ona...82 0 Napisano Listopad 26, 2007 czy jest to bolesne badanie? przeraza mnie ze czasem pobieraja wycinek z szyjki macicy ! jest to bolesne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ooooooooooooola 0 Napisano Listopad 26, 2007 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3222188 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona...82 0 Napisano Listopad 26, 2007 dzieki,jednak tam nie znalazlam odpowiedzi na moje pytanie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maalgos81 Napisano Grudzień 31, 2007 miałam takie badanie jest prawie bezbolesne bo przed badaniem dany organ jest zamrażany i podlega jak po znieczuleniu. natomiast po badaniu (nie zawsze) czuje się dyskomfort w tych okolicach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lili11 0 Napisano Grudzień 31, 2007 Napisz do mnie na priva jak chcesz szczegółowo zapytac- miałam i kolposkopię i pobierany wycinek (biopsję) i konizacje - żadnego bólu, pewien dyskomfort jak to przy takich badaniach-zabiegach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wjonka.ka Napisano Marzec 28, 2011 u mnie tez bez bolu, robilam u dr Swidraka we Wrocku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość owiana.la Napisano Kwiecień 26, 2011 tez robilam u dr Swidraka, chyba jedyny ktory robi we Wro. Tez bez bolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach