Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deko

Samotność to taki stwór parszywy z którym i bez którego żyć się nie da..

Polecane posty

Gość przesadzacie jak zwykle

mi zaczyna chyba coś mieszać w głowie przez to siedzenie w domu..

Gość chyba niestety tak

Hmmm, moglabym polemizowac, ale nie wiem, czy to ma sens. Kazda osoba jest inna, ale uwazam za najwiekszy z ;) Kitow satelity:) dobra rade - wyjdz do ludzi. To nie dziala. Natomiast, masz fajna stopke, Deko - umiem wybaczac i zdrade, i w ogole, prawie wszystko. Zycie mnie tego nauczylo. Przebaczenie - to najlepsza zemsta. Niech ida z Bogiem.

nie, chora jestem..again wyjdź do ludzi to mogą powiedzieć tylko osoby które tak naprawdę nie wiedzą o czym mówią..

Nie wiem czy Ci mjiesza, ale z pewnością widac, że jesteś chora, bo liczba zakładanych przez Ciebie topików rośnie w zastraszającym tempie. Dla bezpieczeństwa powinien istnieć jakiś limit :p Np. 100 topików na dzień :p

A na co jesteś chora? Ja też wciąż choruję, przez dwa miesiące dwa razy przeszłam przeziębienie, co wcześniej nigdy mi się nie zdarzało.

oj Linguś ja to chyba w alei kafeteri stane, już nawet topy dla mnie zakładają.. ale 100 to chyba przez całą moja kariere kafeteriową nie zrobiłam dziękuję za kawitka:)

ja to się Linger od tego sierpnia nie wyleczyłam jeszcze..

No juz, juz... :) Kto w dzisiejszych czasach jest zdrowy, kochani? Chyba tylko ja jestem najzdrowsza na forum, z leczona depresja i zoperowana tarczyca, i wciaz szpileczki zakladam;) Deko, calkowicie zgadzam sie z Toba, pamietaz taki cytat z Biblii - przebacz im, Ojcze, o ile nie wiedza, co robia ...? W danym aspekcie nie wiedza, co mowia - wyjdz do ludzi, i co? Zatancz, zaspiewaj, zaloz rogi losia, zwroc na siebie uwage, poznaj kogos, pokochaj, wez slub, zajdz w ciaze, urodz dziecko, pierz, gotuj, sprzataj,kloc sie, rozwiedz sie;) Znow potem sama i idz do ludzi;) Magiczne kolo dialektyki. Precz stereotypy ! Ja mam wlasne typy ;) Nie badz samotna;) Jestem z Toba;) wirtualnie;) ❤️