter na drutach? Na pewno mniej zap艂acisz :D Ale nie wiem czy zd膮偶y przez miesi膮c i czy znasz takiego kogo艣?

Udost臋pnij ten post

wzorze dobrych manier, z moim poczuciem humoru jest wszystko w normie.

Udost臋pnij ten post