Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GallAnonim

Moja kobieta czasem wraca do przeszłości

Polecane posty

Gość GallAnonim

a raczej do swojego byłego. Tzn nie to ze opowiada o nim non stop ale podczas zwykłych rozmow czesto wraca, ze jak byla z nim to robila to i to - wciaz jestesmy na etapie poznawania się. Jestemy ze sobą pol roku, zanim zaczelismy byc razem od jej rozstania z nim minąl prawie rok. Mysle ze po takim czasie powinna juz o nim zapomnieć. Czy aby ona jest juz gotowa na zwiazek ze mną skoro w rozmowach wraca do niego.

Gość jest bardzo niedojrzala
moglaby zamknac jadaczke i pomyslec o twoich uczuciach a nie tylko o sobie :o wspolczuje :o

Gość GallAnonim
Troszke mnie to wkurza, ale to nie tak ze specjalnie wraca w rozmowach do niego. Jak juz pisałem poznajemy sie jeszcze, mowimy o swoich przyzwyczajeniach, to co lubimy a czego nie itp

tak czy owak nie powinna ci o nim mowic. jeszcze rozumiem jakby byla swiezo po rozstaniu i miala depresję, to co innego. ale duzo czasu juz minelo i na pewno sie juz pogodzila z tym, ze tamten odszedl i nigdy nie wroci. po co wiec go wspominac? czy warto wspominac kgoos, kto okazal sie smieciem i ja zostawil? weź jej powiedz, ze sobie tego nie zyczysz i tyle.

mysle ze cos do neigo czuje jeszcze skoro minelo tyle czasu a ona wciaz o nim mowi, gdyby sie to zdarzylo 2, 3 razy to oki, ale za duzo czasu minelo, moze myslala ze przy Tobie zapomni o nim, pogadaj z nia szczerze, nikt z nas prawdy nei zna

Gość dziewcccynka
czyli to samo dotyczy mezczyzn ktorzy wpominają o swoich bylych ?

wkurza mnie tez jak facet gada o bylej. nie mam w ogole ochoty sie z kims takim spotykac. ludzie, troche wyobrazni!

Ona nie wspomina tamtego, tylko to, co robiła. Skupia się na faktach, a nie na osobie. Tamten jest dodatkiem do wspomnień :D. Wybacz jej drobne fopa (nie wiem jak się pisze):D, a skup się na tym, że teraz wybrała Ciebie i z Tobą chce być. Już niedługo będzie mówiła tylko o tym, co robiła z Tobą :D:D Wierz mi :)

No nie powinna wspominać o Twoim byłym,a jeśli już musi mogłaby się ugryść w język.

spoko, za jakis czas zrozumie, ze ty wcale gorszy od tamtego nie jestes. kobiety lubia idealizowac bylych... ktorzy tak naprawde nic specjalnego soba nie reprezentowali.

Gość dziewcccynka
moj facet tez gada o sytuacjach jakie wyszly kiedys tam , kiedy to jeszcze byl ze swoja ex mnie tez to wkurza bo albo jest ze mna albo jak wraca wspomnieniami do niej to niech sobie do niej wraca

Gość
Olej babę - nie ma mózgu, skor nie potrafi odróznić faceta od psiapsiólki. Jak mu ssał też ci opowiada? :o Bo, jeśli nie to zapytaj kiedy zacznie.